• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
Canim esine de abinede gecmis olsun allah sifalar versin canim

Bugün Ne Yedim?

-Karnıyarık ve 3 köfte, salata, ayran, 3 dilim kepek ekmek
-Tarçınlı kahve...

O kadar....

Akşam için de bir şeyler yemeliyim ama hali hazırda sağlıklı bi rejim yemeği yok evde... dışardan mı söylesem napsam bilemedim...
gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş ver
olmadı yumurta ye bence

gülüm evde marul domates salatalık gibi salata malzemen yok mu varsa eline geçeni doğra üstünede bol peynir al sana doyurucu sağlıklı akşam yemeği dışardan söyleme boş ver
olmadı yumurta ye bence

Şöyle oldu yemeğim:

mercimek çorbası, 2-3 mini mini köftelerden, 10-12 badem, salata, ayran....

Selam kizlar,
Benimde vermem gerek 4-5 kilo var, size katilarak motivasyonumun artacagina inaniyorum:KK16:
Onümde bir ayim var, hem tatile gidicem, hemde nisanim olcak. Bu yuzden önceki deneyimlerime nazaran dahada bir kararliyim bu sefer :nazar:
Konunun ilk sayfalarindan okudum, kurallari ogrenebilmek icinde obur sayfalara bir goz aticam :KK15:

Umarim bu yaz bizim yazimiz olur :KK54::KK54:
Hoşgeldin canım. Umarım...
1 ay oldu sadece ilk hafta 2.500 gri sonra gtmediki zaten . Hep 500 gram 300 gram hâlinde gtti iki haftadır 76.400 77.500 arası dolaşıyor .
Çünkü en başından sporla başladın yanlışın buydu. spora kilo vermen yavaşlayınca başlıcaktın...
Hayir:KK14: ben kaçamak yaptım dolma ile doymuyorum. Hep demisimdir. Doktor 12 adet veriyor ve ya 3 dolma ben birlestiriyom 2 dolma 20 sarma ama 200 gram vermiştim yine . 87.20:KK46:
Vay iyi gidiyor :nazar:
Ben ilk hafta 2 kilo verdim....

Ama 3 gündür filan hiç vermiyorum... Uyku düzenim bozuk ondan mı acaba?
Olabilir canım...

Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)

Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
Hastane ortamı zordur insanı güçsüz bırakır bi de diyeti düşünüp iyice halsiz kalma. Sana ihtiyacı olan sevdiklerin var.kocturmacadan zaten verirsin

Menü
kahvaltı : 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği 6 ince dilim sucuk . Şu
Öğlen 4 tane köfte yarım dilim kpk ekmegi 1 bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolata
akşam : 100 gram Menemen bir kase mantar çorbası yarım dilim kepek ekmegi 1 bardak ayran

spor : 30 dakka Zumba dansı aksamda 5 km yürüyüşe cikcam

Menun cok guzel ama sucuklari azaltmali ya da birakmalisin

Back