• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kızlar motivasyon 0 ya :((
O eski halinden eser yok şimdi diye basliycam elime mikrofonu n alıp bayramda az kaldı :(

Bi ara diyete bi türlü başlıyamıyordum bu diyet bölümlerine girmeye korkuyordum tartılmaya bile korkuyordum amannn deyip geçiyordum şimdi ilk girdiğim yer diyet bölümü :)
Yapamam tatlım ben kendimi biliyorum
Bir de akşam tok karnınayken eğer sabahki
Neden tatlım ya.. Bayrama bi hedef koy kendine belki o hedefe ulasma cabası motivasyonuda getirir.

Ben bayrama 42 beden olma hedefindeyim . 42 beden yeni pantolon almıştım ve hiç gitmeden kilo almıştım. Bu bayram onu giyecegim. Dolaba astım sürekli bakıyorum. Şuan 46 beden pantolon giyiyorum. Hedefe kitlendim

İyi akşamlar kızlar

Ayyy çok yedim dondurma kahve yanı çikolata sabahta güzel kahvaltı:+(
Bu saatten sonra yemeyin barı bişiy gerçi regli oluyorum ondan yeme isteğim

@milad tesekur ederim cnm hb
Ya bilinç var ama azim irade kalmadı bende oda kötü tabi :KK43:(
Hep diyet modu bunaltiyor insanı

Gercekten diyet modu sıkıyor insanı haklısın. Ama hep yiyincede homini gırtlak yiyincede mutlu olmuyoruz. Tam bir kısır döngü. Bunun tek çözümü sağlıklı beslenme fikri.. ama oda ruhumda yok sanki..
anamizdan babamizdan görmedik ki bizde bu hayat tarzını..

Kızlar nerdesininiz yahu iftar dan sonra agırlıkmı coktu ?

Bugun iftardan sonra yatip size yazacağım diye düşünüyordum.
Kimseyi çağırmaya da kimseye gitmeyede niyetim yoktu.. ama misafir geldi aklim hep burda kala kala onların gitmesini bekledim..
Bugün o kadar iyi gitti ki misafirlerle yine atistirdim :(
Tartı gununuz. Var mi kizlar

Sali günleri " 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü"ne yazıyoruz canım. Başka bir sayfamız var yani

cuma günü tartı günü canım :)

o senin tarti günün kız :))

Bu arada miladcıgım ve gülaycıgımdan hic ses cıkmıyo nerdesiniz kızlar! !!

Geldim canım ama sana yetisemedim:)

Sabah
2 yumurta ile az peynirli omlet
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 zeytin

Ara
Sutlu kahve

Ara (değişti )
2 etli yaprak sarma pismismi diye.bakmak bahanesiyle:)
2 kayısı

Aksam
8 etli yaprak sarmasi
1 kase cacik
Fırında tavuk
YAĞSIZ salata

Sonra misafirlerle :KK43:
2 hurma
2 dore bisküvi
1 haribo marshmalow
veee ne kadar oldugunu kestiremedigim patlamış mısır
bu kendimi tutmus halim
:KK43:

Slm kızlar yulaf köpeği ile poğaça denedim ama suan pişirin çok kötü kokuyor sanırım birşeyleri yanlış yaptım bir süre daha domates salatalık yesem kusacam bir degisiklik yapmalıyım vede poğaça yemeyi özledim. Denemeye devam edeceğim pişen kadar :mad:

Slm kızlar yulaf köpeği ile poğaça denedim ama suan pişirin çok kötü kokuyor sanırım birşeyleri yanlış yaptım bir süre daha domates salatalık yesem kusacam bir degisiklik yapmalıyım vede poğaça yemeyi özledim. Denemeye devam edeceğim pişen kadar :mad:

Yulaf kepegi ile cok guzel olmasini bekleme zaten. Ama insanı tatmin eder sadece oo pogaca bile yiyorum ama kilo veriyorum diye:))

Ben bayrama 42 beden olma hedefindeyim . 42 beden yeni pantolon almıştım ve hiç gitmeden kilo almıştım. Bu bayram onu giyecegim. Dolaba astım sürekli bakıyorum. Şuan 46 beden pantolon giyiyorum. Hedefe kitlendim
Vay hadi bakalım, 1 beden eksilmekiçin kaç kilo vermeliki?
Geldim canım ama sana yetisemedim:)
Seninle bir türlü denk getiremedik muhabbeti be gülüm. Napalım bi gün denk gelir elbet....
Sabah
2 yumurta ile az peynirli omlet
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 zeytin

Ara
Sutlu kahve

Ara (değişti )
2 etli yaprak sarma pismismi diye.bakmak bahanesiyle:)
2 kayısı

Aksam
8 etli yaprak sarmasi
1 kase cacik
Fırında tavuk
YAĞSIZ salata

Sonra misafirlerle :KK43:
2 hurma
2 dore bisküvi
1 haribo marshmalow
veee ne kadar oldugunu kestiremedigim patlamış mısır
bu kendimi tutmus halim
:KK43:
E tutmuşsun işte niye üzülüyonki hurma zararsız çünkü 2 tane, bisküvi ve marshmalow ödüln olsun patlamış mısır az yağlıysa sorun yok yani bugün kısarsan zararsız atlatabilirsin. Hatta fazlası bile gider.

Back