- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canim sonucta fazla kilo almadan onlemini aliyosun.bu da bi basaridir.salmadin kendini yasadiklarina ragmen.@milad2015 canim cokk gecmis olsun bende cok hasta oldum öksürük bogaz agrisi dökülüyor her yanim birde üzüntü beni böyle hasta eder herseferinde canim kilo vermissin cokk sevindim senin adina gram lada olsa sonucta giden senin gramin darisi bana zira kilo almisimmmama daha iyiyim hafta sonuna göre
Ne zamandir aklimda sok diyet ama hangisini yapacagima karar veremedim uyguladigin biseyler varmi senin belki banada iyi gelir aslinda birazda morale ihtiyacim var :)
Aaa ben menumu paylasmadim dunhemen yaziyorum
sabah
1 kucuk ev pogacasi
1 haslanmis yumurta
ara
5 adet badem
oglen
kepekli tost
5 adet zeytin
ara
yesil cay
aksam
5 adet kanat
3 kasik makarna
1 adet kornison tursu
ara
1 adet marula sarilmis cigkofte
simdi yazinca farkettim de benim aksam yedigim tursu ve cogkofteden dolayi odem tutmus,eksiye dusmemis olabilirim.
Tomurcugum canimsin hergun okuyorum yazmaya gelince bazen yazamiyorum ama daha fazla aktif olmak gerekiyorki gitsin bu kilolar insallah gidecekte biraz zaman lazim galibatomurcukkk .!.:Canim sonucta fazla kilo almadan onlemini aliyosun.bu da bi basaridir.salmadin kendini yasadiklarina ragmen.
Ben toparlandiginda yeniden kilo vermeye baslayacagini dusunuyorum canim.
firsat buldukca gel.oku yaz motiven yukselsin
Canım benim yaa ne güzel özetlemişsin mevcut durumunu.Trajikomik olmuş :)
Eğer başarılı bir öğrenci olur derslerine harfiyen çalışırsan yaza mezun olur diplomanı alırsın canımBu da benim yorumum olsun :))
@milad2015 canim cokk gecmis olsun bende cok hasta oldum öksürük bogaz agrisi dökülüyor her yanim birde üzüntü beni böyle hasta eder herseferinde canim kilo vermissin cokk sevindim senin adina gram lada olsa sonucta giden senin gramin darisi bana zira kilo almisimmmama daha iyiyim hafta sonuna göre
Iyi gunler kizlar benimde bugun misafir vardi hala bebek gormeye gelenler oluyo dun temizlik bugun hazirlik bide ustune internet paketim bitti yazamadim
@milad2015 veangelina35 gecmis olsun kisa zamanda toparlanirsiniz insallah
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi benim basima haftaya dereceye girmek istiyorum
Dunku menum
Sabah;
2 haslama yumurta
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara;
1 elma
Oglen:
2 haslama tavuk but
1 turp ve havuc
Ara;
1 fincan yesil cay
Aksam;
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Ara;
2 yudum gazoz ve 15 tane cig findik
Bugun ku menum;
Sabah:
2 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin
Ara:
yarim havuc
Oglen;
3 yemek kasigi patates salatasi
4 tane mercimek koftesi
1 tane tavuklu borek
1 kucuk kurabiye
Ara;
1 fincan yesil cay
AksAm;
1 kase yogurt
Ara;
1 fincan yesil cay( icecem insallah)
Suyuda 2 litreye tamamladim yatana kadar 3 litre olur..aksam yuruyusde yapicam esimin gelmesini bekliyorum..
canım ben 5 günde 5 kilo diyetini 3 gün yaptım 5 gün asla dayanamam@wetu cum lütfen yaptigin sok diyeti yazarmisin belki bende bir atak yapabilirim simdiden Teşekkürler :)
Aynen canim iki gundur ekmek yemiyorum..biliyodum cunku misafir gelecegini dengelemek icin yemedim bide aksam spir yapabilirsen super olcak..Brnce iki menu de süper bugun ogle cok karbonhidrat bombasi olmuş ama 2 gun ekmek yemediğin icin cok sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun dileğin icin tesekkur ederim canım.
Yani onlarinda ana dilini konuşmak istemeleri en doğalı kim olsa öyle ister zaten canim.ve konuşma da diyemezsin birak kim hangi dili iatoyorsa kullansin. Biraz da rahat olmak lazim yoksa cok keyifli olan annelik işkenceye döner.
Kız kardesimin sitesinde rus anne ve turk babadan bir kiz vardi kiza anneannesi bakiyordu yani havuza o getiriyordu Kız 3 yasinda anca vardı cocuk anneannesiyle rusça diğer cocuklarla türkçe konuşuyordu bence de 3unude ogrenir zaten melezler daha zeki olurmuş
Bir de yukleniyormussun hissine kapilip kendini uzme çocuklar özellikle bebekler biyolojik ihtiyaçlarına göre hareket eder nasil daha kolayina gelirse ona basvuracaktir bu durumla basetmek icin mutlaka bir yol bulacaktır
Esin de hakli canim tabi sen nasil kizinin turkce ogrenmesini istiyosan o da rusca ogrenmesini istiyor dogal olarak iki dil birden ogrenebilir ama uc dil birden bana biraz fazla gibi geldi
gülüm evde 7 kişi 7 farklı dil konuşsa ama aynı kişi aynı dili konuşacak biri sürekli japonca konuşacak biri rusça biri ingilizce gibi
o zaman çocuk 7 dili birden ana dili gibi öğrenip konuşabiliyormuş insan beyni muhteşem bir şey
Bugunun menusu
Sabah 08:00
1 tatli kaşığı ogutulmus çörekotlu bal
Ogle 11:30
Maydanoz kürü
12:00
Sucuklu yumurta, 1 kk beyaz peynir
3 zeytin, 2 dilim ekmek, domates
Biber, 2 fincan ıhlamur
13:30
Zencefilli Türk Kahvesi
15:00
Yarım armut, 1 kivi, yarim mandalina
Bol ıhlamur
Aksam 18:00
2 kase mercimek çorbası
Ara 20:00
Sütlü kahve
Ara 21:00
1 kivi
Yeşil cay
2.5 lt su
Spor yok
Hedefe kalan:96 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?