• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ona sen karar ver canim ama hep aynı tartiya cik kilo bildirimi icin.. bence ikisine de çıkma bu senin de aklını karıştırır. Bide hep ayni yerde dursun tarti. Aynı kiyafetlerle ve ac karnına tartil.. biliyorsundur ama hatirlatmak istedim..

Tamam canım Elektronik olanda tartılayım o zaman 2 kilo fazla gösteriyor ama gramları da gösteriyor en azından bu da birşeydir.

Ah be tatlım kendi doğum gününde yiceksin tabi mutlu yıllar şimdiden. :KK19:

Brşey sorabilrmiyim günde 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ssnce nasıl 4 km yürüyorum yani 10 dakka da 1 km atabiliyorum en hızlı halimle böle oluyor . topuklarımın arkadaları acıyor hızdan dolayı . + yürüyüşe ek olarak da evde hergün 20 dakka egzersiz yapıyorum snce kötü mü az mı ?

Brşey sorabilrmiyim günde 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ssnce nasıl 4 km yürüyorum yani 10 dakka da 1 km atabiliyorum en hızlı halimle böle oluyor . topuklarımın arkadaları acıyor hızdan dolayı . + yürüyüşe ek olarak da evde hergün 20 dakka egzersiz yapıyorum snce kötü mü az mı ?
Bence çok iyi ben okadar bile yapmıyorum sadece 30-45 dk yürüyüşümvar.

Bence çok iyi ben okadar bile yapmıyorum sadece 30-45 dk yürüyüşümvar.

Bence sende iyi yürüyorsun 30 45 dakka da iyi bi aralık . Bi bayan konumda sallana sallana yürüyorsun çok az yürüyüşün ve sporun yazmış da moralim bozuldu sallana sallana yürüyüşün bi işe yaramadıığını biliyorum ve en hızlı halimle yürüyorum ben . Bilmiyorum aslında herkesle denemek lazım 1 km yi yürüyerek kaç dakka da yürüyebiliriz ki en fazla ?

Bu cuma doğum günüm pasta yersem bir dilim çok mu kötü olur :KK43:

doğum günün kutlu olsun canim simdiden.. nice yıllara

Bence sende iyi yürüyorsun 30 45 dakka da iyi bi aralık . Bi bayan konumda sallana sallana yürüyorsun çok az yürüyüşün ve sporun yazmış da moralim bozuldu sallana sallana yürüyüşün bi işe yaramadıığını biliyorum ve en hızlı halimle yürüyorum ben . Bilmiyorum aslında herkesle denemek lazım 1 km yi yürüyerek kaç dakka da yürüyebiliriz ki en fazla ?
Saatte 5 km yurumek en ideal olan canim. Ama bu biraz da boya bağlı boyun kac bu arada?

geçmiş olsun canım, ciddi bişey değil inşallah???????

hemoroid problemi var eşimin canım. Iki kez operasyon gecirdi aylardir geciktirdigi kontrole gidiyoruz işte:) sagol canim.

Bende üniversiteyi Erzurum'da okudum 4 yılım geçti orda ve Erzurumluları çok severim.Benden de selam olsun :KK54:

Geçmiş olsun şimdiden canım...

A.slm canlarim Sağol canim

175 boyundayim cnm Sağol :))

O zaman gerçekten ağır yürüyorsun ama bu yürüdükce hizlanacaktir.. ben ilk başladığımda saatte 3 km hizla 15 dk kanter icinde kalirdim. Sonralari saatte 5 km hizla 50 dkya kadar rahat yurumeye başladım.. tabi devam etsem iyiydi de:)

Back