• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canim onceki yediklerine say. Yillarca yedikte ne oldu
Dimi valla, yemedim zaten
günaydın kızlarrrrr

menüleirmi yazmıyorum bu haftadan sonra yazcamm
dün demeyi unutmuşum karbonatlı su içiyorum kızlar gün içerisinde

birdee ben hafta sonu detoksyapıcam ama ne yapsam bilemedim ?
Ben ayran detoksu yapmistim iki gunluk baska deneyimim yok detoks konusunda.
Günaydın hanımlar,dün spirali taktırdım ama çok zor geçti ya.Hem çok canım yandı hemde işlem bittikten sonra tansiyonum düştü.Oruç değildim ama bir şey de yememiştim.Muayene masasından inince bayılacaktım nerdeyse.Eve geldim ve bütün gün yattım.Bel ağrısı ve sancı yaptı.Kanama da fazla oldu biraz.Şimdi iyiyim artık dün dinlenmek iyi geldi.
Gecmis olsun canım.
Listeleri yayınladım arkadaşlar...
O halinle bizim icin ugrasmısın sagol canım..
Ozelden yaz bari kilonu bana cok merak ettim:)

Hiçbir fikrim yok canim ben ne zaman birsey denesem sonu husran oluyor:KK43:

Geçmiş olsun canım. Bunyeden bünyeye fark var demekki ben takilirken cok birsey hissetmemistim. Ama sonradan rahatsız olmuştum. Sende sonradan rahat edersin inşallah. Hayırlı olsun.
Ayyy çok asırı vermedim kız, ramazanda veremiyorum ya vermeye baslayınca sevindirik oldum saDece..
Kızlar birsey soracagim fikri olan varmi imsak saatinden yarım saat once hala regl devam ediyordu. Ben ne olur ne olmaz diye yinede sahur yaptim. Şimdilik birşey yok ama abdest alamadım henüz.. Eltim imsak öncesi temizlenmek gerekiyor dedi ama bana dogru gelmiyor ne dersiniz?? Yani onun demesine göre niyet edemem sizce niyet edip tutsam olmaz mi??
Ben olmaz diye biliyorum canım. Bir ezan okuncak ustune derdi annem.
canım durur durur akşama doğru lekelenir orucun sakatlanır :KK43: canım son gelen lekenin üstünden bir namaz vakti geçmesi lazım diye hatırladım şimdio_O
Hah iste demek istedigim buydu.
Nestle nesfit kilo verdirirmi kızlar ??
Hayır, cunku besin degerleri etiketni inceledim bi ara icinde okadar seker ve karbonhidrat barındıran bir yiyecegin zayıflattıgına inanmıyorum.

Kizlar nerdesiniz iftar telasinda mi herkes?
Aksam iftardan hemen sonra arkadasima caya davetliyim. Ama gec saatte de olsa menu bildirimi yapacağım..

moralim sııfır hala 77 lerdeyim bi inmedi .
menüm :
kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , kk kadar peyir , 1 haşlanmış yumurta , 4 ince dilim minicik sucuk , bir bardak çay
ara : 1 bardak sıcak çikolata .
öğlen dışardaydım yiyemedim .
akşam : Bir buçuk levrek , 3-4 yemek kaşığı salata , bir kaseden biraz az mercimek çorbası .
ara : 1 adet muz

Spor :

20 dakika zumba dansı , 15- 20 dakka egzersiz , 20 dakika yürüyüş .

Sabah-ogle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

Ara
3 kayisi 2 kasik vanilyali dondurma

ara
1 muz 1 c.b süt

Aksam
Yarim dilim pide
1 kase tavuklu yogurt çorbası Patatesli koy tavuğu
4-5 kasik kabak tarator
misafirliğe gidiyorum simdi orda birsey yememeye çalışırım..

Sabah-ogle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

Ara

ara
1 muz 1 c.b süt

Aksam
Yarim dilim pide
4-5 kasik kabak tarator

Insallah sen de eksilerle devam edersin canim.
81 e bir insem o zaman rahatlayacam. Bir de donem donem olan odem beni mahvediyor.olsun inat ettim basaracagim

güya az çeşit yiyordum bu gün bozdum çeşit sayısı arttı hep benimkiler yüzünden (çamur atacak birileri lazım da):)))

Kizlar cok sukur 82.9 u gordum. Ay bu bana umut oldu 81 e az kaldi
tambalağım hiç 81 i düşünme direk 79 u düşün
79 a az kaldı de kendi kendine 79 oluyorum de sürekli sen istesen de istemesen de beynin vücudunu 79 olmak için yönlendirecek
şimdiden hayırlı olsun :KK50:

Kizlar cok sukur 82.9 u gordum. Ay bu bana umut oldu 81 e az kaldi
Gozun aydın canım devamlı olsun insallah..
moralim sııfır hala 77 lerdeyim bi inmedi .
menüm :
kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , kk kadar peyir , 1 haşlanmış yumurta , 4 ince dilim minicik sucuk , bir bardak çay
ara : 1 bardak sıcak çikolata .
öğlen dışardaydım yiyemedim .
akşam : Bir buçuk levrek , 3-4 yemek kaşığı salata , bir kaseden biraz az mercimek çorbası .
ara : 1 adet muz

Spor :

20 dakika zumba dansı , 15- 20 dakka egzersiz , 20 dakika yürüyüş .
Moralin sıfır oldugu surece sabit kalacaksın yapacagım de azimli inanclı ol tatlım.
Sabah-ogle
5 yaprak sarma
Çeyrek dilim pide
yağsız salata
yogurt

Ara

ara
1 muz 1 c.b süt

Aksam
Yarim dilim pide
4-5 kasik kabak tarator
Misafirlikte yemezsen gayet kontrollu gitmis, yeme milaaaad yemeeee ( bak sana telkin yapıyorum)
güya az çeşit yiyordum bu gün bozdum çeşit sayısı arttı hep benimkiler yüzünden (çamur atacak birileri lazım da):)))
Devamlı takip ediyorum bence menulerin super canım..

Menu bildirimi yapayım.
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar
İftar :1 kasık kıyma, yarım domates, ceyrek biber, 1 yumurta akından menemen/1 minik tulumba/1 minik sigara boregi
Toplam kalori 407/ kb 24,5
Spor 30 dk yuruyus

Gozun aydın canım devamlı olsun insallah..

Moralin sıfır oldugu surece sabit kalacaksın yapacagım de azimli inanclı ol tatlım.

Misafirlikte yemezsen gayet kontrollu gitmis, yeme milaaaad yemeeee ( bak sana telkin yapıyorum)

Devamlı takip ediyorum bence menulerin super canım..
teşekkür ederim gülüm ben pişirdiğim her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum masaya oturunca canım neyi çekerse onu seçip yiyorum çeşidi azaltma ve acıkınca yavaş yavaş ye metodunu uyguluyorum diyet sınırlama stres yok bende.. hızlı zayıflamasam da olsun verip verip geri almaktan iyidir değil mi:))

teşekkür ederim gülüm ben pişirdiğim her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum masaya oturunca canım neyi çekerse onu seçip yiyorum çeşidi azaltma ve acıkınca yavaş yavaş ye metodunu uyguluyorum diyet sınırlama stres yok bende.. hızlı zayıflamasam da olsun verip verip geri almaktan iyidir değil mi:))
Tabiiki bende eve yaptıklarımdan yemiyorum cok nadir tadına bakarım bu aksamki gibi. Benim cocuklarda oruc oldukları icin gebe hatun gibi aseriyolar ramazan benim irade savasıma dondu :)

Tabiiki bende eve yaptıklarımdan yemiyorum cok nadir tadına bakarım bu aksamki gibi. Benim cocuklarda oruc oldukları icin gebe hatun gibi aseriyolar ramazan benim irade savasıma dondu :)
maşallah senin kilerde oruç tutyormuş
benim sıpa da 14 yaşında nisan sonu 13 ü doldurdu 3 senedir tam tutuyor orucunu bende siparişle iftarlık sahurluk hazıtrlıyorum işime de geliyor hani ne pişirsem diye düşünmekten kurtuluyorum:)

maşallah senin kilerde oruç tutyormuş
benim sıpa da 14 yaşında nisan sonu 13 ü doldurdu 3 senedir tam tutuyor orucunu bende siparişle iftarlık sahurluk hazıtrlıyorum işime de geliyor hani ne pişirsem diye düşünmekten kurtuluyorum:)
Orası oyle ama bazen oyle seyler istiyolarki yememek icin zor tutuyorum kendimi ya

Orası oyle ama bazen oyle seyler istiyolarki yememek icin zor tutuyorum kendimi ya
niye tutuyorsun ye sen de küçücük çerez tabakları var ya en fazla 2 yemek kaşığı yemek alanlar işte onları kullan hem kilo vermeye çalış hem nefsinle savaş beynine yemeyeceksin diye hükmetmeye çalış yaav böyle olur mu arkadaşım sen kilo verdikten sonra hiç mi canının çektiği bişey yemiycen kilo alırım korkusuyla.. elbette yiyeceksin eee o zaman şimdi neden kendini bu kadar zorlayıp ve psikolojik olarak yoruyorsun kendine eziyet ederken beynine kötü sinyaller veriyorsun serbest bıraktığın an zihnin diyecek ki önce elime geçmedi şimdi serbest bunların hepsinden yemeliyim sonra belki bir daha kısar yiyemezsem ben en iyisi bunları depolayayım diycek şimdiki emeklerin hepten ziyan olacak
lafı çok uzatttım özetle demek istediğim kısıntı yapma sınırlama koy sadece böylece canım ne çekerse yerim diyeceksin aynı anda canın 10 şey çekmez 1 şey ister ondan yiyeceksin ama tokken değil acıkınca ve 1 tabak tepeleme yerine küçük bir tabak bu zihnine kıtlık yok depolamaya gerek yok mesajını verecek zaten

Slm bugün şok diyetinin son günüydü ve bitti çok rahatladım ama sonuç iyi oldu 88.0 oldum keyifler dortkoseyim. Aldığım fazlalıkları verdim bi daha kaçamak yok:KK12:
Sabah bugün birsey yiyemedim hatta öğlen kadaryiyemedim. Öğlen yulaf ezmeli poğaça yanına çay sonra limonata şekersiz. Akşam kabak çorbası salata 1 dilim ekmek. Simdi de dondurma yiyeceğim 1 porsiyon :KK46: hedefim çeşit kadar 87 olmak :KK54:

Slm bugün şok diyetinin son günüydü ve bitti çok rahatladım ama sonuç iyi oldu 88.0 oldum keyifler dortkoseyim. Aldığım fazlalıkları verdim bi daha kaçamak yok:KK12:
Sabah bugün birsey yiyemedim hatta öğlen kadaryiyemedim. Öğlen yulaf ezmeli poğaça yanına çay sonra limonata şekersiz. Akşam kabak çorbası salata 1 dilim ekmek. Simdi de dondurma yiyeceğim 1 porsiyon :KK46: hedefim çeşit kadar 87 olmak :KK54:
çok güzel 88 kilo olmak keşke ben de olsammm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back