Vay hadi bakalım, 1 beden eksilmekiçin kaç kilo vermeliki?
Seninle bir türlü denk getiremedik muhabbeti be gülüm. Napalım bi gün denk gelir elbet....
E tutmuşsun işte niye üzülüyonki hurma zararsız çünkü 2 tane, bisküvi ve marshmalow ödüln olsun patlamış mısır az yağlıysa sorun yok yani bugün kısarsan zararsız atlatabilirsin. Hatta fazlası bile gider.
Selam kızlar
Salı günü iyiymis ptesi insan çok fazla sis oluyor neden bilmiyorum ama denefiniz mi hiç ???
Bugün kaçamak yapmaya ve 5-6 dan sonra birşey yemeye hiç niyetim yok bayrama az kaldı( en son 67.2 gormustum sonra homini gırtlak yemece
40 dakka zuma dansı + egzersizimide yaptimm :))
Sorun değil tatlım paketin yenilenince bize gereken ilgiyi göster ama ..Kizlar yarina kadar her an net paketim bitebilir. Tasarruflu kullanirim bakarım arada size ama yazamayabilirim
Merhaba ben geldim kızlar. Bir beden düşmek için kaç kilo verilmeli bileniniz varmı?
Teşekkür ederim acayp merak edip cevabını kime sorsam alamadığım bir soruydu. Sağol..Her 5 kilo da bir beden küçülme oluyor canım.. ama spor yapan insanlarda daha fazla incelmede olabiliyor.. hatta kilo vermeden sikilasip incelenlerde var.
Bravo sana canim..
Irene olduYulaf kepegi ile cok guzel olmasini bekleme zaten. Ama insanı tatmin eder sadece oo pogaca bile yiyorum ama kilo veriyorum diye:))
Irene oldusonra tarçınlı kek denedim o da çok kötü oldu ben de artık vazgeçti
Yarın 3 günlük şok verdi doktor sanırım bu bir ceza .
İyi vermişsin yine ama bence sıcak çikolata ve lifli bisküviler seni yavaşlatıyor. Nacizane fikrim.. (Bütün bisküvi çeşitlerinde gluten var, oda zayıflamayı engelliyor.)16 gündür diyetteyim ve tammmmmmmmmm 3 kilo 300 gram verdimm :) 77 de 175 boya göre çok fazla kilo biliyorum ama olsunnn 77 düz oldumm yaşasınn :)
Yap tabi belki motivasyonunu bu sağlar..Bende bildirim yapicam bu hafta
Şok diyet olarak ne verdi? Bide doktorlar şok diyete karşı değilmiydi ya kendileri ile çelişiyorlar..Irene oldusonra tarçınlı kek denedim o da çok kötü oldu ben de artık vazgeçti
Yarın 3 günlük şok verdi doktor sanırım bu bir ceza .
Vücudumu kitlendigi kilo veremedigimde 3 günlük şok veriyor vücudu şaşırtıyor sürekli aynı şeyleri yemiyor. Yarın iğrenç olsada yulaf ezmesinden poğaça var 3 tane ondan yiyeceğim domates salatalık çay öğlen balık salata 1dilim ekmek light ton akşam da sınırsız kabak çorbası bunu yiyeceğim böylece vücut direnci kırılacak. 3 günlük kilo değişimini yazarım. Mesela suan bana hiç spor vermiyor. 10 kilo verdikten sonra vücut az yemeye alıştık sonra spor eklenecek.İyi vermişsin yine ama bence sıcak çikolata ve lifli bisküviler seni yavaşlatıyor. Nacizane fikrim.. (Bütün bisküvi çeşitlerinde gluten var, oda zayıflamayı engelliyor.)
Yap tabi belki motivasyonunu bu sağlar..
Şok diyet olarak ne verdi? Bide doktorlar şok diyete karşı değilmiydi ya kendileri ile çelişiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?