Miladımız--》2015

Sanırım onu da küçük yaşta öğrensin istiyor. Kendi ana dili olduğu için bir şey de diyemiyorum. Bir de benim kayınvalidem ve görümcem sık sık Türkiye' ye geliyor ve hepsi İngilizce bildiği halde Alina ile hep Rusça konuşuyorlar. Kulak dolgunluğu olsun istiyorlarmış. Teyzem çocuk ve ergen terapisti, en iyisini yapıyorsunuz üç dili de bir anda konuşmaya başlayacak ama geç konuşabilir diyor. Bana hala fazla yükleniyormuşuz gibi geliyor kızıma.
Annelik ne zormuş canım ya, sürekli bir yürek çarpıntısı =))

Canim ben de cok merakliyim ve heyecanlıyım..... guzel sonuçlar gelecek gibi benden

Ben de çok ümitliyim

Yani onlarinda ana dilini konuşmak istemeleri en doğalı kim olsa öyle ister zaten canim.ve konuşma da diyemezsin birak kim hangi dili iatoyorsa kullansin. Biraz da rahat olmak lazim yoksa cok keyifli olan annelik işkenceye döner.

Kız kardesimin sitesinde rus anne ve turk babadan bir kiz vardi kiza anneannesi bakiyordu yani havuza o getiriyordu Kız 3 yasinda anca vardı cocuk anneannesiyle rusça diğer cocuklarla türkçe konuşuyordu bence de 3unude ogrenir zaten melezler daha zeki olurmuş
Bir de yukleniyormussun hissine kapilip kendini uzme çocuklar özellikle bebekler biyolojik ihtiyaçlarına göre hareket eder nasil daha kolayina gelirse ona basvuracaktir bu durumla basetmek icin mutlaka bir yol bulacaktır

Esin de hakli canim tabi sen nasil kizinin turkce ogrenmesini istiyosan o da rusca ogrenmesini istiyor dogal olarak iki dil birden ogrenebilir ama uc dil birden bana biraz fazla gibi geldi

Yani onlarinda ana dilini konuşmak istemeleri en doğalı kim olsa öyle ister zaten canim.ve konuşma da diyemezsin birak kim hangi dili iatoyorsa kullansin. Biraz da rahat olmak lazim yoksa cok keyifli olan annelik işkenceye döner.
bence de benim babam girit asıllı ben hep diyorum babama keske dedemden rumca ogrenseydin de bizede ogretseydin diye neticede soyu rus rusça bilmek isteyecektir zeynepalina da en azindan ben cok isterdim

günaydın kızlar
2 gündür çok yoruluyorum gelen giden herkes beni mi özlemiş ne hafta sonuna yatılı misafir de gelme ihtimli var evi dip bucak temizliğe girişicem tül perde camsırayla her gün bir oda yapıcam inşallah malum bel fıtığı hepsini aynı anda yapınca sonra çektiriyor :)
m.barış muslunun beynine format at kitabına başladım her fırsatta okumaya çalışıyorum inşallah bu hafta bitiririm epi topu 200 küsür sayfa roman olsa 1 günde rahat biter ama iyice anlayarak okumaya çalışıcam

gülüm evde 7 kişi 7 farklı dil konuşsa ama aynı kişi aynı dili konuşacak biri sürekli japonca konuşacak biri rusça biri ingilizce gibi
o zaman çocuk 7 dili birden ana dili gibi öğrenip konuşabiliyormuş insan beyni muhteşem bir şey

ben de ekim nerelerde diyordum kolay gelsin canım ama özletme kendini

Slm kizlar
Umarım hepiniz güzel eksiler gormussunuzdur Tartida. Ben fazla ekside degilim. Bildirimimi diger sayfaya yapip kaçıyorum yeni kalkabildim bogazim acaip sis sabah sesim çıkmıyordu. Halim olunca gelirim olur mu

Selam tarti bana hicccte guzel haber vermedi diyete baslayali bir yil bir ay oldu vee ben ilk kez kilo aldim artik kilom 73 offff sanki dirayetimi kaybettim ne bileyim belkide yoruldum bir yilda 69 u hicc goremedim nasil olcak bilmiyorum yediklerime cok dikkat ettim suyumu ihmal etmedim ekmek bir yildir tambugday yiyorum ama yokk olmuyoo takilmisti zaten 72 ye ya dusecek ya cikacakti ve cikti simdi ben ne yapayimm bilmiyorumm diyeti birakmayi hic dusunmedim bu arada iki fincan yesil cay iciyorum dokuzlu cayimi ihmal etmiyorumm offf ne olacak benim bu halim

Canim bence 2 ya da en fazla 3 gun rahat birak kendini sonra devam edersin canim vücudunu şaşırt. Ama sonradan toparlayamam diyorsan bence 2 gunluk bir sok diyet yap sonra eskisi gibi devam et canim

Slm kizlar
Umarım hepiniz güzel eksiler gormussunuzdur Tartida. Ben fazla ekside degilim. Bildirimimi diger sayfaya yapip kaçıyorum yeni kalkabildim bogazim acaip sis sabah sesim çıkmıyordu. Halim olunca gelirim olur mu
Cooooooooook geçmiş olsun Miladcim ıhlamur taze zencefil adaçayı çubuk tarcinli çay cok iyi gelmisti bana bir de dinlenme Tabikide umarım çabuk toparlarsin anneler hasta olunca ev savaş alanina dönüyor

Gecmis olsun canim

Sağol canim

Canim cok gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin

İnşallah canim Teşekkürler

Cooooooooook geçmiş olsun Miladcim ıhlamur taze zencefil adaçayı çubuk tarcinli çay cok iyi gelmisti bana bir de dinlenme Tabikide umarım çabuk toparlarsin anneler hasta olunca ev savaş alanina dönüyor

tesekkurler canım sabah hic birsey yiyemedim ev dagilmadi ama oglene de yemek yapamadim çocuklar geldi hep birlikte kahvaltı yaptik. Ses cikaramadi gariplerim:)) bende kahvaltinin yanında soylediklerinin karisimini yaptim iyi geldi.

Kizlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim. Onceki aksamdan kalma bir uyarı verdi tarti bana. Iki gun oncede olsa kacamak yaptıysan yuzune gulmemi bekleme dedi. Birde Sara_28 ve wetu16 ya bakta ornek al, emek veren karsiligini işte böyle alır dedi:))
Bende dersini dinleyen uslu çocuklar gibi başımı salladim:))
Ders 1 : once iyilesmeye bakacağım hastayken diyet kafası olmuyor kizlar:))
Ders 2: ara öğün icin ceviz gun kurusu almam ve ara ogunleri ihmal etmemem gerek.
Ders 3: nefsim terbiye olamadigi icin ne yapacakmisim? Yaptigim kek pasta türleri evde kalmamali cocuklar bitiremiyorsa kapi kapi dolasip evden yok etmeliymisim.
Ama ne yalan soyleyeyim 300 gr eksi bile karamsar olmama yetmedi. Eksi olsunda ne olursa olsun kafasına geldim nihayet. Yani o eski 500 gr min altında verenler en ağır sekilde kinansin diye ferman veren milad geride kaldi:))
Ayy hastayım ama mutluyum cok şükür. Hastaligima da tum sikintilarimada cok sukurrrr

Canim bence 2 ya da en fazla 3 gun rahat birak kendbelki sonra devam edersin canim vücudunu şaşırt. Ama sonradan toparlayamam diyorsan bence 2 gunluk bir sok diyet yap sonra eskisi gibi devam et canim
Ne zamandir aklimda sok diyet ama hangisini yapacagima karar veremedim uyguladigin biseyler varmi senin belki banada iyi gelir aslinda birazda morale ihtiyacim var :)

Canım benim yaa ne güzel özetlemişsin mevcut durumunu.Trajikomik olmuş :)
Eğer başarılı bir öğrenci olur derslerine harfiyen çalışırsan yaza mezun olur diplomanı alırsın canım Bu da benim yorumum olsun :))

@milad2015 canim cokk gecmis olsun bende cok hasta oldum öksürük bogaz agrisi dökülüyor her yanim birde üzüntü beni böyle hasta eder herseferinde canim kilo vermissin cokk sevindim senin adina gram lada olsa sonucta giden senin gramin darisi bana zira kilo almisimmm ama daha iyiyim hafta sonuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…