Miladımız--》2015

tebrikler kızlar, ben de o duyguları tekrar yaşarım umarım...
şu an son bir hafta içinde almış olduğum kiloların üzüntüsü içindeyim de...

ramazanda vermeliyiz kızlar, destek olacaz birbirimize...
Üzülme bazen almak gerekiyo.. benimde öyle oldu küçük oğlum anne kapatırken takılan fermuar gibisin azıcık açıp tekrar kapatman gerekiyo diyo bana güldürdü beni sıpa...
Ama ramazan için kafam çokkarışık valla.. iftar sorun değil tutarım kendimi sahuru düşünüyorum dahaçok...

öyle mi? şaşırdım, genelde iftarda çok yenir ya...

kahvaltıyı mı cok seviyorsun yoksa???

Evet hem öyle hemde bizi bütün gün ayakta tutacak öğün o... ne yesemde gün içinde zorlanmasam diye düşünmekten kafam ağrıdı resmen..

ben kendi adıma şöyle düşünüyorum;
SAHUR
*1 haşlanmış yumurta kesin olacak, çok tok tutuyor (arada sahanda da olabilir)
*2 kk peynir (her türlüsü olabilir)
*1 en fazla 2 dilim ekmek (beyaz ekmek olmayacak, tam buğday, çavdar, esmer ekmek )
*5 zeytin/ 10 çiğ badem-fındık/ 2 ceviz/ 1tk yağ (sıvı/tereyağı ob)
*bol domates, salatalık, yeşillik
*1 porsiyon meyve/ 1tk reçel-bal-pekmez

iftara Allah kerim diyorum..

*şerbetli tatlı hiç yemeyeceğim, sütlü tatlıları hele güllaç ı tövbe affedemem
ama hafta da en fazla 3 kez diyorum bunlara da
*2 dilim ekmek hakkı (çorba, pilav, makarna buradan düşülecek...)
*bol su, ayran, sade soda
*1 porsiyon da ana yemek (artık sebze, et ne varsa)
*1 porsiyon da meyve
(tabi aynı gün hem 2 dilim ekmek hakkını, hem sütlü tatlıyı, hem de meyveyi tüketmeyecek, birini yediysem öbürlerinden düşeceğim.)

ben normalde çok yiyen biri olduğum için bu menüyle kilo verebileceğimi düşünüyorum.
*SPOR olarak da (umarım yapabilirim) 2 mile walk at home ve 1500-2000 ip atlama... (haftada en az 4 kez)

benim o 5 kiloyu kesin vermem lazım...

Son düzenleme:
İyiymiş. Ben iftarda emek yemiyeceğim için sahurda 3 dilim çavdar yiyebilirim sanırsamdimi??

olur tabi canım...

ramazan'da iftar çorbasız olmaz, 1 kase çorba kafadan 1 dilim ekmek zaten..
başka yememekte ya da en fazla 1 dilim yemekte fayda var tabi...
Canım oruçken gözümüz açoluyor zaten Şimdi düşün o boş mideye 1 hurmayı yedin e sıcakta yanmıştın zaten bide hurma yaktı 2 bardakta su gümlettin. Çorbayı bile zor içerim ben

Günaydın bayanlar .
ben diyete bu cuma başladım cuma tartlmam lazım ama salı gereği diyete 81.2 ile başladım 5 gün oldu başlayalı suan 78.7 yim
Bravo sana canım böyle devam. 2,5 kilo 5 günde harika... İlk iki hafta 3er kilo vermiştim bende. iki gün sonra 3ü bulursun..

Olursuuun. Birazda frenledinmi nefsini iftar hafif atlatılır. Şimdiye kadar sahurda yarım ekmek veya börek çörek yediğim için hep ilk oruçta topu atacakmışım gibi geliyor telaşım ondan yani
bence bu 30 gün çok iyi dikkat edilirse 2-3 kez sahur börekli çörekli olabilir, kurtarılır yani...

Günaydın bayanlar .
ben diyete bu cuma başladım cuma tartlmam lazım ama salı gereği diyete 81.2 ile başladım 5 gün oldu başlayalı suan 78.7 yim
Canım tebrik ederim güzel başlangıç.Bende 81 im şuan.Tek dileğim ramazanda 70 leri ucundan da olsa görmek inşallah.
''2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü'' sayfamıza yaş boy ve bugünkü kilonu yazarsan sevinirim canım.Liste hazırlıyorum da

Gunaydin kizlar oncelikle yeni gelen arkadaslar hos gelmisler wetu16 canim cok gecmis olsun babana benim babamda rahatsizlandi kalp hastasi anjuo oldu bu hafta cok sukur iyi beni sorarsaniz berbat bir hafta gecirdim cok hastalandim gunlerdir yatiyorum migde bulantisi kusma ishal halsizlik uyku hali titreme yani ne ararsaniz vardi migde bulantisu gecmedi malesef halen devam okul yogunlugu cok sukur bitti bende bittim galiba cuma gunu bir yattim bugun yeni yeni ayaktayim cok sukur daha iyiyim kiloya gelince artik 70 kiloyum vermisim bu hastalik doneminde ramazani karsiliyamadim 6li rakamlarla neyse bunada şükür kacirdigim biseyler varmi bilmiyorum gecmisi biraz okudum ama neyse hepinizi öpüyorum canlarim özlemişim yazmayi

Tmm cnm :)insallah verirsin , veririz tum kilolari . Ben de bi 69 olayim snra65 60 a kadar inmek istiyorum

Boy : 175
Kilo : 78.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…