Miladımız--》2015

Beden ile ilgili çalışabileceğiniz bir olumlama

Hayatın sonsuzluğunda, bulunduğum noktada her şey mükemmel, bütün ve tam.

Bedenime iyi bir arkadaşım olarak bakıyorum.

Bedenimin her hücresi kutsal zekaya sahip.

Bana ne söylediğini dinliyor ve önerilerinin geçerli olduğunu biliyorum.

Daima güvendeyim ve tanrısal olarak korunuyor ve yönlendiriliyorum.

Sağlıklı ve özgür olmayı seçiyorum.

Dünyamda herşey iyi ve güzel.

Düşünce Gücüyle Tedavi / Louise Hay

İyi akşamlar kızlar

Ayyy çok yedim dondurma kahve yanı çikolata sabahta güzel kahvaltı:+(
Bu saatten sonra yemeyin barı bişiy gerçi regli oluyorum ondan yeme isteğim

M milad tesekur ederim cnm hb
Ya bilinç var ama azim irade kalmadı bende oda kötü tabi (
Hep diyet modu bunaltiyor insanı

Hamilemiyim psikolojisi çok kötü ya mahvediyor insani tomurcuk düşük sonrası regli olmadım mi ? Hiç olmadiysan nasıl hamile olcsn ki

ağrı çekcek gibi böle et kesen hareketler yokya olmaz bence umarım
Bende umarım :))
Çok doğru....

Slm kızlar ben geldim hala keyifsizim kilo veremedim onun için toparlanma için bu hafta bolca çorba içececegim. Resmen vücudum kitlesi direniyor kilo vermemek için ve be de direniyorum sayıya kadar 86 ya ineceğim. Bozmadı şimdiye inmistik ders olsun bana indim inat gidecek bu kilolar. Kiraz sapı sayı aldım ise yarıyor diyorlar bi de onu deneyeceğim kısmet

Menu bildirimi yapayım bari.
Sahur : 1 dl kız cavdar ekmegi/ 2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar peyniri
İftar: 3 corba kasıgı tavuk sote /yesil salata/1 kasık yogurt
Arada 5 kiraz yerim
400 kalori/12 kb
Spor 30 dk yürüyüş/ biraz sonra 30 dk egzersiz

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400

+ ekleme yapıyorum bir bardak sıcak çikolata ve 2 lifli büsküvi daha ve yağmur durdu 50 dakikada 5 km tempolu arada 1 er dakkalık koşu yaptık eşimle :)

yağmur durdu sonunda 5 km yürüyebildim :))) mutluyumm çokk sabah ki aç karna olduğum kilolayla aynı kilodayım 77.500 üm haftaya cumaya kadar da hiç tartılmıycamm

Durabilirsen iyi ben wcden sonra bile tartılıyorum :))

aay çok güldüm valla haklısın ya saklamak lazım şu tartıları daha doğrusu saklatmak lazım birilerine ve aramamak başka türlü net kilo kaybını görmüyoruz düşünsene bi 200 gram 200 gram ggittiğini görmenin mutluluğu var bi d e 2 kilonun birden gittiğini bianda görmenin mutluluğu bu 2.sini yaşamak için aslnda haftada bir aynı gün tartılmak lazım aslnda bu da diyetin bi özelliği

Duramamki evi talan ederim takıntı oldu resmen..
aldığım toplam kalori 965 yaktığım toplam kalori 709
Vay alkıs..

Bi ara diyete bi türlü başlıyamıyordum bu diyet bölümlerine girmeye korkuyordum tartılmaya bile korkuyordum amannn deyip geçiyordum şimdi ilk girdiğim yer diyet bölümü :)
Diyorum ya takıntılı olduk resmen ne ikram edilse hemen kac kalori ve kackb acaba diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…