• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
Düşüktür sonra 45 gün olmuyorsun rahim duvarın daha kalinlasmamistir

Hosbuldum tatlım:)
Gecen ay düşük yasadiktan sonra bu ay günü gününe regl olman zor olurdu zaten. O kadar stres yaşadın ister istemez duygu durumun değişti kendine azıcık zaman ver relaks ol canım. Sen canini siktikca reglin dahada gecikecektir unutma..
Hem 2 ay olmazsa doktorun kontrole çağıracaktir mutlaka

Hosbuldum tatlım:)
Gecen ay düşük yasadiktan sonra bu ay günü gününe regl olman zor olurdu zaten. O kadar stres yaşadın ister istemez duygu durumun değişti kendine azıcık zaman ver relaks ol canım. Sen canini siktikca reglin dahada gecikecektir unutma..

Düşüktür sonra 45 gün olmuyorsun rahim duvarın daha kalinlasmamistir
Sağolun kızlar ya.Şu hamile olabilme stresi bile geciktiriyor biliyorum.Daha rahat olmaya çalışıcam.
Çakıl cevabın beni bi nebze olsun ferahlattı sağol cnm.bekleyeyim bikaç gün daha

slm kızlar bir kaç gündür yazamadım benim kızın 1.5 yaş aşıları ateş yaptı iki gün ateş yaptı çok şükür dün akşam düştü keyfi yerine geldi ... oruç iyi gidiyor kilomda eksi çok şükür herşeyi yiyorum ama az az gidiyor kilom inş ramazan sonuna kadar 9 lu rakkamlardan kurtulurum ..
sahur menüm
1 dilimden az kepek ekmeği
bir kaç lokma pide
biraz krem peynir ve bir kaç lokma kaşar
iki haşlama yumurta..

akşama iftara misafirim var
menüm
hasanpaşa köfte
pilav
çorba salata çeşitleri olucak.. miktarlarını yazarım..

dün iftar
2 dilim kadar ekmek
1 köfte
1 çatal patates
1 kase yoğurtlu kuskus salatası
sahur
1 dilim peynirli börek
3-4 zeytin

Kizlar regl donemine giricem ondan mi tartida fazla çıkıyorum her gecen gun zayiflamak yerine kilo aliyorum kahvaltida 1 bardak süt iki dilim ekmek yedim
Canım regl durumunda vücut su toplar kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kilo artış nornmaldir.Regşin bitince fazlasıyla gidero.

Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
Stres yapma tatlım gelsin diye bekledikçe gelmez o.. İnat yapıyo resmen.
Geçmiş olsun canım . Ağrı olmaz inşallah .
İnşallah bakalım bu iftardan sonra denicem korka korka umarım yarın ağrı çekmem.

an itibariyle diyetimi şimdilik yazasım geldi :)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği büyüklüğünde beyaz ekmek . ekmeği kızartıp üstüne salça sürdüm çok az . 1 tane haşlanmış yuurta . 2 minik domates .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petitolardan bi tanecik yedim . 14 gram zaten . O da 77 kalori .

yağmur çok var yürüyüşe gidemedim o yüzden ama inş akşam gitcem .
20 dakka zumba dansıı yaptım 15 20 dakika kadar da 3 er set halinde her zamanki egzersizimi yaptım . toplam 35 40 dakka yani .

şimdide çok acıktığım için 1 adet salatalık yedim .

Canım regl durumunda vücut su toplar kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kilo artış nornmaldir.Regşin bitince fazlasıyla gidero.

Oglum 12 ayina girdi ve ben hala regli olmadim. Ay siz boyle regli olumca bitince gider kilolar diyorsunuz ya ne guzel ben de hevesle bekliyorum.

Bence de kızlar haklı canım canını sıkma ama icin rahat etsin istiyorsan test yap biz bu ay korunmadik sonradan da pisman oldum günüm 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ertesi gün hemen gördüm psikolojik galiba negatif görünce için rahatlar hem

Herkese selam
2 gündür misafirim vardı o yüzden gelemedim kızlar iki gündür menum aynı
Sabah
Avuç içi kadar pide ile tost
Ara
Meyve
Akşam
1 kepçe çorba
4k yemek
4k pilav
Karışık salata
Ara
Türk kahvesi
Ara
Küçük tatlı
İki günde aynı şekilde geçti kızlar biraz kilo almış gibiyim ama pazartesi tekrar oruca döneceğim sanırım o zanan belli olur

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400

Son düzenleme:
Louise L. Hay
ŞİŞMANLIK, Korunma ihtiyacını temsil eder. İncinmelerden, eleştiriden, tacizden, cinsel sömürüden korunmaya ihtiyaç duyarız. Yani genelde hayattan ya da bazı konulardan korkarız. Siz seçiminizi yapın.

Ben şişman bir insan değilim. Ama yıllar boyu, kendimi güvende hissetmediğim dönemlerde birkaç kilo aldığımı farkettim. Tehlike gittiğinde, kilolar da kendiliğinden gidiyordu. Kilolarla savaşmak zaman ve enerji ziyanıdır. Rejimi bıraktığınız anda kilolar tekrar geri geliyor. Kendinizi sevmek ve onaylamak, yaşam sürecine güvenmek, aklınızın gücünü bilmekten gelen güvencede olma duygusu, bence en iyi rejim. Olumlu düşünenlerin rejimini yapın, kilolarınız kendiliğinden kaybolacaktır.

Birçok anne, baba sorun ne olursa olsun, bebeğin ağzına yiyeceği dayıyor. Bu bebekler büyüdüklerinde bir sorunları olduğu zaman “ne istediğimi bilmiyorum” diyerek buzdolabının kapısını açıyor.

Back