- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
çok geçmiş olsun miladım inşallah bu son ameliyat oluyor bir daha ameliyat hastane görmezsin gülüm eşine de abine de rabbim şifa versin bundan sonra sağlık problemi yaşamasınlar inşallah
ben senin için tedirgin olmaya başlıycam kendine çok dikkat et az yedim çok yedim diye bir de onun stresine girme bu sene sen çok yoruldun kuzum
allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun milad abla Allah şifa versin ...
Dolma köfte ne ola ki acabaa
İkisine de Rabbim şifalar versin,sana da kolaylıklar diliyorum canım...Merhabalar kızlar
nasilsiniz ben hala hastaneledeyim abim çok sukur iyi. Hatta ayaklandi mecburen isinin başına geçti. Ama bu defa da gelmişken esimin ameliyatini burda yapalım dedik. Dun ameliyati atlattik bugun buyuk ihtimalle taburcu olacagiz .. dün mecburen niyetlenmedim bugun niyetliyim aksama menu bildirmek istiyorum. Basta hic birsey yiyemeyen ben simdi stresten yemeye basladim.. Gecmisi okuyamadim kizlar firsat bulursam okuyacagim insallah..
ablalar böyledir işteay valla cok duygulandım ablam konuşuyor sandım biran:) oda böyle söylüyor bana..insallah son olur benim de temennim bu.. cok sağol ablam.
Tesekkur ederim canim amin
Cok gecmis olsun canim rabbim abinede esinede saglik sihhat versin insallah cabucak iyilesirler sende kendine iyi bak stres olma sana iyi gelmiyor sakin sakin devam et diyetine canimsinMerhabalar kızlar
Canımçok geçmiş olsun, görmemişe dönün inşallah..Merhabalar kızlar
Ahhh kardeşim duy bunu daha evlenmedi bileee...dün bir yazı gördüm çok hoşuma gitti
KARDEŞLERİNİZİN SİZE VERDİĞİ EN İYİ ŞEY
YEĞENLERİNİZDİR
dün bir yazı gördüm çok hoşuma gitti
KARDEŞLERİNİZİN SİZE VERDİĞİ EN İYİ ŞEY
YEĞENLERİNİZDİR
Merhabalar kızlar
Nedense 3 haftadır hep 77 76 lardayım bir türlü inmek bilmedi neden böyle oldu anlamadım .
Bugün 30 dakika zumba dansı yaptım baya gelştrdim kendimi . önceden 15 dakika yapardım sonra 2 hafat kdr 20 dakikanın üstüne çıkamıyordum bir bölüm var baya zorlanıyordum şimdi o bölümü geçiyorum üstüne 10 dakika daha ekliyorum video 50 dakikalık ben 30 a kadar çıkarttm 5 dakikası anlatım vs. diye saymıyorum .
bende 5 tane hazırda var en büyüğü 22 en küçüğü 4 yaşında boy boy seç beğen al :))))Katiliyorummmmm hali hazirda 3 yegenim var 4. Su ve 5. Si de yoldaaaaaaa.....
Ben sana neden oldugunu anlatayim ilk diyete basladiginda 81 kilolarda idin ilk 10 gun kadar cok hizli gider 2 bazen 3 kilo bile ama o giden kilo degildir odemdir.hatta sen o aralar sicak cikolata da ictim sunada yaptim ama yine de verdim dersin. Ve her hafta oyle devam edecek sanirsin. Asil kilo verme simdi baslayacak haftada 500 1000gr arasi kilo cikiyorsan bu iyidir.
Nedense 3 haftadır hep 77 76 lardayım bir türlü inmek bilmedi neden böyle oldu anlamadım .
Bugün 30 dakika zumba dansı yaptım baya gelştrdim kendimi . önceden 15 dakika yapardım sonra 2 hafat kdr 20 dakikanın üstüne çıkamıyordum bir bölüm var baya zorlanıyordum şimdi o bölümü geçiyorum üstüne 10 dakika daha ekliyorum video 50 dakikalık ben 30 a kadar çıkarttm 5 dakikası anlatım vs. diye saymıyorum .
Wow! Hareketli olanları ben 15 dakika bile yapamıyorum 10'da baya terleyip yorulmaya başlıyorum! Tebrikler!!!
teşekkürler cnm zamanla artıyor ama zaman sen de arttırabilirsin bak ben yaptığım zumba nın linkini atayım sana
http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2773-zumba-dansi-ile-zayiflayin-55-dakikalik-video/
Oooo güzelmiş çok teşekkür ederim canım. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?