• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben etimekleri,şekeri karamelize edip ıslattım 1,5 su bardağı şekerle.Ortasına kreması 6 kaşık şekerle ve üzerine kremşanti 2 paket.Yani benim tatlı tam şeker bombasıydı :KK47:

Canim ben de oyle yapiyordum ama baktim ben de yiyorum. Cozumu sekeri azalrmakta buldum. Sutlu tatlilarda buldum.
bugun benim misafirim var. Umarim kontrollu olabilirim

Allah nasip ederse göğüs küçültme ameliyatı olacağım.Yılbaşından önce gittiğimde sanırım eylül ayı gibiydi 100 kiloydum.Doktor zayıfla gel dedi.Bu kiloyla ameliyat etmem seni dedi.Bende 85 lere kadar düştüm hemen şubat sonuna kadar.Yine kabul etmedi en azından 80 ol dedi.Bende zaten mart ayında ablam doğum yapacağı için ve sezonda iş yoğunluğumdan dolayı kurban bayramı sonuna erteledim kendimce.Şunu farkettim ama ameliyat tarihini ertelediğim için diyeti de sıkı tutamadım.Önceden doktora kontrole gideceğim diye çok dikkat ediyordum.

E şimdi en son doktora gittiğimde 85 tim.Kurban sonuna kadar 75 lerde olayım ki kaç ay boyunca ertelediğimin bi anlamı olsun.80 li bir kiloda gitmek istemiyorum.Bu seferki gidişimde ameliyat tarihimi almak istiyorum inşallah...
kız millet silikon taktırıyor orasına burasına sen küçültmeye çalışıyorsun hadi hayırlısı :))

muska77 muska77 'cım ben de sizleri özledim.
moralim bozuldukça kaçıp kaçıp gidiyorum:oops:

tam formundasın yine güldürdünüz beni ekim2009 ekim2009 'la:KK48:
mesai dışı bi saatte yapın şu işi de ben de alayım hıncımı:KK67:
ne demek gülüm istediğin saati ayarlarız ben fazladan çivili raptiyeli sopada getiririm yakında ticaretini yapacam zaten ekim çivili sopaları piyasadaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canim ben de oyle yapiyordum ama baktim ben de yiyorum. Cozumu sekeri azalrmakta buldum. Sutlu tatlilarda buldum.
bugun benim misafirim var. Umarim kontrollu olabilirim
ramazanın ortası oldu biz hala hiç tatlı yemedik evde tatlı yapacak kadın mı var ne yapsın benim garibanlar hazır da alıp gelen yok dün oğlum bu nasıl ev çikolata neden yok diye söyleniyordu dolap kurcalarken :)))))

muska77 muska77 'cım ben de sizleri özledim.
moralim bozuldukça kaçıp kaçıp gidiyorum:oops:

tam formundasın yine güldürdünüz beni ekim2009 ekim2009 'la:KK48:
mesai dışı bi saatte yapın şu işi de ben de alayım hıncımı:KK67:
Mesai bitene kadar tutarız biz onu ekimcimle merak etme sen tatlım.
diyetle ilgili olan kısımı paylaşayım heralde burası diyet kısmı
ilk yazanlar benim değerlerim . 2. yazanlarda büyüktür küçüktür işaretleriyle normal değerler

Total Kolesterol 152 mg/dL < 200
Trigliserid 62 mg/dL < 150
HDL Kolesterol 93 mg/dL > 65
LDL Kolesterol 47 mg/dL < 130
Glukoz (Açlık) 90 mg/dL 60 - 110

T4 1.32 ng/dL 0.89 - 1.76
İnsülin H 12.91 mlU/ml 6 - 10
TSH 2.52 µIU/mL 0.35 - 5.50

İnsülin normal mi çok aşırı bi fark yok bence ama tabi bilemedim ..
Ben hic anlamam valla.
ramazanın ortası oldu biz hala hiç tatlı yemedik evde tatlı yapacak kadın mı var ne yapsın benim garibanlar hazır da alıp gelen yok dün oğlum bu nasıl ev çikolata neden yok diye söyleniyordu dolap kurcalarken :)))))
Ya bende uzuluyom cocuklara ama artık kıyamıyorum evde hersey var ama ben gormuyorum.

kız millet silikon taktırıyor orasına burasına sen küçültmeye çalışıyorsun hadi hayırlısı :))
Valla napayım artık öyle büyükler ki:KK45:Gerçi zayıfladıkça küçülür gibi oldular ama daha beter sarktılar.Göbek problemim çok yok.Göğüslerim beni kilolu gösteriyor.Badi giyemiyorum,gömleklerde alt kısmı ilikleniyor göğüs kısmı kapanmadığından normalinden büyük beden almak zorunda kalıyorum.
Onuzlarımda sütyen kesiği,boynumda sırtımda ağrı ve göğüs altlarında yazın zaman zaman pişik oluyor.Bunlar benim için en önemli nedenler.Hayırlısıyla ameliyat sonrası büyük ölçüde sıkıntılarım geçecek

Valla napayım artık öyle büyükler ki:KK45:Gerçi zayıfladıkça küçülür gibi oldular ama daha beter sarktılar.Göbek problemim çok yok.Göğüslerim beni kilolu gösteriyor.Badi giyemiyorum,gömleklerde alt kısmı ilikleniyor göğüs kısmı kapanmadığından normalinden büyük beden almak zorunda kalıyorum.
Onuzlarımda sütyen kesiği,boynumda sırtımda ağrı ve göğüs altlarında yazın zaman zaman pişik oluyor.Bunlar benim için en önemli nedenler.Hayırlısıyla ameliyat sonrası büyük ölçüde sıkıntılarım geçecek
Valla benimde aynıydı, ama zayıfladıkca kuculduler gercekten seninkide istegigin gibi gorunur ins.

döndüm miladım :))
benimkiler çok seviyor ramazandan önce her hafta yapıyordum poğaçayı ramazan da ilk yapışım :)
benim baskülün pili bitti hafta sonu alırlar artık o zamana kadar tartılamıycam inşallah salıya yüz küsürlü bildirim yaparım o zaman çenem iyice düşer heheheheh

düşsün valla benim bir şikayetim yok:))

selam kızlarrr :) hastaneye egttim dahiliyeye tiroiddir şeekerdir baktırmak için kan verdimm . inş ii çıkar bakalm .
kadın baya yaktı canımı 2 elimin üstünüde deldi :KK43:

Geçmiş olsun canım umarim sonuçlar iyi çıkar..

Ben de hic tatlı yapmadım ramazanda sadece 1 kere halka tatlısı yedim. Onun dışında misafirliklerde de evdede kendimi tuttum elhamdulillah..
Cikolata bisküvi evde bulunsada ben o tarafa bakmayarak buluyorum çözümü canım.. çocuklarımın vebaline gitmeyeyim kendim için:)

Selam kizlar
Ne yapıyor herkes? Benim temizlik anca bitti. Yemek icin vaktim var hala az dinlenip ayaklanacagim o arada size bakayım dedim..

selam kızlarrrr

dün iftara gitmiştik baya bi yedimmm.
bugün dengelemeye çalıştımmm

biraz can sıkıcı olaylar olduu
pek keyfim yokk

Dengeleyebilirsin inşallah canım. Atlatirsin umarim
Sen şok diyet arastiriyordun ne oldu bulabildin mi birsey?

Selam kizlar
Ne yapıyor herkes? Benim temizlik anca bitti. Yemek icin vaktim var hala az dinlenip ayaklanacagim o arada size bakayım dedim..
Merhabaaa bende yemeğimi koyu geldim. Bugün yogundum biraz alısveris yemek temizlik ek uğrayamadım..
selam kızlarrrr

pek keyfim yokk
Hayırdır insallah. cözersin gülüm sen...

düşsün valla benim bir şikayetim yok:))

Geçmiş olsun canım umarim sonuçlar iyi çıkar..

Ben de hic tatlı yapmadım ramazanda sadece 1 kere halka tatlısı yedim. Onun dışında misafirliklerde de evdede kendimi tuttum elhamdulillah..
Cikolata bisküvi evde bulunsada ben o tarafa bakmayarak buluyorum çözümü canım.. çocuklarımın vebaline gitmeyeyim kendim için:)
benim için değil gülüm çikolata olsa da canım çekmeden yemem canımda anca ayda 1 çekerse çekiyor
benim velet bildiğin öğütücü ergenlerin midesinde 3 öküz var galiba diyorum 10 çikolata olsa ard arda yiyor 4-5 tane birden daha yiyecek oluyor kızıyorum meyveli soda farketmezsem 3-4 demeden içiyor zararlı ama bir tane içse tamam diycem kendi olanı 2 günde bitiriyor hafta sonuna kadar da alışveriş yapılmıyor bizde mecburen beklemesi lazım ona söyleniyor sıpamm:)

selam kızlarrrr

pek keyfim yokk
sıkma canını şimdiye kadar ne can acıtıcı ne can sıkıcı olaylar gördük yaşadık sonra ne oldu her şey normale döndü yine eski düzen devam ettik bunu da öyle düşün hiç moralini bozma kendini üzme canım
YEDİĞİN 2 LOKMA KURU EKMEK OLSUN
AMA MUHABBETLE SEVGİYLE OLSUN
ZİYAFET SOFRALARINDA ASIK SURAT TADIĞINI ALAMADIĞIN YEMEKLERDEN
ÇOK DAHA LEZZETLİ GELİR EKMEĞİN

Sen bilirsin canim.. ben zorlanirsin diye 3 dilim onermedim.. kilo yüksek olunca almamız gereken kalori miktarida artiyor. Simdiden 1 dilim ekmek yersen ilerde kilo duraklamasi yasadiginda bu defa kisacagin birsey kalmaz.. simdilik 3 dilimle başlayıp sonra 2 ye ardında 1e dusurursen metabolizmam daha hızlı çalışacaktır..

Tamam doğru. Gerçi hani ekmeği azaltıp yogurt ya da sebze/eti arttırarak da kalori alımını dengede tutabilirim, böylelikle yine çok düşük kaloriden başlamış olmam.

Ben bugün 2 dilim ekmek yedim.

Sabah: Bir dilim ekmek, 3 dilim peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: Tarçın atılmış sade nescafe
Öğlen: Mercimek çorbası, alabalık, 2 bardak ayran, salata
Akşam: Mercimek çorbası, kuru fasülye, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata

2.5-3 saat sonra da ara öğün olarak 1 meyve biraz leblebi yiyeceğim...

Kahvaltı : yarım dilim kepek ekmeği porsiyon Sucuklu yumurta
Ve su
ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petit ( 18 gram )
Öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane kanat
ara : 1 tane muz
akşam : 3 tane kanat çeyrek kepek ekmeği 1 bardak ayran 2 ymk kaşığı sarimsakli yoğurt .

Sporda yapinca ekliycm

Back