Eee sok diyet bumu yAni ozeman ben hep soklardayım ????Vücudumu kitlendigi kilo veremedigimde 3 günlük şok veriyor vücudu şaşırtıyor sürekli aynı şeyleri yemiyor. Yarın iğrenç olsada yulaf ezmesinden poğaça var 3 tane ondan yiyeceğim domates salatalık çay öğlen balık salata 1dilim ekmek light ton akşam da sınırsız kabak çorbası bunu yiyeceğim böylece vücut direnci kırılacak. 3 günlük kilo değişimini yazarım. Mesela suan bana hiç spor vermiyor. 10 kilo verdikten sonra vücut az yemeye alıştık sonra spor eklenecek.
Vücut hem az yiyip hem spor yaparsa kıtlık tepkisi verip ilerdeduraklamaya giriyor. Ama önce yemeği azaltır. Duralamaya girdiğinde spor ekleyince vermeye devam ediyor duraklamaya girmiyor.
Artar artar sen once kendine inan.Valla ins motivasyonunm artarr
Çok can sıkıcı
Masallah canım ya spor harika cok azimlisin . bende 1.5 saat yurudum bugün. Aferim dimi?Menü değişiklik yapıyorum
kahvaltı : 1 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta
ara : 1 bardak sıcak cikolata 2 adet lifli bisküvi
öğlen : 4 ymk kaşığı taze fasulye 4 ymk kaşığı bulgur pilavı 1 bardak ayran
akşam : çeyrek ekmek ızgara balık ve su
spor :
20 dakka zuma dansı 20 dakka egzersiz
4.5 km çok hızlı tempoda yürüyüş
Masallah canım ya spor harika cok azimlisin . bende 1.5 saat yurudum bugün. Aferim dimi?
Tabiiki hızlı yurur, benim esimde oyle bende ona satasıyorum pergelleri actın yine diye:))Valla 1.5 saat mükemmel yurumussun 50 dakkada 5 km yuruoz eşimle bugün canım çıktı zaten bi byanla bi erkek aynı hizda yuruyeblirmi yani o bnden aşırı hzli yuruyo benim en hizlim ona göre yavasmis bi de bana kızdı bugün diyorum herkesin bi kapasitesi var elimden gelen bu napablirim hala kiziyor . Bayilcaktm nerdeyse kafama ağırlık çöktü hala midem ağrıyor mideme vurdu . Hakszmiyim erkek bayandan daha hzli yürümuyormudur ? 1.5 saatte kaç km yürüdün bir de
Normal diyetim de çok yiyecek var az yediğim kilo veremiyorum. Test ettim onayladımEee sok diyet bumu yAni ozeman ben hep soklardayım ????
Tabiiki hızlı yurur, benim esimde oyle bende ona satasıyorum pergelleri actın yine diye:))
O farklı o zaman demekki sana bu seilde yarıyor.Normal diyetim de çok yiyecek var az yediğim kilo veremiyorum. Test ettim onayladım
Ay bide kızmaları var dimi?D
Diyorum işte ama kızıyor :) 1.5 saatte kaç km attin
Naptın tatlım nekadar ne yedinde uzuluyosun?Kizlar benim tatli isine de bir el atin yaaa...
ya hep ya hic yapiyorum offf ki ne offff
Zaten en iyisi osaatlerde almak tatlıyıBen hergün saat 10.30 da sütlü tatlı yiyorum bu puding veya dondurma olabiliyor. O zaman tatlı çok aramiyorum
Oooh cıtır yeri benim icin salatanın suyuna bansaydın cok ozledim ya salatanın limonlu suyuna ekmek banmayı..Iyi akşamlar kizlar
Okuyorum sizi süpersiniz sohbet şahane ama katılamıyorum
Menümü yazip kacayim
Sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
1 tabak salata
Ogle
2 dilim pide
2.5 dilim helva
Tavada yumurta
Ara
2 hurma
Aksam
1 kepce kuzu haşlama
1 servis kaşığı yoğurtlu patlıcan salatası
Yağsız salata 1 kepce corba
1 tane karniyarigin ici
1 lokma pide ( çıtır yerinden:))
Ara Sütlü kahve
Vasat bir menü napalım..
O farklı o zaman demekki sana bu seilde yarıyor.
Ay bide kızmaları var dimi?
Naptın tatlım nekadar ne yedinde uzuluyosun?
Oooh cıtır yeri benim icin salatanın suyuna bansaydın cok ozledim ya salatanın limonlu suyuna ekmek banmayı..
Seni cok iyi anlıyorum sahurda pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi. Esimde hain hain gulup pide vereyimde ye hayatım bikerecik nolcak demezmi? Ama biliyorum tatlı yemek daha sonraki tatlı isteklerimi tetiklicek ve yemediiiim bu gecede patates kızartması istediler bi sınavım daha var yani. Bayılırım cunku.Yedigime uzulmuyorum ama cok yedigim ve nefsime hakim olmadığım icin yani.... iftar menum ölçülü ama sonrasindaki 3 dilim etimek tatlısı . Tatliya xok düşkünüm.bunu da emzirmeme ve adet olamadigima bagliyorum. Cunki 2 gundur kendimi cok zor durduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?