Miladımız--》2015

tambalağım hiç 81 i düşünme direk 79 u düşün
79 a az kaldı de kendi kendine 79 oluyorum de sürekli sen istesen de istemesen de beynin vücudunu 79 olmak için yönlendirecek
şimdiden hayırlı olsun

Tamamdir o zaman canim 79 olacam diyorum

Yaaa ben ekmek canavarıyım. Ekmeği çok seviyorum. Napıcam?? Hep elim ekmeğe gidiyor.
sofra da ekmekle konuş
seni çok seviyorum yemek istiyorum senin varlığın için şükrediyorum de
senden 5 dilim yemek yerine 1 dilim yesem de aynı doygunluğu hissediyorum seni seviyorum 1 dilimle beni doyurduğun için şükürler olsun de ve bunu gülümseyerek iyi niyete söyle
1 dilimin her lokmasının tadına vararak yavaş yavaş ye bir kaç gün bunu unutma dene sonrası cidden 1 dilim ekmekle doyacaksın
sonra gel yaz işe yaradığını ve doyduğunu :))

Biraz çılgınca ama deneyeceğim...
: D

Misafirlikte yemedim oleeyyy cok mutluyum.. sadece ceyrek lokum birde az sekerli artuk bey kahvesi içtim. Tuhaf bi ismi var ama cok begendim ve siparis bile ettim mardin'den..

supersin canım

ohh ablam bal sohbeti ile dönmüş aramiza özledim seni

sonun da midem az yemeye alışmış kızlar şu an midem şişti şişkinlikten kıvranıyorum çatlıycak gibi oldum oy oy oyyyy:))

Darısı başıma:))

Bravo sana canim. Benden ondesin bakalim sana yetisebilecek miyim:))
Evet ve cooook mutluyum

Ay mutlu olacaksin tabi tatlım.. ben o kadar kilo verince bende mutlu olacağım..

Hosgeldin canim aramiza.. ekimcim cevap vermiş zaten sali günleri bildirimler ilk yazdığın sayfaya yapılıyor..

süper muska ve yeni enerjik arkadaş ben gidiyorum sahur için sipariş verdi benimkiler hamuru mayaladım poğaça yapıcam
size bol sohbetler işim bitince gelirim yine

Pogaca deyince aklima sen geliyorsun artik:))

Biraz çılgınca ama deneyeceğim... : D

Degil valla katılıyorum her cümlesine bende asla doymam sanıyordum. Bir öğünde istesem rahat bir ekmek yerdim. Ama sartlandirirsam kendimi 1 dilim ekmekle doyarim.
Haa ama suda var ben 80 kiloya inince gunde 2-3 dilim ekmege geçebilirim kilo fazla oluncs ekmeği birden kesmeyi doğru bulmuyorum.. 102 kilosun galiba. 3 dilim ekmek iyidir bence :)

Günaydın kızlar,regl nedeniyle oruç tutamadığımdan motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ve hergün gram gram artıya çıkıyorum.Normalde adetim uzun sürmezdi ama spiralden dolayı hala lekelenme var.Oruca başlasam yakalayacağım tempoyu ama zorlanıyorum şu sıra.
Yardım edin ne yapmalıyım

Günaydın canim
Bence artiya çıkarken surekli tartilip moralini bozma. Arti olmanın bir sebebi var bunu unutma. Sabah evden çıkarken kahvalti yap ve arada yiyeceyin iki ara öğünü yaninda götür bence onu asmamaya çalış aksama kadar iki ara öğün yetiyor ramazanda insana.. akşam da herkes gibi oruçlu oldugunu düşün. O şekilde ye..

Bence regl kaynaklı hormonal değişimden dolayı zorlanıyorsun, normal bu. Yemeklerden önce bol bol su iç tıkasın. Çok tatlı krizin gelirse muz ye, yanına da sade kahve iç, o bastırıyor o duyguyu. 3-4 saatte bir bir şeyler yeniyor normalde diyette, onu dene istersen. Acıktığında leblebi ye, o tıkıyor, ve kalorisi çok düşük.

Öptüm canım!!

Haklısın. Şöyle yapayım o zaman; bir ekmeği bir deneyeyim, baktım çok acıkıyorum, maksimum 3 diye sınır koyayım o zaman. Başladığımda 102'ydim, 3 gün geçti 100.7 tartıldım bugün. (dün 100.4'tü ama, ikisi arası bir şey herhalde:))

Sen bilirsin canim.. ben zorlanirsin diye 3 dilim onermedim.. kilo yüksek olunca almamız gereken kalori miktarida artiyor. Simdiden 1 dilim ekmek yersen ilerde kilo duraklamasi yasadiginda bu defa kisacagin birsey kalmaz.. simdilik 3 dilimle başlayıp sonra 2 ye ardında 1e dusurursen metabolizmam daha hızlı çalışacaktır..

Teşekkürler canım tavsiyen için,hoşgeldin bu arada
Bende öpüyorum

tomurcukkk canım ben de öyle olmuştum, seni çok iyi anlıyorum.
mideni bol suyla, sebze-sebze yemekleriyle, kiraz-erik gibi az zararlı meyvelerle doldurmayı dene...
en azından zararlı şeyler yemezsin...

mideni bol suyla, sebze-sebze yemekleriyle, kiraz-erik gibi az zararlı meyvelerle doldurmayı dene...

Hosgeldin canim.. ozletme bu kadar kendini. Aramizda görmek istiyoruz seni..

Sağol canım burayı okudukça motivem yükselmeye başladı yine.Tatlı canım çok istiyor.Sıkıntı orda
Sende yoksun ne zamandır napıyosun nerelerdesin,bildirim de gelmedi iki haftadır sende de motive zayıftı sanırım

Hosgeldin canim.. ozletme bu kadar kendini. Aramizda görmek istiyoruz seni..

ben de özlüyorum canım sizleri
ama motivasyon düşünce hiç giresim gelmedi inan
toparlanmaya başladım inşallah...
evet canım bildirim de yapmadım, aldığım kiloları veremedim.
bende de iştah patlaması oldu bayağı...
ramazandan ümitliydim ama hiç yaramadı bana...
neyse önümüze bakacaz, yapacak bişi yokkkk...

tatlı isteğine de hurma, kayısı, tarçınlı süt, olmadı bitter çikolata, sütlü tatlı diyorum canım...

İnşallah toparlarsın canım.Bildirim yapamasan da haber ver ki en azından izinli geçelim seni kendini toparlayana kadar.Bi süre haber alamadığımızda listeden çıkarıyoruz çünkü.Aramızda kalmanı isterim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…