Kız kusura bakcak ne var ozledimde ondan yazdım öyle, asıl uzulmene sebep oldugum icin sen kusura bakma tatlım ya.Senin gibi diyetine sadık arkadaslara menümü yazarken utanıyorum valla kusura bakmayın
O farklı o zaman demekki sana bu seilde yarıyor.
Ay bide kızmaları var dimi?
Naptın tatlım nekadar ne yedinde uzuluyosun?
Seni cok iyi anlıyorum sahurda pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi. Esimde hain hain gulup pide vereyimde ye hayatım bikerecik nolcak demezmi? Ama biliyorum tatlı yemek daha sonraki tatlı isteklerimi tetiklicek ve yemediiiim bu gecede patates kızartması istediler bi sınavım daha var yani. Bayılırım cunku.
Canım dün öğleden sonra test yaptım akşamına regl oldum :)) Dediğin gibi psikolojik bir durum sanırımBence de kızlar haklı canım canını sıkma ama icin rahat etsin istiyorsan test yap biz bu ay korunmadik sonradan da pisman oldum günüm 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ertesi gün hemen gördüm psikolojik galiba negatif görünce için rahatlar hem
Canım olmuyor değil oluyor valla.Tecrübeyle sabit çünkü.2 sene önce ağustosta düşük yapıp hiç adet görmeden eylülde oğluma hamile kalmıştım ve doğdu çok şükür.Bende doktora imkansız deyip kan testi sonuçlarımı bile almaya gitmemiştim ama sonra doktorun hemşiresi telefon açmıştı sonuçları söylemek için.Şok yaşamıştım yani o zaman.Hamilemiyim psikolojisi çok kötü ya mahvediyor insani tomurcuk düşük sonrası regli olmadım mi ? Hiç olmadiysan nasıl hamile olcsn ki
Canım dün öğleden sonra test yaptım akşamına regl oldum :)) Dediğin gibi psikolojik bir durum sanırım
Canım olmuyor değil oluyor valla.Tecrübeyle sabit çünkü.2 sene önce ağustosta düşük yapıp hiç adet görmeden eylülde oğluma hamile kalmıştım ve doğdu çok şükür.Bende doktora imkansız deyip kan testi sonuçlarımı bile almaya gitmemiştim ama sonra doktorun hemşiresi telefon açmıştı sonuçları söylemek için.Şok yaşamıştım yani o zaman.
Dün de yine şüphe üstüne idrar testi yaptım ama çok şükür negatif çıktı ve akşamına regl başladı...
günaydın arkadaşlar benide alın aranıza masummcum selam canım
Ben geçen ayın 21 inde de düşük yaptım ve acayip yumurtlama oldu bu ay.yani dikkat etmesem yine kalabilirdim maazallah.O yüzden güvenmemek gerek düşüğe kürtaja canım.Nasıl olsa olmaz diye hamile kalan bir sürü kişi vartomurcuk gerçekten miii anaa şokoldum vallaa
demekki yumurtan gelişti çatladı regli olcaktn hamişoldunn :)
ayy çok ilginç valla güvenmememk laızmdemekki yaaa, neyse gözüna ydın diyelim ozman
hamilemiyimduygusu ve korkusu ile yaşamak berbat
Ben geçen ayın 21 inde de düşük yaptım ve acayip yumurtlama oldu bu ay.yani dikkat etmesem yine kalabilirdim maazallah.O yüzden güvenmemek gerek düşüğe kürtaja canım.Nasıl olsa olmaz diye hamile kalan bir sürü kişi var
günaydın kızlar
ayy bugün yürüyemedim ya sabah erken kalkıp yürüyorum ya gidemedim bugün
yarında tartı günü hangi linke bildirim yapıyoruz
günaydın arkadaşlar benide alın aranıza masummcum selam canım
Öf 77 de takılı kaldım resmen bi inemedim 76 yaa((
ama ben ramazanda pek verimli olamıorum diyet konusunda akşam sahurla 2 kere yemek yenince rejim mejim yapılamaz :) ramazandan sonra bildirimlerime başlıycamdiyet Günlüklerine bakarsan "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü " ne yazabilirsin canim.
Hosgeldin canim aldık seni aramiza:))
Stres yapma canım cok takılma rakamlara. Inemiyorum dersen inemezsin..
üzülme canım bende 1 senedir 76,500 de takılıyım ve hala devam takılmakta ramazanda 78 i görüyorum sonra iniyo gene 76 lara demirin düşüksede vermek zor oluyo örnek benÖf 77 de takılı kaldım resmen bi inemedim 76 yaa((
ama ben ramazanda pek verimli olamıorum diyet konusunda akşam sahurla 2 kere yemek yenince rejim mejim yapılamaz :) ramazandan sonra bildirimlerime başlıycam
slm kızlar iki gün üst üste misafir ağırladım iftara ..bende normalden biraz fazla yedim o yüzden liste paylaşmadım yememe göre kilo durumum iyi çok şükür..
Oyy çok yoruldum. 2.5 saattr temizlik yapıyorum balkon yıkadım demirleri sildim bütün evin camları ni sildim banyoyu yıkadım lavabolari vimledim yemek yaptım dış kapıyı sildim aynaları sildim koltukların halilarin altı dahil her yeri supurdum yerleri sildim . 40 dakka egzersiz yaptım aksamda 5 km yuruyuse çıkacağım
Bence bu egzersiz ve temizlik bugünlük hareket ihtiyacını karsilamistir canim. Yürüyüşte eklersen yarin tartida artıyla karşılaşma ihtimalin var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?