- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Diyorum ya takıntılı olduk resmen ne ikram edilse hemen kac kalori ve kackb acaba diye dusunuyorum.
Tartı gununuz. Var mi kizlar
Amacım 60 olursada 55 e hayır demem.o iyi bak tartılmak kötü bence sürekli kendimde vazgeçmem lazım .
bi insem şu 68 çok istiyorum sonra da 65 olsam .. mükemmel olacak sen kaç olmak istiyorsun ?
Tartı günü salı canım zombicim sasırdı galiba.Tartı gununuz. Var mi kizlar
Amacım 60 olursada 55 e hayır demem.
Tartı günü salı canım zombicim sasırdı galiba.
Bende cuma zayıflama yarısmasındayım ama salı gunu bana kontrol saglıyo tam ortası oldugu icin,( sanki hic tartılmıyomda arada)aa olabillir ben bir yere daha giriyorum da şaşırmışım pardon :) bi de benim günüm cuma ben cuma günkü kilomu yazıom salıya
Neden tatlım ya.. Bayrama bi hedef koy kendine belki o hedefe ulasma cabası motivasyonuda getirir.Kızlar motivasyon 0 ya(
O eski halinden eser yok şimdi diye basliycam elime mikrofonu n alıp bayramda az kaldı
Al benden de o kadarDurabilirsen iyi ben wcden sonra bile tartılıyorum :))
Bi ara diyete bi türlü başlıyamıyordum bu diyet bölümlerine girmeye korkuyordum tartılmaya bile korkuyordum amannn deyip geçiyordum şimdi ilk girdiğim yer diyet bölümü :)
Bir de akşam tok karnınayken eğer sabahkiYapamam tatlım ben kendimi biliyorum
Neden tatlım ya.. Bayrama bi hedef koy kendine belki o hedefe ulasma cabası motivasyonuda getirir.
İyi akşamlar kızlar
Ayyy çok yedim dondurma kahve yanı çikolata sabahta güzel kahvaltı:+(
Bu saatten sonra yemeyin barı bişiy gerçi regli oluyorum ondan yeme isteğim
@milad tesekur ederim cnm hb
Ya bilinç var ama azim irade kalmadı bende oda kötü tabi(
Hep diyet modu bunaltiyor insanı
Kızlar nerdesininiz yahu iftar dan sonra agırlıkmı coktu ?
Tartı gununuz. Var mi kizlar
cuma günü tartı günü canım :)
Bu arada miladcıgım ve gülaycıgımdan hic ses cıkmıyo nerdesiniz kızlar! !!
Slm kızlar yulaf köpeği ile poğaça denedim ama suan pişirin çok kötü kokuyor sanırım birşeyleri yanlış yaptım bir süre daha domates salatalık yesem kusacam bir degisiklik yapmalıyım vede poğaça yemeyi özledim. Denemeye devam edeceğim pişen kadar
Vay hadi bakalım, 1 beden eksilmekiçin kaç kilo vermeliki?Ben bayrama 42 beden olma hedefindeyim . 42 beden yeni pantolon almıştım ve hiç gitmeden kilo almıştım. Bu bayram onu giyecegim. Dolaba astım sürekli bakıyorum. Şuan 46 beden pantolon giyiyorum. Hedefe kitlendim
Seninle bir türlü denk getiremedik muhabbeti be gülüm. Napalım bi gün denk gelir elbet....Geldim canım ama sana yetisemedim:)
E tutmuşsun işte niye üzülüyonki hurma zararsız çünkü 2 tane, bisküvi ve marshmalow ödüln olsun patlamış mısır az yağlıysa sorun yok yani bugün kısarsan zararsız atlatabilirsin. Hatta fazlası bile gider.Sabah
2 yumurta ile az peynirli omlet
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
5 zeytin
Ara
Sutlu kahve
Ara (değişti )
2 etli yaprak sarma pismismi diye.bakmak bahanesiyle:)
2 kayısı
Aksam
8 etli yaprak sarmasi
1 kase cacik
Fırında tavuk
YAĞSIZ salata
Sonra misafirlerle
2 hurma
2 dore bisküvi
1 haribo marshmalow
veee ne kadar oldugunu kestiremedigim patlamış mısır
bu kendimi tutmus halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?