Gunaydin kizlar oncelikle yeni gelen arkadaslar hos gelmisler @wetu16 canim cok gecmis olsun babana benim babamda rahatsizlandi kalp hastasi anjuo oldu bu hafta cok sukur iyi beni sorarsaniz berbat bir hafta gecirdim cok hastalandim gunlerdir yatiyorum migde bulantisi kusma ishal halsizlik uyku hali titreme yani ne ararsaniz vardi migde bulantisu gecmedi malesef halen devam okul yogunlugu cok sukur bitti bende bittim galiba cuma gunu bir yattim bugun yeni yeni ayaktayim cok sukur daha iyiyim kiloya gelince artik 70 kiloyum vermisim bu hastalik doneminde ramazani karsiliyamadim 6li rakamlarla neyse bunada şükür kacirdigim biseyler varmi bilmiyorum gecmisi biraz okudum ama neyse hepinizi öpüyorum canlarim özlemişim yazmayi
Gunaydin kizlar oncelikle yeni gelen arkadaslar hos gelmisler @wetu16 canim cok gecmis olsun babana benim babamda rahatsizlandi kalp hastasi anjuo oldu bu hafta cok sukur iyi beni sorarsaniz berbat bir hafta gecirdim cok hastalandim gunlerdir yatiyorum migde bulantisi kusma ishal halsizlik uyku hali titreme yani ne ararsaniz vardi migde bulantisu gecmedi malesef halen devam okul yogunlugu cok sukur bitti bende bittim galiba cuma gunu bir yattim bugun yeni yeni ayaktayim cok sukur daha iyiyim kiloya gelince artik 70 kiloyum vermisim bu hastalik doneminde ramazani karsiliyamadim 6li rakamlarla neyse bunada şükür kacirdigim biseyler varmi bilmiyorum gecmisi biraz okudum ama neyse hepinizi öpüyorum canlarim özlemişim yazmayi
Kuzum çok geçmiş olsun babana ve sana.Ne zamandır miden rahatsızdı zaten patlak verdi sonunda.Çabucak toparlarsın inşallah.Özlemişim seniGunaydin kizlar oncelikle yeni gelen arkadaslar hos gelmisler @wetu16 canim cok gecmis olsun babana benim babamda rahatsizlandi kalp hastasi anjuo oldu bu hafta cok sukur iyi beni sorarsaniz berbat bir hafta gecirdim cok hastalandim gunlerdir yatiyorum migde bulantisi kusma ishal halsizlik uyku hali titreme yani ne ararsaniz vardi migde bulantisu gecmedi malesef halen devam okul yogunlugu cok sukur bitti bende bittim galiba cuma gunu bir yattim bugun yeni yeni ayaktayim cok sukur daha iyiyim kiloya gelince artik 70 kiloyum vermisim bu hastalik doneminde ramazani karsiliyamadim 6li rakamlarla neyse bunada şükür kacirdigim biseyler varmi bilmiyorum gecmisi biraz okudum ama neyse hepinizi öpüyorum canlarim özlemişim yazmayi
Tmm cnm :)insallah verirsin , veririz tum kilolari . Ben de bi 69 olayim snra65 60 a kadar inmek istiyorum
Boy : 175
Kilo : 78.7
Kuzum çok geçmiş olsun babana ve sana.Ne zamandır miden rahatsızdı zaten patlak verdi sonunda.Çabucak toparlarsın inşallah.Özlemişim seni
Bugün listeye ilk girişlerinizi yaptığım için bugünkü kilolarınızı başlangıç olarak giriyorum canım.Haftaya farkını alırız inşallah.
Maşallah boyun da uzunmuş.Kilon öyle abartı durmuyordur eminim
Hosbulduk tesekkur ederim canimhoşgeldin, geçmiş olsun...
Bende sizleri cok ozledim tomurcugum bakiyorum yeni arkadaslar gelmis baya kalabalik olmus buralar iyide olmus canlanmis gunlugumuzKuzum çok geçmiş olsun babana ve sana.Ne zamandır miden rahatsızdı zaten patlak verdi sonunda.Çabucak toparlarsın inşallah.Özlemişim seni
Bugün listeye ilk girişlerinizi yaptığım için bugünkü kilolarınızı başlangıç olarak giriyorum canım.Haftaya farkını alırız inşallah.
Maşallah boyun da uzunmuş.Kilon öyle abartı durmuyordur eminim
Hoşgeldiniz . Çok geçmiş olsun . Babanizada Allah şifa versin babanizada geçmiş olsun umarim biran once ikinizde sagliginiza kavusursunuz . Kilonuz da iyi bnde 69 68 olmaya calisiyorum[/QOTE]
Cok tesekkur ederim canim sizlerde hos geldiniz gunlugumuze babam cok sukur iyi bende iyi olacam insallah kiloya gelince vermem lazim daha canim 84 lu kilolardan 70 lere baya ugrasarak geldim 72 kiloda bir sene sabit kaldim simdi 70 kiloyum boyuma gore var daha yolum ama siki bir vucudum var gunluk 6 km yuruyorum birde yogun bir yasantim vardi okullar kapandida bende biraz ferahladim canim
Çok geçmiş olsun. (ikinizede)Bende sizleri cok ozledim tomurcugum bakiyorum yeni arkadaslar gelmis baya kalabalik olmus buralar iyide olmus canlanmis gunlugumuz
Ben sabah 1 salatalık 1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir 5 adet yeşil zeytin yedim.Kızlaar gününüz nasıl geçiyor kaçamak yapan varmııııı??
Harika bende hiç kaçamak yapmadım henüz.. İnternetimde bi sorun var bugün cevapları gecikiyo kusura bakmayınBen sabah 1 salatalık 1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir 5 adet yeşil zeytin yedim.
Arada 1 kase kiraz
Öğlende de yağsız tost
Şimdilik kaçamağım yok akşama Allah Kerim
evet kesinlikle :) bence ramazan da spor yapabilirsek yerimizde saymayızBende çok iyiyim oduygu muhteşem dimi hergün görelim o eksileri tartıda inş. Ama ramazan düşündürüyo beni valla yerimde saymaktan yada almaktan çok korkuyorum..
inşallah canım kendini sağlıklı besleniyormuş gibi düşün diyetteyim lafını yapıştırma bencetebrikler kızlar, ben de o duyguları tekrar yaşarım umarım...
şu an son bir hafta içinde almış olduğum kiloların üzüntüsü içindeyim de...
ramazanda vermeliyiz kızlar, destek olacaz birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?