İyide hep hamurisi aseriyolarniye tutuyorsun ye sen de küçücük çerez tabakları var ya en fazla 2 yemek kaşığı yemek alanlar işte onları kullan hem kilo vermeye çalış hem nefsinle savaş beynine yemeyeceksin diye hükmetmeye çalış yaav böyle olur mu arkadaşım sen kilo verdikten sonra hiç mi canının çektiği bişey yemiycen kilo alırım korkusuyla.. elbette yiyeceksin eee o zaman şimdi neden kendini bu kadar zorlayıp ve psikolojik olarak yoruyorsun kendine eziyet ederken beynine kötü sinyaller veriyorsun serbest bıraktığın an zihnin diyecek ki önce elime geçmedi şimdi serbest bunların hepsinden yemeliyim sonra belki bir daha kısar yiyemezsem ben en iyisi bunları depolayayım diycek şimdiki emeklerin hepten ziyan olacak
lafı çok uzatttım özetle demek istediğim kısıntı yapma sınırlama koy sadece böylece canım ne çekerse yerim diyeceksin aynı anda canın 10 şey çekmez 1 şey ister ondan yiyeceksin ama tokken değil acıkınca ve 1 tabak tepeleme yerine küçük bir tabak bu zihnine kıtlık yok depolamaya gerek yok mesajını verecek zaten
Çok sevindim canım darısı basımıza.Slm bugün şok diyetinin son günüydü ve bitti çok rahatladım ama sonuç iyi oldu 88.0 oldum keyifler dortkoseyim. Aldığım fazlalıkları verdim bi daha kaçamak yok
Sabah bugün birsey yiyemedim hatta öğlen kadaryiyemedim. Öğlen yulaf ezmeli poğaça yanına çay sonra limonata şekersiz. Akşam kabak çorbası salata 1 dilim ekmek. Simdi de dondurma yiyeceğim 1 porsiyonhedefim çeşit kadar 87 olmak
Bendeeeeeee.çok güzel 88 kilo olmak keşke ben de olsammm
Doktorlarda diyo ya avuc iciniz kadar yiyin diye..Olursunuz sabret ama şunu anladım eskiden acikinca doymam saniyordum şimdi olcuyorum. Avcumu gecirmiyorum. Avcun kadar yediğini doyuyorsun
sen yazınca aklıma geldi her insanın kendi yumruğu büyüklüğünde midesi varmış biz onu tıka basa doldura doldura büyüttük o ayrı ölçüyü kendi yumruğumuz olarak alırsak bunun 3te 1 i yemek 1 te 1 i su 1 te bir i boş kalsa peygamber efendimizin dediği gibi yapsak yani gram kilo sorunumuz kalmazOlursunuz sabret ama şunu anladım eskiden acikinca doymam saniyordum şimdi olcuyorum. Avcumu gecirmiyorum. Avcun kadar yediğini doyuyorsun
Biliyorum tatlım midemi kuculttum nefsimi terbiye ettim sukur. 27 subattan beri verdigim kilo 25 oldu resmen cok mutluyum ve onumde bal borek olsa yemiycem diyorum ( allahım bunu artık diyebiliyorum) bu benim icin cok motive edici ama sende oruc tutuyosun biliyosun yuzune bakmıycagın seyi orucken gozunun onunde ucusurken bulabiliyosun. Benim odul gunlerim var hedefleri aralıklı zamanlarla gerceklesti ve hedefe her ulastıgımda odul gunu yaptim tuhaftır odul gunlerinden sonra artı bile gormedim. Bugun itibari ilede 2. Hedefime ulasmis bulunuyorum. Ama cuma tartıgunu obur takımda o yuzden cumartesiye erteledim odulumusen yazınca aklıma geldi her insanın kendi yumruğu büyüklüğünde midesi varmış biz onu tıka basa doldura doldura büyüttük o ayrı ölçüyü kendi yumruğumuz olarak alırsak bunun 3te 1 i yemek 1 te 1 i su 1 te bir i boş kalsa peygamber efendimizin dediği gibi yapsak yani gram kilo sorunumuz kalmaz
hadi boş yer bırakmasak aç gözlülük yapsak yarısı yemek yarısı su için olsa çok hızlı bir şekilde olmamız gereken kiloya ineriz valla:))
bu senenin şubatından beri mi 25 kilo verdin ciddi misin arkadaşımBiliyorum tatlım midemi kuculttum nefsimi terbiye ettim sukur. 27 subattan beri verdigim kilo 25 oldu resmen cok mutluyum ve onumde bal borek olsa yemiycem diyorum ( allahım bunu artık diyebiliyorum) bu benim icin cok motive edici ama sende oruc tutuyosun biliyosun yuzune bakmıycagın seyi orucken gozunun onunde ucusurken bulabiliyosun. Benim odul gunlerim var hedefleri aralıklı zamanlarla gerceklesti ve hedefe her ulastıgımda odul gunu yaptim tuhaftır odul gunlerinden sonra artı bile gormedim. Bugun itibari ilede 2. Hedefime ulasmis bulunuyorum. Ama cuma tartıgunu obur takımda o yuzden cumartesiye erteledim odulumu
Evet ve cooook mutluyumbu senenin şubatından beri mi 25 kilo verdin ciddi misin arkadaşım
vayy canına sen süpersin süper ötesisin süpermen yanında halt etmişşşşşEvet ve cooook mutluyum
vayy canına sen süpersin süper ötesisin süpermen yanında halt etmişşşşş
Sagol tatlım ay bi hos oldum ben sevindirdin benibir insan helede bu bir kadınsa BİR ŞEYİ İSTERSE HEMDE ÇOOK İSTERSE BAŞARAMAYACAĞI HİÇ BİRŞEY YOKTUR
sen bunun en güzel kanıtısın canı gönülden tebrikler
ben de şu an sevindirik durumunda sırıtıyorum halaa:))Sagol tatlım ay bi hos oldum ben sevindirdin beni
Heh heh sırıtmadıgımı kim soyledi evdekilere durup durup 25 oldu heeeey diye bagırıyorum. Kafayı yicekler yakında :)ben de şu an sevindirik durumunda sırıtıyorum halaa:))
bende çok mutluyum :))
sana kimse bir şey demese bile sadece 4 ayda 25 kilo verdim diye hatırlasan yeter sana ben olsam 24 saat uykuda bile mutlu olup sırıtırım heheheheh
hahahahah cidden süpersin sen yaaHeh heh sırıtmadıgımı kim soyledi evdekilere durup durup 25 oldu heeeey diye bagırıyorum. Kafayı yicekler yakında :)
hahahahah cidden süpersin sen yaa
Hosgeldin canım, bulgurdan niye korkuyon ekmekten kork one kız 3 dilim abooo. Kızma kızma ama ekmegi gunde 1 dlme dusur derim benMerhabaaaaaaaa!!!
Bugün akşam yemeğinde ton balıklı salata yedim, ve yanına ekmek yemedim!! Gururluyum :)
Öğlen ise bulgur pilavı yedim (yemesem daha iyiydi bunu, ama gene de çok zararlı değil)
kuru fasülye, 3 dilim kepek ekmek yedim....Ayran içtim....
Çook geç kalktığımdan sabah kalvaltısı yok....
Bugün 3. günüm bitti. Mutluyum, umutluyum! : D
Not: Ne zaman tartılma günü bu grupta???
hahahahah cidden süpersin sen yaa
hoş geldin enerjik arkadaş :))Merhabaaaaaaaa!!!
Bugün akşam yemeğinde ton balıklı salata yedim, ve yanına ekmek yemedim!! Gururluyum :)
Öğlen ise bulgur pilavı yedim (yemesem daha iyiydi bunu, ama gene de çok zararlı değil)
kuru fasülye, 3 dilim kepek ekmek yedim....Ayran içtim....
Çook geç kalktığımdan sabah kalvaltısı yok....
Bugün 3. günüm bitti. Mutluyum, umutluyum! : D
Not: Ne zaman tartılma günü bu grupta???
Sagol canım benimde sahur siparisim pogaca aynı gidiyo hadi kolay gelsin bende tekrar girmeye calıscam, iyi geceler.süper muska ve yeni enerjik arkadaş ben gidiyorum sahur için sipariş verdi benimkiler hamuru mayaladım poğaça yapıcam
size bol sohbetler işim bitince gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?