- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpper o zaman bende yarın sahurdan itibaren yazarımkatilabilirsin canım hoşgeldin
hoşgeldin topiğimize:))Merabaaaaa bende katılabilirmiyim size diğerinede yazmıştım hani kilo takip günlüğü olana
Hakkaten ne cok yiyolar yaaa. 3 okuz dogru tespit demekki bende 6 tane var..benim için değil gülüm çikolata olsa da canım çekmeden yemem canımda anca ayda 1 çekerse çekiyor
benim velet bildiğin öğütücü ergenlerin midesinde 3 öküz var galiba diyorum 10 çikolata olsa ard arda yiyor 4-5 tane birden daha yiyecek oluyor kızıyorum meyveli soda farketmezsem 3-4 demeden içiyor zararlı ama bir tane içse tamam diycem kendi olanı 2 günde bitiriyor hafta sonuna kadar da alışveriş yapılmıyor bizde mecburen beklemesi lazım ona söyleniyor sıpamm:)
Dune gore menun daha iyi sana tavsiyem ekmegi sabah ve ogle ye aksam yeemeye calıs..Tamam doğru. Gerçi hani ekmeği azaltıp yogurt ya da sebze/eti arttırarak da kalori alımını dengede tutabilirim, böylelikle yine çok düşük kaloriden başlamış olmam.
Ben bugün 2 dilim ekmek yedim.
Sabah: Bir dilim ekmek, 3 dilim peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: Tarçın atılmış sade nescafe
Öğlen: Mercimek çorbası, alabalık, 2 bardak ayran, salata
Akşam: Mercimek çorbası, kuru fasülye, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata
2.5-3 saat sonra da ara öğün olarak 1 meyve biraz leblebi yiyeceğim...
Hosgeldin bacım.Merabaaaaa bende katılabilirmiyim size diğerinede yazmıştım hani kilo takip günlüğü olana
Afiyet olsun tatlım.Kahvaltı : yarım dilim kepek ekmeği porsiyon Sucuklu yumurta
Ve su
ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petit ( 18 gram )
Öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane kanat
ara : 1 tane muz
akşam : 3 tane kanat çeyrek kepek ekmeği 1 bardak ayran 2 ymk kaşığı sarimsakli yoğurt .
Sporda yapinca ekliycm
Vaaay menu super olmus hayatım..Kizlar menümü gireyim kacayim
Kayınvalideme caya gidiyorum :))
Sahur
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
Yarim domates
İftar
1 pors tavuklu kabak beğendi
2 kepce şehriye çorbası
6 lahana dolması
Yağsız salata
Pideler goturulmusss, :) afiyet olsun...iftar
1 kase çorba
1.5 kıymalı pide
1.5 bardak acılı şalgam
Yaşım 19
Kilom 81
boyunda 1.68
rizeliyim
Idolumsun 25 kilo verdiğinde 3gun 3 gece kutlayacagimBoyle oldum artık.
sen bana yetişirsin merak etme kolay kolay kilo veremiyorum belki bu site motive eder dedim çok fazla başarı öyküsü var....Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19...
Ben de 1.68 boyundayım, kilom 100.4. Senin şu anki kilon benim Ekim sonu için hedefim : )
Beraber kutlarız canım tesekkur ederim bu arada.Idolumsun 25 kilo verdiğinde 3gun 3 gece kutlayacagim
Verirsin tatlım inan kendine..sen bana yetişirsin merak etme kolay kolay kilo veremiyorum belki bu site motive eder dedim çok fazla başarı öyküsü var....
Hakkaten ne cok yiyolar yaaa. 3 okuz dogru tespit demekki bende 6 tane var..
Dune gore menun daha iyi sana tavsiyem ekmegi sabah ve ogle ye aksam yeemeye calıs..
Hosgeldin bacım.
Afiyet olsun tatlım.
Vaaay menu super olmus hayatım..
Pideler goturulmusss, :) afiyet olsun...
Tatlıya yer ayırmak icin az yiyip kalori dengelemesi yapıyorum. İlle yicem :)Tesekkur ederim canim:) senin menunde tatlılara ragmen güzel.
Senin menu de cok güzel olmus bugün hic kacamak yok.Ara öğün
Çayla birlikte ceyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Tatlıya yer ayırmak icin az yiyip kalori dengelemesi yapıyorum. İlle yicem :)
Senin menu de cok güzel olmus bugün hic kacamak yok.
Harika, bayıldım bu azimli milada. İnan bende bu duyglarla asladım kendime inandımve dun aksam itibari ile 25 kilodan kurtuldum goren herkes sok yasıyor. Helede subattan beri gormeyenlerin tepkileri tekrar tekrar motive ediyor, bunlarıda dusun.Ay evet teşekkürler canım sizi gördükçe inancim tazeleniyor
Aslinda çok sinirliyim cok kirginim, cok muallaktayim iki gundur. Eski milad kendini atmıştı simdi mutfaga hapur hupur yiyor olurdu... ama şimdiki halimi sevdim. Daha cok guvenmeliyim kendime. Daha cok deger vermeliyim. Daha cok sevmeliyim. Kendi varolusumu .ispatlamaliyim kendime..
Bu sadece zayif olabilmek savaşı değil kendime olan inancımı kazanabilme savaşı...
Kimse icin yasamiyorum. Kimsenin hakkimda ki düşünceleri ile hayatima yon vermiyorum. Ben benim isteyen sevsin isteyen kendine bensiz yol çizsin herkese yalanları ve sinsilikleri ile iyi yolculuklar...
Harika, bayıldım bu azimli milada. İnan bende bu duyglarla asladım kendime inandımve dun aksam itibari ile 25 kilodan kurtuldum goren herkes sok yasıyor. Helede subattan beri gormeyenlerin tepkileri tekrar tekrar motive ediyor, bunlarıda dusun.
Ayyy bende seni seviyoruuum...
Evet ac karna dondurma bulantı yapmıs olabilir mideni usutmussundur. Koladanda kurtulduguna sevin o cıss.Yawwww benim sürekli midem bulanıyor çok su içmek ve dondurmadan olabilir mi aç karnına yiyorum sonra bulaştıran yatamiyorum. Veeeee önemli gelişme artık canım hiç kola istemiyor günde 2 litreden fazla içiyordum artık icemiyorum canım istemiyor