• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Vay kaybedecek desene :KK5:

Insallah. Yemekten sonra sekerpare yedi. Gel sende ye dedi. Yemedim ama kiyamadi bir catal verdi ben de aldim.korkuyorum senden ben kaybedecem galiba dedi....
Vana hep diyor 75 in altina dusemezsin diye ben de yaparim diyorum. Bakalim beni 1 ay sonra memleketten almaya gelecek o zaman 75 in altina inince sok olsun istiyorum

Insallah. Yemekten sonra sekerpare yedi. Gel sende ye dedi. Yemedim ama kiyamadi bir catal verdi ben de aldim.korkuyorum senden ben kaybedecem galiba dedi....
Vana hep diyor 75 in altina dusemezsin diye ben de yaparim diyorum. Bakalim beni 1 ay sonra memleketten almaya gelecek o zaman 75 in altina inince sok olsun istiyorum
O zaman asıl canım şokkkkk yaşasında görsün bakalım kadınlarla iddiaya girilirmi?

Selam kizlarr uzun zamandir yazmiyorum ama okuyorum miladcim abine cok gecmis olsun kalp pili arada bayilmalara neden olabilir korkmayin babamda kalp hastasi benim zor bir hastalik artik daha duzenli bir yasam surdurmesi gerekiyor. ..beni sorarsaniz bu ramazandan hicccc bisey anlamadim cok cabuk gecti ..ah ah bu teog stresi beni mahvetti aklima geldikce tansyonum düşüyor basim dönüyor ne zormus ya once notlar aciklandi sonra puanlar arkadan okullar yuzdelik dilimini acikladi kafam allak bullak oldu simdide tercih donemindeyiz allah yardim etsin cok zor hayirlisi ile bir yerlesseydi oglusum ekim2009 ekim2009 siz ne yaptiniz senin oglusun ne durumda benimki heyecandan olecek bende durumlar böyle kilom 70 bakalim ramazan sonu 69 gorebilecekmiyimm malumm cok zor gidiyor artik ...yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler eski arkadaslardan bir kac kisi kalmisiz olsun yola devamm yilmak yokk hepinizi ozledim su donemi bir atlatayim sık sık yazarim yine hepizi öpüyorum :KK36:
benim oğlanın umru değil olan bana oluyor babası umursamıyor diye senin oğlun şöyle böyle diye söyleniyor oğlan kocan herşeye kızıyor diyor hayırlısıyla hangi lise olacağına karar versekte bitse bu iş
özele mi yollasak devletin okuluna mı kararsız kaldık gülüm allah hepimizn yardımcısı olsun

Iyi geceler kizlar dunku iftar menum
2 kepce mercimek corbasi
4 kofte
2 yemek k patetes puresi
Salata
6-7 tane hurma
Sahur menum
1 yumurta
1 kk kadar peynir
Salatalik biraz kavun

Bu vücut amma acayip :)
perşembe mi ne 76.200 düm 2-3 gün yedim tok 78.000 aç 77.500 oldum şimdi aç karna 76.600 üm
Canım çok sık tartılmıyor musun? o_O Aç tok sabah akşam. :confused:
Bu beni olumsuz etkilerdi açıkçası motive açısından.

benim oğlanın umru değil olan bana oluyor babası umursamıyor diye senin oğlun şöyle böyle diye söyleniyor oğlan kocan herşeye kızıyor diyor hayırlısıyla hangi lise olacağına karar versekte bitse bu iş
özele yollasak devletin okuluna mı kararsız kaldık gülüm allah hepimizn yardımcısı olsun
Allah yardimcimiz olsun bugun bir liste cikardik bakalim fen lisesi duzeyinde cok iyi anadolu liseleri var insallah hayirli bir yer nasip olur ogluma biz ailecek stresteyiz babamiz cok ilgili saolsun kosturup duruyor su ramazan gunlerinde kolay degil tabi evlat iste anne baba olarak iyisi olsun istiyoruz hersey nasip tabi rabbim hayirlisini versin tum cocuklarimiza icinde benim evladimada ;)

ekim2009 ekim2009 angelina35 angelina35 kizlar allah yardimciniz olsun cocuklarinizin hakkinda en iyi hayirli sonuclar olur insallah

T tatlitambak canim kabizlik icin sekersiz turk kahvesinin iyi geldini duymustum hem metabolizmayida hizlandiriyomus galiba ac karnina icilcekti iftardan sonra 12 gibi acikmaya baslayinca icebilirsin

Kizlar iftar menum belli yazayim
Iftar;
2 kepce tarhana corbasi
2-3 yk tavuk sote
Patlican salatasi
Salata

ekim2009 ekim2009 angelina35 angelina35 kizlar allah yardimciniz olsun cocuklarinizin hakkinda en iyi hayirli sonuclar olur insallah

T tatlitambak canim kabizlik icin sekersiz turk kahvesinin iyi geldini duymustum hem metabolizmayida hizlandiriyomus galiba ac karnina icilcekti iftardan sonra 12 gibi acikmaya baslayinca icebilirsin

Kizlar iftar menum belli yazayim
Iftar;
2 kepce tarhana corbasi
2-3 yk tavuk sote
Patlican salatasi
Salata
Tesekkur ederim canim rabbim senin kuzularinada nasip etsin insallah sende bizim gibi ayni heyecani yasarsin insallah guzel ama bir o kadarda stresli bir donem :)

Bugunku menu

kahvaltı 1 dilim kpek ekmegi 1 haşlanmış yumurta kk kadar peynir 3 adet yeşil zeytin bir minik domates ve yeşil çay
öğlen bi lokma ekmek 5 dilim ince sucuk
akşam 4 ızgara köfte ve mercimek çorbası 1 dilim kpk ekmegi 1 bardak ayran
Ara 1 bardak sıcak çikolata

spor 4 km yuruyus

Back