• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , çeğrek haşlanmış yumurta , 1 kk kadar peynir , 2 minik sosis .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata .
Öğlen : geçtim çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım .
Akşam : öğlen yemedğim için akşam da sebze yemedim . 4 tane ızgara köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az cacık .
Ara : 1 minik petito 18 gramcık ( o da 88 kalori filan yapıyor )

Spor : 20 dakka zumba dansı 20 dakka kadar egzersiz .2.5 saat temilzik ( balkon yıkama , lavabo ovma , tüm evin camlarını silme , balkon demirlerini silme , banyoyu yıkama , halılar ve koltukların altı dahil süpürge , tüm odaları vileda yapma , tüm aynaları silme , evin dış kapısını silme .. ) bir de yemek yaptım işte köfte yaptım cacık filan yaptım .
Akşamda nasipse sorun çıkmazsa eşimle 50 dakka yürüyüş yapacağız yani bu da 5 km oluyor :)

bugün aldığım toplam kalori 800 . Yürüyüşe daha gitmedğim içn yürüyüş hariç yaktığım kalori : 1000 kalori

Menu bildirimi
Sahur: 1 dl kiz ekm/ 1 yumurta/1 kofte buyuklugunde tavuk/1 kk peynir/1 kk kasar
İftar: yarım pors. Yesil mercimek/1 corba kasıgı yogurt/1 corba kasıgı makarna/salata/10 kiraz
Toplam 460 kcl/48 kb
Spor 1 saat yuruyus

Yeniliyorum

Bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , çeğrek haşlanmış yumurta , 1 kk kadar peynir , 2 minik sosis .
Akşam : öğlen yemedğim için akşam da sebze yemedim . 4 tane ızgara köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az cacık .

Spor : 20 dakka zumba dansı 20 dakka kadar egzersiz .2.5 saat temilzik ( balkon yıkama , lavabo ovma , tüm evin camlarını silme , balkon demirlerini silme , banyoyu yıkama , halılar ve koltukların altı dahil süpürge , tüm odaları vileda yapma , tüm aynaları silme , evin dış kapısını silme .. ) bir de yemek yaptım işte köfte yaptım cacık filan yaptım .
5.28 km çok hızlı yempoda yürüyüş ( 500 metresini koştuk eşimle )

bugün aldığım toplam kalori 800 .
yaktığım kalori : 1300 kalori

Yeniliyorum

Bugünkü menüm :

5.28 km çok hızlı yempoda yürüyüş ( 500 metresini koştuk eşimle )

bugün aldığım toplam kalori 800 .
yaktığım kalori : 1300 kalori
Cok güzel olmus tatlım afiyet olsun.

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
2 kepce mercimek çorbası
Yarım kk peynir
2 kasik yogurtlu patlican salatası

Ara
1 fincan sütlü kahve
2 ad küçük cips

Öğle
yarım ay dilimi karpuz
1 dilim kepek ekmegi
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

ara
Yarım salatalık
2 yaprak sarma

Aksam
7 yaprak sarma
3 p tavuk
1 kase köfteli corba
3 kaşık mercimekli bulgur
yağsız salata
Yarim dilim pide

ara (misafirliğe gittik)
3-4 kayısı
Küçücük bir avuç cekirdek

Yazarken utanıyorum valla kızlar. Ama mecburen yazıyorum. daha fazla abartmamak için..

Ben buradayım canım naber?
İyidir canim dun burda vakit gecirecektim misafirim geldi bugun de biz misafirlige gittik iftar sonrasi. Ben gelene kadar herkes yatar diye düşündüm.. bizim topigin hatunlari erken yatip erken kalkar çünkü :)

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
2 kepce mercimek çorbası
Yarım kk peynir

Ara
1 fincan sütlü kahve
2 ad küçük cips

Öğle
yarım ay dilimi karpuz
1 dilim kepek ekmegi
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

ara
Yarım salatalık
2 yaprak sarma

Aksam
7 yaprak sarma
3 p tavuk
1 kase köfteli corba
yağsız salata
Yarim dilim pide

ara (misafirliğe gittik)
3-4 kayısı

Yazarken utanıyorum valla kızlar. Ama mecburen yazıyorum. daha fazla abartmamak için..
Hic utanma canım niye utanıyonki? Valla bende pide yedim bugün dayanamadım sıcacıktı. Yasaklamalılar ramazanda sıcak pide satmayı ya.

İyidir canim dun burda vakit gecirecektim misafirim geldi bugun de biz misafirlige gittik iftar sonrasi. Ben gelene kadar herkes yatar diye düşündüm.. bizim topigin hatunlari erken yatip erken kalkar çünkü :)
Ben sahura kadar yatmıyorum tatlım cocuklarda oruc tuttugu icin goze alamıyorum sabaha kalırız diye. Kıyamıyorum sıpalara :)

Ben buradayım canım naber?
Sen nasılsın canım? Tartiyla aran nasıl
Hic utanma canım niye utanıyonki? Valla bende pide yedim bugün dayanamadım sıcacıktı. Yasaklamalılar ramazanda sıcak pide satmayı ya.

Sende dahil olmak uzere cogu kisinin menüsü o kadar düzgün ki ister istemez yazarken utanıyorum :(

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
2 kepce mercimek çorbası
Yarım kk peynir

Ara
1 fincan sütlü kahve
2 ad küçük cips

Öğle
yarım ay dilimi karpuz
1 dilim kepek ekmegi
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

ara
Yarım salatalık
2 yaprak sarma

Aksam
7 yaprak sarma
3 p tavuk
1 kase köfteli corba
yağsız salata
Yarim dilim pide

ara (misafirliğe gittik)
3-4 kayısı

sabah kahvaltın değişik geldi daha hafif olabilirdi aralar da biraz fazla ve hafif değil bence onlarda daha hafif olablrdi sarma falan ara da olmamalı . öğlen mükemmel ama akşam kötü olmuş cnm fazla olmuş baya . çekirdek de hem çok yağlı hem de aşırı kalorili onun yerine badem fındık fıstık yiyebilrdin aslnda bence onlarda aşırı kalorili ama uzmanlar içindeki vitaminler için öneriyyorlar ya çekirdeğe göre iyi yani . cips de olmamalı 2 tane de olsa bence .
Biraz daha sık dişini az daha zorla kendini bence cnm herşey kendin için :)

sabah kahvaltın değişik geldi daha hafif olabilirdi aralar da biraz fazla ve hafif değil bence onlarda daha hafif olablrdi sarma falan ara da olmamalı . öğlen mükemmel ama akşam kötü olmuş cnm fazla olmuş baya . çekirdek de hem çok yağlı hem de aşırı kalorili onun yerine badem fındık fıstık yiyebilrdin aslnda bence onlarda aşırı kalorili ama uzmanlar içindeki vitaminler için öneriyyorlar ya çekirdeğe göre iyi yani . cips de olmamalı 2 tane de olsa bence .
Biraz daha sık dişini az daha zorla kendini bence cnm herşey kendin için :)

Elestirilerin o kadar yerindeki hepsine katılıyorum canim teşekkür ederim.. iste bu yuzden yazmaliyim ki hatalarimi Soyleyince duzeltebileyim. :))

Back