Miladımız--》2015

İyide hep hamurisi aseriyolar
Çok sevindim canım darısı basımıza.
çok güzel 88 kilo olmak keşke ben de olsammm
Bendeeeeeee.

Olursunuz sabret ama şunu anladım eskiden acikinca doymam saniyordum şimdi olcuyorum. Avcumu gecirmiyorum. Avcun kadar yediğini doyuyorsun

hamur işi aşeriyorsan kendimden düşündüm en çok şekerim düştüğünde hem şekerli hem de hamur işi yiyordum aşırı acıkmayı bekleme kan şekerin çok düşerse yemeği yemeyip bildiğin saldırır hale geliyoruz kendimizi kontrol edemiyoruz

ben önce cidden acıkmayı bekledim midem burkulup ses çıkarınca tamam dedim ben acıkmışım şimdi ne istersem yerim misal çikolatalı gofreti çok severdim canım istediğinde acıkınca yiycem diyordum inanırmısın 4 gün bekledi o gofret en son benim sıpa lüpletti ben beynime o sana yasak demedim acıkınca onu yiyebilirsin dedim canımın çekmesi geçti çünkü ne aklım ne beynim ona takılıp kalmadı bir kere daha aynı şey oldu o zamanda yarısını yedim tadını çıkara çıkara o yarım gofret yetti de arttı sonrada bir daha canım çekmedi zaten
bu arada şunu da ekliyim sürekli doyup doymadığımı kontrol ettim hala ediyorum tamam bu yeterli dediğimde tabağımda yemek olsa bile bırakıyorum önce amna zayi olmasın derdim şimdi ben zayi olacağıma yemek zayi olsun diyorum :))

Olursunuz sabret ama şunu anladım eskiden acikinca doymam saniyordum şimdi olcuyorum. Avcumu gecirmiyorum. Avcun kadar yediğini doyuyorsun
sen yazınca aklıma geldi her insanın kendi yumruğu büyüklüğünde midesi varmış biz onu tıka basa doldura doldura büyüttük o ayrı ölçüyü kendi yumruğumuz olarak alırsak bunun 3te 1 i yemek 1 te 1 i su 1 te bir i boş kalsa peygamber efendimizin dediği gibi yapsak yani gram kilo sorunumuz kalmaz
hadi boş yer bırakmasak aç gözlülük yapsak yarısı yemek yarısı su için olsa çok hızlı bir şekilde olmamız gereken kiloya ineriz valla:))

Biliyorum tatlım midemi kuculttum nefsimi terbiye ettim sukur. 27 subattan beri verdigim kilo 25 oldu resmen cok mutluyum ve onumde bal borek olsa yemiycem diyorum ( allahım bunu artık diyebiliyorum) bu benim icin cok motive edici ama sende oruc tutuyosun biliyosun yuzune bakmıycagın seyi orucken gozunun onunde ucusurken bulabiliyosun. Benim odul gunlerim var hedefleri aralıklı zamanlarla gerceklesti ve hedefe her ulastıgımda odul gunu yaptim tuhaftır odul gunlerinden sonra artı bile gormedim. Bugun itibari ilede 2. Hedefime ulasmis bulunuyorum. Ama cuma tartıgunu obur takımda o yuzden cumartesiye erteledim odulumu

bu senenin şubatından beri mi 25 kilo verdin ciddi misin arkadaşım

bir insan helede bu bir kadınsa BİR ŞEYİ İSTERSE HEMDE ÇOOK İSTERSE BAŞARAMAYACAĞI HİÇ BİRŞEY YOKTUR
sen bunun en güzel kanıtısın canı gönülden tebrikler

Sagol tatlım ay bi hos oldum ben sevindirdin beni
ben de şu an sevindirik durumunda sırıtıyorum halaa:))
bende çok mutluyum :))
sana kimse bir şey demese bile sadece 4 ayda 25 kilo verdim diye hatırlasan yeter sana ben olsam 24 saat uykuda bile mutlu olup sırıtırım heheheheh

Heh heh sırıtmadıgımı kim soyledi evdekilere durup durup 25 oldu heeeey diye bagırıyorum. Kafayı yicekler yakında :)

Merhabaaaaaaaa!!!

Bugün akşam yemeğinde ton balıklı salata yedim, ve yanına ekmek yemedim!! Gururluyum :)

Öğlen ise bulgur pilavı yedim (yemesem daha iyiydi bunu, ama gene de çok zararlı değil)
kuru fasülye, 3 dilim kepek ekmek yedim....Ayran içtim....

Çook geç kalktığımdan sabah kalvaltısı yok....

Bugün 3. günüm bitti. Mutluyum, umutluyum! : D

Not: Ne zaman tartılma günü bu grupta???

hahahahah cidden süpersin sen yaa
Hosgeldin canım, bulgurdan niye korkuyon ekmekten kork one kız 3 dilim abooo. Kızma kızma ama ekmegi gunde 1 dlme dusur derim ben

hoş geldin enerjik arkadaş :))
salı günleri tartı günümüz gündüz zaten ilk oraya yazmıştın adresi biliyorsun :)

süper muska ve yeni enerjik arkadaş ben gidiyorum sahur için sipariş verdi benimkiler hamuru mayaladım poğaça yapıcam
size bol sohbetler işim bitince gelirim yine

süper muska ve yeni enerjik arkadaş ben gidiyorum sahur için sipariş verdi benimkiler hamuru mayaladım poğaça yapıcam
size bol sohbetler işim bitince gelirim yine
Sagol canım benimde sahur siparisim pogaca aynı gidiyo hadi kolay gelsin bende tekrar girmeye calıscam, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…