• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Vay hadi bakalım, 1 beden eksilmekiçin kaç kilo vermeliki?

Seninle bir türlü denk getiremedik muhabbeti be gülüm. Napalım bi gün denk gelir elbet....

E tutmuşsun işte niye üzülüyonki hurma zararsız çünkü 2 tane, bisküvi ve marshmalow ödüln olsun patlamış mısır az yağlıysa sorun yok yani bugün kısarsan zararsız atlatabilirsin. Hatta fazlası bile gider.

Evet öyle :)) pek oyle ödülü hakedemedim henüz :) ama bugun dikkat edeceğim canım..

Selam kızlar
Salı günü iyiymis ptesi insan çok fazla sis oluyor neden bilmiyorum ama denefiniz mi hiç ???

Bugün kaçamak yapmaya ve 5-6 dan sonra birşey yemeye hiç niyetim yok bayrama az kaldı :(( en son 67.2 gormustum sonra homini gırtlak yemece

Selam kızlar
Salı günü iyiymis ptesi insan çok fazla sis oluyor neden bilmiyorum ama denefiniz mi hiç ???

Bugün kaçamak yapmaya ve 5-6 dan sonra birşey yemeye hiç niyetim yok bayrama az kaldı :KK43:( en son 67.2 gormustum sonra homini gırtlak yemece

Baslangicta pazartesi gunleri tarti bildirimi yapiyorduk baktik artı çıkıyoruz salıya aldık. Ayni fikirdeyiz yani canim:))

Merhaba ben geldim kızlar. Bir beden düşmek için kaç kilo verilmeli bileniniz varmı?

Her 5 kilo da bir beden küçülme oluyor canım.. ama spor yapan insanlarda daha fazla incelmede olabiliyor.. hatta kilo vermeden sikilasip incelenlerde var.

kahvaltı : 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
ara : 1 bardak sıcak çikolata 2 adet lifli bisküvi
öğlen yapmadım kahvaltı yine geç yediğimden ama açlıktan ölüyorum yiycem birazdan akşam yemeğimi .

40 dakikada zumba dansı + egzersiz yaptım yine 3 er set halinde her zmnki bacak basen egzersizlerim squat filan .

akşamda bulgur pilavıyla taze fasulye yerim büyük ihtimal ve ayran içerim tamamen bitince yazarm tekrar yenilerim menümü
bir de eşimle sorun çıkmazsa yine 5 km yürüyüşe çıkcaz akşam hava kararınca :)

Slm herkese bayrama kadar 3 hafta var desen 2 kilodan 6 kilo versem 42 zor oluyor ama haftada 3 da zor görünüyor ben 44 bedeli hedeflesem daha iyi sanki

16 gündür diyetteyim ve tammmmmmmmmm 3 kilo 300 gram verdimm :) 77 de 175 boya göre çok fazla kilo biliyorum ama olsunnn 77 düz oldumm yaşasınn :)
İyi vermişsin yine ama bence sıcak çikolata ve lifli bisküviler seni yavaşlatıyor. Nacizane fikrim.. (Bütün bisküvi çeşitlerinde gluten var, oda zayıflamayı engelliyor.)
Bende bildirim yapicam bu hafta :KK66:
Yap tabi belki motivasyonunu bu sağlar..
Irene oldu :KK61: sonra tarçınlı kek denedim o da çok kötü oldu ben de artık vazgeçti :KK17:

Yarın 3 günlük şok verdi doktor sanırım bu bir ceza .
Şok diyet olarak ne verdi? Bide doktorlar şok diyete karşı değilmiydi ya kendileri ile çelişiyorlar..

Menümü de yazayım..
Sahur: 1 dl. kız.çavdar ekmeği+ 2 yumurta+1çay kaşığı tereyağ(yumurtayı pişirmek için)+1kk beyaz peynir+1kk kaşar
İftar : Dünden kalan 3 çorbakaşığı tavuk sote+salata+1 çorba kaşığı yoğurt+1 lokma karpuz
Toplam kalori : 470
Toplam kb :14
Spor 1,5 saat yürüyüş

İyi vermişsin yine ama bence sıcak çikolata ve lifli bisküviler seni yavaşlatıyor. Nacizane fikrim.. (Bütün bisküvi çeşitlerinde gluten var, oda zayıflamayı engelliyor.)

Yap tabi belki motivasyonunu bu sağlar..

Şok diyet olarak ne verdi? Bide doktorlar şok diyete karşı değilmiydi ya kendileri ile çelişiyorlar..
Vücudumu kitlendigi kilo veremedigimde 3 günlük şok veriyor vücudu şaşırtıyor sürekli aynı şeyleri yemiyor. Yarın iğrenç olsada yulaf ezmesinden poğaça var 3 tane ondan yiyeceğim domates salatalık çay öğlen balık salata 1dilim ekmek light ton akşam da sınırsız kabak çorbası bunu yiyeceğim böylece vücut direnci kırılacak. 3 günlük kilo değişimini yazarım. Mesela suan bana hiç spor vermiyor. 10 kilo verdikten sonra vücut az yemeye alıştık sonra spor eklenecek.

Vücut hem az yiyip hem spor yaparsa kıtlık tepkisi verip ilerdeduraklamaya giriyor. Ama önce yemeği azaltır. Duralamaya girdiğinde spor ekleyince vermeye devam ediyor duraklamaya girmiyor.

Back