Miladımız--》2015

hoşgeldin, geçmiş olsun...

Hoşgeldiniz . Çok geçmiş olsun . Babanizada Allah şifa versin babanizada geçmiş olsun umarim biran once ikinizde sagliginiza kavusursunuz . Kilonuz da iyi bnde 69 68 olmaya calisiyorum

Kuzum çok geçmiş olsun babana ve sana.Ne zamandır miden rahatsızdı zaten patlak verdi sonunda.Çabucak toparlarsın inşallah.Özlemişim seni

Tmm cnm :)insallah verirsin , veririz tum kilolari . Ben de bi 69 olayim snra65 60 a kadar inmek istiyorum

Boy : 175
Kilo : 78.7

Bugün listeye ilk girişlerinizi yaptığım için bugünkü kilolarınızı başlangıç olarak giriyorum canım.Haftaya farkını alırız inşallah.
Maşallah boyun da uzunmuş. Kilon öyle abartı durmuyordur eminim

Yok ya gerçekten abartı duruyor boyum bu kiloyu kurtarmiyor kemiklerim iri vücut yapım kötü gobegimin yanları yani belimin yanları aşırı çıkıyor çok kötü görünüyor kilo olunca o yyüzden kilo kendini daha çok gösteriyor malesef yani 72 de falan normal gorunuyorum o bile zayıf olmuyorum yani

Bende sizleri cok ozledim tomurcugum bakiyorum yeni arkadaslar gelmis baya kalabalik olmus buralar iyide olmus canlanmis gunlugumuz

Kızlaar gününüz nasıl geçiyor kaçamak yapan varmııııı??
Ben sabah 1 salatalık 1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir 5 adet yeşil zeytin yedim.
Arada 1 kase kiraz
Öğlende de yağsız tost
Şimdilik kaçamağım yok akşama Allah Kerim

Ben sabah 1 salatalık 1 kk beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir 5 adet yeşil zeytin yedim.
Arada 1 kase kiraz
Öğlende de yağsız tost
Şimdilik kaçamağım yok akşama Allah Kerim
Harika bende hiç kaçamak yapmadım henüz.. İnternetimde bi sorun var bugün cevapları gecikiyo kusura bakmayın

İnternetimde sorun var yeni gelen msjları okuyamıyorum menümü paylaşıp çıkayım bari.. Belki yarına düzelir.
Sabah : 1dl.kız. çavdar ekm.+2 yumurta+1kk peynir
Ara : 1 frigola
Öğle : 1 dilimkaşar+1 salatalık+1domates
Ara : 10 kiraz
Akşam : 100 gr tavuk+2 kaşık yoğurt
Yarın görüşürüz..

Ben sabah bayağı erken kahvaltı yaptım :)
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
2 dilim ekmek
canım çok tatlı istemişti napayım :)

Öğlen de 1 dilim ekmekle 1 dilim peynir yedim

Akşam yemeğimi yedim daha demin
2 tane tavuk pirzola ızgarada
bol salata
1 kase yoğurt
yanına da 1 dilim ekmek

tebrikler kızlar, ben de o duyguları tekrar yaşarım umarım...
şu an son bir hafta içinde almış olduğum kiloların üzüntüsü içindeyim de...

ramazanda vermeliyiz kızlar, destek olacaz birbirimize...
inşallah canım kendini sağlıklı besleniyormuş gibi düşün diyetteyim lafını yapıştırma bence
üzülme de geri verirsin eminim

Bugün 8 de kalktım aç karna bir daha asla gitmiycem yürüyüşe bayilcaktim nerdeyse sabah kahvaltidan önce 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeğini ortadan ikiye bölüp arasına biraz peynir koyup tost yaptım , 2 minik domates 3 tane yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta ve su
ara : 2 adet lifli bisküvi ve sıcak çikolata
öğlen : 5 adet minik ( minik olduğundan 5 adet yedim ) ızgara köfte , bir kase mantar çorbası , yarım dilim kepek ekmeği ve ayran

akşam yemeginden önce 4 km daha yürüdüm bugün 8 km falan yürüdüm toplam

akşam : 1 ekmeğin çeyreği kadar tam buğday ekmeği bir kase cacık 3 adet ızgara köfte ( başka yemek yoktu biliyorum yanls oldu ama fazla yürüyüşe sayıyorum artık ) ve bir yemek kaşığı ispanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…