- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Dimi valla, yemedim zatenCanim onceki yediklerine say. Yillarca yedikte ne oldu
Ben ayran detoksu yapmistim iki gunluk baska deneyimim yok detoks konusunda.günaydın kızlarrrrr
menüleirmi yazmıyorum bu haftadan sonra yazcamm
dün demeyi unutmuşum karbonatlı su içiyorum kızlar gün içerisinde
birdee ben hafta sonu detoksyapıcam ama ne yapsam bilemedim ?
Gecmis olsun canım.Günaydın hanımlar,dün spirali taktırdım ama çok zor geçti ya.Hem çok canım yandı hemde işlem bittikten sonra tansiyonum düştü.Oruç değildim ama bir şey de yememiştim.Muayene masasından inince bayılacaktım nerdeyse.Eve geldim ve bütün gün yattım.Bel ağrısı ve sancı yaptı.Kanama da fazla oldu biraz.Şimdi iyiyim artık dün dinlenmek iyi geldi.
O halinle bizim icin ugrasmısın sagol canım..Listeleri yayınladım arkadaşlar...
Ayyy çok asırı vermedim kız, ramazanda veremiyorum ya vermeye baslayınca sevindirik oldum saDece..Ozelden yaz bari kilonu bana cok merak ettim:)
Hiçbir fikrim yok canim ben ne zaman birsey denesem sonu husran oluyor
Geçmiş olsun canım. Bunyeden bünyeye fark var demekki ben takilirken cok birsey hissetmemistim. Ama sonradan rahatsız olmuştum. Sende sonradan rahat edersin inşallah. Hayırlı olsun.
Ben olmaz diye biliyorum canım. Bir ezan okuncak ustune derdi annem.Kızlar birsey soracagim fikri olan varmi imsak saatinden yarım saat once hala regl devam ediyordu. Ben ne olur ne olmaz diye yinede sahur yaptim. Şimdilik birşey yok ama abdest alamadım henüz.. Eltim imsak öncesi temizlenmek gerekiyor dedi ama bana dogru gelmiyor ne dersiniz?? Yani onun demesine göre niyet edemem sizce niyet edip tutsam olmaz mi??
Hah iste demek istedigim buydu.canım durur durur akşama doğru lekelenir orucun sakatlanır canım son gelen lekenin üstünden bir namaz vakti geçmesi lazım diye hatırladım şimdi
Hayır, cunku besin degerleri etiketni inceledim bi ara icinde okadar seker ve karbonhidrat barındıran bir yiyecegin zayıflattıgına inanmıyorum.Nestle nesfit kilo verdirirmi kızlar ??