Miladımız--》2015

Eee sok diyet bumu yAni ozeman ben hep soklardayım ????

Menü değişiklik yapıyorum
kahvaltı : 1 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta
ara : 1 bardak sıcak cikolata 2 adet lifli bisküvi
öğlen : 4 ymk kaşığı taze fasulye 4 ymk kaşığı bulgur pilavı 1 bardak ayran
akşam : çeyrek ekmek ızgara balık ve su

spor :

20 dakka zuma dansı 20 dakka egzersiz
4.5 km çok hızlı tempoda yürüyüş

Masallah canım ya spor harika cok azimlisin . bende 1.5 saat yurudum bugün. Aferim dimi?

Masallah canım ya spor harika cok azimlisin . bende 1.5 saat yurudum bugün. Aferim dimi?

Valla 1.5 saat mükemmel yurumussun 50 dakkada 5 km yuruoz eşimle bugün canım çıktı zaten bi byanla bi erkek aynı hizda yuruyeblirmi yani o bnden aşırı hzli yuruyo benim en hizlim ona göre yavasmis bi de bana kızdı bugün diyorum herkesin bi kapasitesi var elimden gelen bu napablirim hala kiziyor . Bayilcaktm nerdeyse kafama ağırlık çöktü hala midem ağrıyor mideme vurdu . Hakszmiyim erkek bayandan daha hzli yürümuyormudur ? 1.5 saatte kaç km yürüdün bir de

Tabiiki hızlı yurur, benim esimde oyle bende ona satasıyorum pergelleri actın yine diye:))

Ben hergün saat 10.30 da sütlü tatlı yiyorum bu puding veya dondurma olabiliyor. O zaman tatlı çok aramiyorum

Iyi akşamlar kizlar
Okuyorum sizi süpersiniz sohbet şahane ama katılamıyorum

Menümü yazip kacayim

Sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
1 tabak salata

Ogle
2 dilim pide
2.5 dilim helva
Tavada yumurta

Ara
2 hurma

Aksam
1 kepce kuzu haşlama
1 servis kaşığı yoğurtlu patlıcan salatası
Yağsız salata 1 kepce corba
1 tane karniyarigin ici
1 lokma pide ( çıtır yerinden:))

Ara Sütlü kahve
Vasat bir menü napalım..

Oooh cıtır yeri benim icin salatanın suyuna bansaydın cok ozledim ya salatanın limonlu suyuna ekmek banmayı..

O farklı o zaman demekki sana bu seilde yarıyor.

Ay bide kızmaları var dimi?

Naptın tatlım nekadar ne yedinde uzuluyosun?

Yedigime uzulmuyorum ama cok yedigim ve nefsime hakim olmadığım icin yani.... iftar menum ölçülü ama sonrasindaki 3 dilim etimek tatlısı . Tatliya xok düşkünüm.bunu da emzirmeme ve adet olamadigima bagliyorum. Cunki 2 gundur kendimi cok zor durduruyorum.

Cakil80 canim ramazndan once bende oyleydim. Sabah kahvaltida yerdim aksam yemezdim.ama simdi heraksam var ve esimde cok seviyor.careyi 1 gun yapip 1 gun yapmamakta buldum. Hergunden iyidir.

Seni cok iyi anlıyorum sahurda pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi. Esimde hain hain gulup pide vereyimde ye hayatım bikerecik nolcak demezmi? Ama biliyorum tatlı yemek daha sonraki tatlı isteklerimi tetiklicek ve yemediiiim bu gecede patates kızartması istediler bi sınavım daha var yani. Bayılırım cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…