- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
İyide hep hamurisi aseriyolarniye tutuyorsun ye sen de küçücük çerez tabakları var ya en fazla 2 yemek kaşığı yemek alanlar işte onları kullan hem kilo vermeye çalış hem nefsinle savaş beynine yemeyeceksin diye hükmetmeye çalış yaav böyle olur mu arkadaşım sen kilo verdikten sonra hiç mi canının çektiği bişey yemiycen kilo alırım korkusuyla.. elbette yiyeceksin eee o zaman şimdi neden kendini bu kadar zorlayıp ve psikolojik olarak yoruyorsun kendine eziyet ederken beynine kötü sinyaller veriyorsun serbest bıraktığın an zihnin diyecek ki önce elime geçmedi şimdi serbest bunların hepsinden yemeliyim sonra belki bir daha kısar yiyemezsem ben en iyisi bunları depolayayım diycek şimdiki emeklerin hepten ziyan olacak
lafı çok uzatttım özetle demek istediğim kısıntı yapma sınırlama koy sadece böylece canım ne çekerse yerim diyeceksin aynı anda canın 10 şey çekmez 1 şey ister ondan yiyeceksin ama tokken değil acıkınca ve 1 tabak tepeleme yerine küçük bir tabak bu zihnine kıtlık yok depolamaya gerek yok mesajını verecek zaten
Çok sevindim canım darısı basımıza.Slm bugün şok diyetinin son günüydü ve bitti çok rahatladım ama sonuç iyi oldu 88.0 oldum keyifler dortkoseyim. Aldığım fazlalıkları verdim bi daha kaçamak yok
Sabah bugün birsey yiyemedim hatta öğlen kadaryiyemedim. Öğlen yulaf ezmeli poğaça yanına çay sonra limonata şekersiz. Akşam kabak çorbası salata 1 dilim ekmek. Simdi de dondurma yiyeceğim 1 porsiyon hedefim çeşit kadar 87 olmak
Bendeeeeeee.çok güzel 88 kilo olmak keşke ben de olsammm