- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
tambalağım hiç 81 i düşünme direk 79 u düşün
79 a az kaldı de kendi kendine 79 oluyorum de sürekli sen istesen de istemesen de beynin vücudunu 79 olmak için yönlendirecek
şimdiden hayırlı olsun
Hosgeldin canım, bulgurdan niye korkuyon ekmekten kork one kız 3 dilim abooo. Kızma kızma ama ekmegi gunde 1 dlme dusur derim ben
hoş geldin enerjik arkadaş :))
salı günleri tartı günümüz gündüz zaten ilk oraya yazmıştın adresi biliyorsun :)
sofra da ekmekle konuşYaaa ben ekmek canavarıyım. Ekmeği çok seviyorum. Napıcam?? Hep elim ekmeğe gidiyor.
ben bitirdim pişti benimkiler sen ne yaptın süper hatun :))Sagol canım benimde sahur siparisim pogaca aynı gidiyo hadi kolay gelsin bende tekrar girmeye calıscam, iyi geceler.
Yaaa ben ekmek canavarıyım. Ekmeği çok seviyorum. Napıcam?? Hep elim ekmeğe gidiyor.
sofra da ekmekle konuş
seni çok seviyorum yemek istiyorum senin varlığın için şükrediyorum de
senden 5 dilim yemek yerine 1 dilim yesem de aynı doygunluğu hissediyorum seni seviyorum 1 dilimle beni doyurduğun için şükürler olsun de ve bunu gülümseyerek iyi niyete söyle
1 dilimin her lokmasının tadına vararak yavaş yavaş ye bir kaç gün bunu unutma dene sonrası cidden 1 dilim ekmekle doyacaksın
sonra gel yaz işe yaradığını ve doyduğunu :))
Gozun aydın canım devamlı olsun insallah..
Moralin sıfır oldugu surece sabit kalacaksın yapacagım de azimli inanclı ol tatlım.
Misafirlikte yemezsen gayet kontrollu gitmis, yeme milaaaad yemeeee ( bak sana telkin yapıyorum)
Devamlı takip ediyorum bence menulerin super canım..
Menu bildirimi yapayım.
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar
İftar :1 kasık kıyma, yarım domates, ceyrek biber, 1 yumurta akından menemen/1 minik tulumba/1 minik sigara boregi
Toplam kalori 407/ kb 24,5
Spor 30 dk yuruyus
teşekkür ederim gülüm ben pişirdiğim her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum masaya oturunca canım neyi çekerse onu seçip yiyorum çeşidi azaltma ve acıkınca yavaş yavaş ye metodunu uyguluyorum diyet sınırlama stres yok bende.. hızlı zayıflamasam da olsun verip verip geri almaktan iyidir değil mi:))
sonun da midem az yemeye alışmış kızlar şu an midem şişti şişkinlikten kıvranıyorum çatlıycak gibi oldum oy oy oyyyy:))
Slm bugün şok diyetinin son günüydü ve bitti çok rahatladım ama sonuç iyi oldu 88.0 oldum keyifler dortkoseyim. Aldığım fazlalıkları verdim bi daha kaçamak yok
Sabah bugün birsey yiyemedim hatta öğlen kadaryiyemedim. Öğlen yulaf ezmeli poğaça yanına çay sonra limonata şekersiz. Akşam kabak çorbası salata 1 dilim ekmek. Simdi de dondurma yiyeceğim 1 porsiyonhedefim çeşit kadar 87 olmak
Evet ve cooook mutluyum
Merhabaaaaaaaa!!!
Bugün akşam yemeğinde ton balıklı salata yedim, ve yanına ekmek yemedim!! Gururluyum :)
Öğlen ise bulgur pilavı yedim (yemesem daha iyiydi bunu, ama gene de çok zararlı değil)
kuru fasülye, 3 dilim kepek ekmek yedim....Ayran içtim....
Çook geç kalktığımdan sabah kalvaltısı yok....
Bugün 3. günüm bitti. Mutluyum, umutluyum! : D
Not: Ne zaman tartılma günü bu grupta???
süper muska ve yeni enerjik arkadaş ben gidiyorum sahur için sipariş verdi benimkiler hamuru mayaladım poğaça yapıcam
size bol sohbetler işim bitince gelirim yine
Biraz çılgınca ama deneyeceğim... : D
Günaydın kızlar,regl nedeniyle oruç tutamadığımdan motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ve hergün gram gram artıya çıkıyorum.Normalde adetim uzun sürmezdi ama spiralden dolayı hala lekelenme var.Oruca başlasam yakalayacağım tempoyu ama zorlanıyorum şu sıra.
Yardım edin ne yapmalıyım
Günaydın kızlar,regl nedeniyle oruç tutamadığımdan motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ve hergün gram gram artıya çıkıyorum.Normalde adetim uzun sürmezdi ama spiralden dolayı hala lekelenme var.Oruca başlasam yakalayacağım tempoyu ama zorlanıyorum şu sıra.
Degil valla katılıyorum her cümlesine bende asla doymam sanıyordum. Bir öğünde istesem rahat bir ekmek yerdim. Ama sartlandirirsam kendimi 1 dilim ekmekle doyarim.
Haa ama suda var ben 80 kiloya inince gunde 2-3 dilim ekmege geçebilirim kilo fazla oluncs ekmeği birden kesmeyi doğru bulmuyorum.. 102 kilosun galiba. 3 dilim ekmek iyidir bence :)
Sen bilirsin canim.. ben zorlanirsin diye 3 dilim onermedim.. kilo yüksek olunca almamız gereken kalori miktarida artiyor. Simdiden 1 dilim ekmek yersen ilerde kilo duraklamasi yasadiginda bu defa kisacagin birsey kalmaz.. simdilik 3 dilimle başlayıp sonra 2 ye ardında 1e dusurursen metabolizmam daha hızlı çalışacaktır..Haklısın. Şöyle yapayım o zaman; bir ekmeği bir deneyeyim, baktım çok acıkıyorum, maksimum 3 diye sınır koyayım o zaman. Başladığımda 102'ydim, 3 gün geçti 100.7 tartıldım bugün. (dün 100.4'tü ama, ikisi arası bir şey herhalde:))
Teşekkürler canım tavsiyen için,hoşgeldin bu aradaBence regl kaynaklı hormonal değişimden dolayı zorlanıyorsun, normal bu. Yemeklerden önce bol bol su iç tıkasın. Çok tatlı krizin gelirse muz ye, yanına da sade kahve iç, o bastırıyor o duyguyu. 3-4 saatte bir bir şeyler yeniyor normalde diyette, onu dene istersen. Acıktığında leblebi ye, o tıkıyor, ve kalorisi çok düşük.
Öptüm canım!!
tomurcukkk canım ben de öyle olmuştum, seni çok iyi anlıyorum.
mideni bol suyla, sebze-sebze yemekleriyle, kiraz-erik gibi az zararlı meyvelerle doldurmayı dene...
en azından zararlı şeyler yemezsin...
Sağol canım burayı okudukça motivem yükselmeye başladı yine.Tatlı canım çok istiyor.Sıkıntı ordatomurcukkk canım ben de öyle olmuştum, seni çok iyi anlıyorum.
mideni bol suyla, sebze-sebze yemekleriyle, kiraz-erik gibi az zararlı meyvelerle doldurmayı dene...
en azından zararlı şeyler yemezsin...
Hosgeldin canim.. ozletme bu kadar kendini. Aramizda görmek istiyoruz seni..
evet canım bildirim de yapmadım, aldığım kiloları veremedim.Sağol canım burayı okudukça motivem yükselmeye başladı yine.Tatlı canım çok istiyor.Sıkıntı orda
Sende yoksun ne zamandır napıyosun nerelerdesin,bildirim de gelmedi iki haftadır sende de motive zayıftı sanırım
İnşallah toparlarsın canım.Bildirim yapamasan da haber ver ki en azından izinli geçelim seni kendini toparlayana kadar.Bi süre haber alamadığımızda listeden çıkarıyoruz çünkü.Aramızda kalmanı isterim yaniben de özlüyorum canım sizleri
ama motivasyon düşünce hiç giresim gelmedi inan
toparlanmaya başladım inşallah...
evet canım bildirim de yapmadım, aldığım kiloları veremedim.
bende de iştah patlaması oldu bayağı...
ramazandan ümitliydim ama hiç yaramadı bana...
neyse önümüze bakacaz, yapacak bişi yokkkk...
tatlı isteğine de hurma, kayısı, tarçınlı süt, olmadı bitter çikolata, sütlü tatlı diyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?