- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir ben kaçamak yaptım dolma ile doymuyorum. Hep demisimdir. Doktor 12 adet veriyor ve ya 3 dolma ben birlestiriyom 2 dolma 20 sarma ama 200 gram vermiştim yine . 87.2020 tane sarma mi
Yanlis mi gordum yoksa diyetisyen mi verdi
Canim esine de abinede gecmis olsun allah sifalar versin canimMerhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş verBugün Ne Yedim?
-Karnıyarık ve 3 köfte, salata, ayran, 3 dilim kepek ekmek
-Tarçınlı kahve...
O kadar....
Akşam için de bir şeyler yemeliyim ama hali hazırda sağlıklı bi rejim yemeği yok evde... dışardan mı söylesem napsam bilemedim...
gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş ver
olmadı yumurta ye bence
Hoşgeldin canım. Umarım...Selam kizlar,
Benimde vermem gerek 4-5 kilo var, size katilarak motivasyonumun artacagina inaniyorum
Onümde bir ayim var, hem tatile gidicem, hemde nisanim olcak. Bu yuzden önceki deneyimlerime nazaran dahada bir kararliyim bu sefer
Konunun ilk sayfalarindan okudum, kurallari ogrenebilmek icinde obur sayfalara bir goz aticam
Umarim bu yaz bizim yazimiz olur
Çünkü en başından sporla başladın yanlışın buydu. spora kilo vermen yavaşlayınca başlıcaktın...1 ay oldu sadece ilk hafta 2.500 gri sonra gtmediki zaten . Hep 500 gram 300 gram hâlinde gtti iki haftadır 76.400 77.500 arası dolaşıyor .
Vay iyi gidiyorHayir ben kaçamak yaptım dolma ile doymuyorum. Hep demisimdir. Doktor 12 adet veriyor ve ya 3 dolma ben birlestiriyom 2 dolma 20 sarma ama 200 gram vermiştim yine . 87.20
Olabilir canım...Ben ilk hafta 2 kilo verdim....
Ama 3 gündür filan hiç vermiyorum... Uyku düzenim bozuk ondan mı acaba?
Hoşgeldin canım. Umarım...
Çünkü en başından sporla başladın yanlışın buydu. spora kilo vermen yavaşlayınca başlıcaktın...
Vay iyi gidiyor
Olabilir canım...
Bana sorarsan bir hafta sadece yürüyüş+diyet yap. Sonra yavaşlayınca kilo vermen diğerlerine geçersin.Smdi ne olacak
Bana sorarsan bir hafta sadece yürüyüş+diyet yap. Sonra yavaşlayınca kilo vermen diğerlerine geçersin.
Canım zumba falan yapıyon ya bide egzersizler onları kastettim..Diğerleri ne
Canım zumba falan yapıyon ya bide egzersizler onları kastettim..
Hastane ortamı zordur insanı güçsüz bırakır bi de diyeti düşünüp iyice halsiz kalma. Sana ihtiyacı olan sevdiklerin var.kocturmacadan zaten verirsinMerhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
Menü
kahvaltı : 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği 6 ince dilim sucuk . Şu
Öğlen 4 tane köfte yarım dilim kpk ekmegi 1 bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolata
akşam : 100 gram Menemen bir kase mantar çorbası yarım dilim kepek ekmegi 1 bardak ayran
spor : 30 dakka Zumba dansı aksamda 5 km yürüyüşe cikcam