tamam canım habersiz bırakmam bundan sonra...İnşallah toparlarsın canım.Bildirim yapamasan da haber ver ki en azından izinli geçelim seni kendini toparlayana kadar.Bi süre haber alamadığımızda listeden çıkarıyoruz çünkü.Aramızda kalmanı isterim yani
tomurcuk dikkat et gülüm bu ay kendine ağır kaldırmak üşütmek yukarı raflara uzanmak gibi şeyler yok biliyorsun değil mi gülümGünaydın kızlar,regl nedeniyle oruç tutamadığımdan motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ve hergün gram gram artıya çıkıyorum.Normalde adetim uzun sürmezdi ama spiralden dolayı hala lekelenme var.Oruca başlasam yakalayacağım tempoyu ama zorlanıyorum şu sıra.
Yardım edin ne yapmalıyım
ben ekmeksiz doyuyorum artık hemde kahvaltıda bizi ekmek yemezsek doymayız diye onca yıl kim şartlandırdı bulun onu çivili sopayla dövelim bi güzel:)))Degil valla katılıyorum her cümlesine bende asla doymam sanıyordum. Bir öğünde istesem rahat bir ekmek yerdim. Ama sartlandirirsam kendimi 1 dilim ekmekle doyarim.
Haa ama suda var ben 80 kiloya inince gunde 2-3 dilim ekmege geçebilirim kilo fazla oluncs ekmeği birden kesmeyi doğru bulmuyorum.. 102 kilosun galiba. 3 dilim ekmek iyidir bence :)
geçmiş olsun elden de çok acıtır ayyh neden elden aldılar kanı damarların ince ve kaygan mı kiselam kızlarrr :) hastaneye egttim dahiliyeye tiroiddir şeekerdir baktırmak için kan verdimm . inş ii çıkar bakalm .
kadın baya yaktı canımı 2 elimin üstünüde deldi
İnşallah öyle olur Ekim'cim.Tatlı isteğini bastıramadım sadece.1 borcam etimek tatlısı yaptım yarısına yakınını ben yedimtomurcuk dikkat et gülüm bu ay kendine ağır kaldırmak üşütmek yukarı raflara uzanmak gibi şeyler yok biliyorsun değil mi gülüm
sana bir sır vereyim mi bir çok insanın yanlış bildiği bir şey var bende son 4-5 aydır öğrendim ve doğruluğunu teyit ettim
regl döneminde kilo alıyoruz YANLIŞŞŞ
regl dönemim de bir süre su tutsa şişse bile vucut en rahat hızlı kiloyu bu dönemde verebiliyoruz DOĞRUUU
tamamen bitince tartıl mutlaka eksileri görüp güleceksin :))
Geçmiş olsun,umarım iyi çıkar sonuçlarselam kızlarrr :) hastaneye egttim dahiliyeye tiroiddir şeekerdir baktırmak için kan verdimm . inş ii çıkar bakalm .
geçmiş olsun elden de çok acıtır ayyh neden elden aldılar kanı damarların ince ve kaygan mı ki
İnşallah öyle olur Ekim'cim.Tatlı isteğini bastıramadım sadece.1 borcam etimek tatlısı yaptım yarısına yakınını ben yedimUtancımdan menü bile paylaşamıyorum kaç gündür.Bugün daha dikkatli davranıcam ama.Zaten bayram sonrası tatile gidiyorum.Kurban bayramı sonrası gibi de ameliyatımı olmayı planlıyorum inşallah.O zamana kadar 75 lere yakın olmalıyım
Geçmiş olsun,umarım iyi çıkar sonuçlar
Teşekkürler cnm
ne ameliyatı önceden yazdın da ben mi kaçırdım acabaİnşallah öyle olur Ekim'cim.Tatlı isteğini bastıramadım sadece.1 borcam etimek tatlısı yaptım yarısına yakınını ben yedimUtancımdan menü bile paylaşamıyorum kaç gündür.Bugün daha dikkatli davranıcam ama.Zaten bayram sonrası tatile gidiyorum.Kurban bayramı sonrası gibi de ameliyatımı olmayı planlıyorum inşallah.O zamana kadar 75 lere yakın olmalıyım
Geçmiş olsun,umarım iyi çıkar sonuçlar
Ben etimekleri,şekeri karamelize edip ıslattım 1,5 su bardağı şekerle.Ortasına kreması 6 kaşık şekerle ve üzerine kremşanti 2 paket.Yani benim tatlı tam şeker bombasıydıAh canim gecen gun bende yapttim etimek tatlisi bir borcam a 1 bardak seker koydum.
ustune de kremsanti ama su ile yaptim.4 dilim yedim. Cok ta hosuma gitmisti. Ben de regli olamiyorum ama ayin 25 i gibi sanki adet olmusum gibi hissediyor vucut ve istah patlamasi. Odem tatli istegi. Yani hepsini yasiyorum. O donemde yediydim etimekleri ama gecti 2 gündür tatli bile yemiyorum ekmekte
Allah nasip ederse göğüs küçültme ameliyatı olacağım.Yılbaşından önce gittiğimde sanırım eylül ayı gibiydi 100 kiloydum.Doktor zayıfla gel dedi.Bu kiloyla ameliyat etmem seni dedi.Bende 85 lere kadar düştüm hemen şubat sonuna kadar.Yine kabul etmedi en azından 80 ol dedi.Bende zaten mart ayında ablam doğum yapacağı için ve sezonda iş yoğunluğumdan dolayı kurban bayramı sonuna erteledim kendimce.Şunu farkettim ama ameliyat tarihini ertelediğim için diyeti de sıkı tutamadım.Önceden doktora kontrole gideceğim diye çok dikkat ediyordum.ne ameliyatı önceden yazdın da ben mi kaçırdım acaba
dönem dönem içimizden tatlı diye bağıran bir canavar çıkıyor aşeren gebeler bile bu canavarın yanında sakin kalır hepimize oluyor önemli olan hafif şekilde atlatmak bir kaç gün sürer geçer nasıl olsa takılma sıkma canını
Ah şu asitli içecekler.Yazın canımıza okuyor.Serinlemek için içiyoruz mecburen.Ben sıklıkla limonata tercih ediyorum şekersiz olanlarındanDünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
4 zeytin
Domates biber salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
İftar
1 kepçe çorba
6k yemek
4k pilav
Salata
1 bardak gazoz
1 bardak fanta
Ara
1 dilim tatlı
Geri gelemedim tatlım ya cocuklar erken uyandı davulcunun yuzunden onların uyku sersemkigiyle ugrastım.ben bitirdim pişti benimkiler sen ne yaptın süper hatun :))
Canım cok tatlı istediginde agzına minik bir lokma koy ve brovni reklamındaki hatun gibi tadını cıkar arkasından bir bardak su yuvarla en fazla iki lokma yersin bak gor.Günaydın kızlar,regl nedeniyle oruç tutamadığımdan motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ve hergün gram gram artıya çıkıyorum.Normalde adetim uzun sürmezdi ama spiralden dolayı hala lekelenme var.Oruca başlasam yakalayacağım tempoyu ama zorlanıyorum şu sıra.
Yardım edin ne yapmalıyım
Tanrım kimleri goruyorum nerelerdesin tatlım ozledik seni..tomurcukkk canım ben de öyle olmuştum, seni çok iyi anlıyorum.
mideni bol suyla, sebze-sebze yemekleriyle, kiraz-erik gibi az zararlı meyvelerle doldurmayı dene...
en azından zararlı şeyler yemezsin...
Sen bul ben bi sopa alıp geliyorum.ben ekmeksiz doyuyorum artık hemde kahvaltıda bizi ekmek yemezsek doymayız diye onca yıl kim şartlandırdı bulun onu çivili sopayla dövelim bi güzel:)))
Gecmis olsun sonucları paylasırsın dimi?selam kızlarrr :) hastaneye egttim dahiliyeye tiroiddir şeekerdir baktırmak için kan verdimm . inş ii çıkar bakalm .
Tatlım harika bir menuyu gazoz ve fantayla gumletmisin, onların yerne buzlu bi ayran yap istersen uc bardak ic.Dünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
4 zeytin
Domates biber salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı bal
İftar
1 kepçe çorba
6k yemek
4k pilav
Salata
1 bardak gazoz
1 bardak fanta
Ara
1 dilim tatlı
Geri gelemedim tatlım ya cocuklar erken uyandı davulcunun yuzunden onların uyku sersemkigiyle ugrastım.
Canım cok tatlı istediginde agzına minik bir lokma koy ve brovni reklamındaki hatun gibi tadını cıkar arkasından bir bardak su yuvarla en fazla iki lokma yersin bak gor.
Tanrım kimleri goruyorum nerelerdesin tatlım ozledik seni..
Sen bul ben bi sopa alıp geliyorum.
Gecmis olsun sonucları paylasırsın dimi?
Tatlım harika bir menuyu gazoz ve fantayla gumletmisin, onların yerne buzlu bi ayran yap istersen uc bardak ic.
Geri gelemedim tatlım ya cocuklar erken uyandı davulcunun yuzunden onların uyku sersemkigiyle ugrastım.
Canım cok tatlı istediginde agzına minik bir lokma koy ve brovni reklamındaki hatun gibi tadını cıkar arkasından bir bardak su yuvarla en fazla iki lokma yersin bak gor.
Tanrım kimleri goruyorum nerelerdesin tatlım ozledik seni..
Sen bul ben bi sopa alıp geliyorum.
Gecmis olsun sonucları paylasırsın dimi?
Tatlım harika bir menuyu gazoz ve fantayla gumletmisin, onların yerne buzlu bi ayran yap istersen uc bardak ic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?