Miladımız--》2015

Ölçüm yaptım 1 dakkada 116 adım ile 125 arası atıyorum . Daha nasıl yuriycem ki . Internette baktım 110 ile 130 gayet ideal bi tempolu yuruyustur yazıyor ki gerckten çok hızlı yuruyunce bacak arkası ve topuklar acir ya aynı öyle yürüyorum bugün 4250 km yi 40 dakkada yurudum

Tamam canım o zaman sorun yok ki. 10 dk daha yuruseymissin 5 km olacakmis ayni hesaba geliyor. Sen 1 saatte 4 km yürüyorum dediğin için az dedim ben.:))

Bugünkü menumm:))

Kahvaltı : Yarım açma 2 adet minik domates 3 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmış yumurta ve su
ara : bir bardak sıcak çikolata ve iki tane lifli bisküvi
akşam : 1 bardak ayran 1 kase mantar çorbası 100 gram falan salata bi minicik dilim kepek ekmeği 2 adet ızgara köfte
akşam aramdada kayısı yemeyi düşünüyorum 2 adet .
2.5 litre su da içtim .

Sporlar :

Sabah 10 dakka ağır ve tempolu aerobik
akşam yemeğinden yarım saat önce 45 dakka tempolu yürüyüş
birazdan da tekrar 10 15 dakka egzersiz yapacagim

Son düzenleme:
Tamam canım o zaman sorun yok ki. 10 dk daha yuruseymissin 5 km olacakmis ayni hesaba geliyor. Sen 1 saatte 4 km yürüyorum dediğin için az dedim ben.:))

O zmn ben yanlış ifade ettim :) ben de diyorum alla alla neden az ki acaba nasıl yuriycem daha hızlı diyorum kendi kendime :)

1 saat yurusen 6 km olacakmış.. hatta sen bugun bayaa asmissin kendini tatlim
Tebrikler:))

Hava baya sıcakti 33 derecenin altinda suratim pisti bugün zaten :)

Nerde oturuyorsun canim?? Dışarda yürüyüş yapmak katlanilmaz bir duruma geldi malesef. Ben bu kiloda hele fenalık geçiririm:)) evde egzersiz yapma Şansın yok mu? Leslie yada zumba falan yapabilirsin

bugünkü menümm kızlar
kahvaltı : menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2-3 parça peynir, yarım domates, salatalık, 1 bardak çay
ara öğün : 10 tane kiraz
öğle: 2 dilim kepek ekmekle beyaz peynirli, domatesli ve biberli tost, 5 zeytin, yarım domates, 1 salatalık, 1 bardak ayran
ara: 1 bardak portakal suyu, 3 badem
akşam: 1 tabak sebze yemeği, yeşil salata ve 1 kase yoğurt

2.5 litre su içtim

Bugünkü menumm:))

Kahvaltı : Yarım açma 2 adet minik domates 3 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmış yumurta ve su
ara : bir bardak sıcak çikolata ve iki tane lifli bisküvi
akşam : 1 bardak ayran 1 kase mantar çorbası 100 gram falan salata bi minicik dilim kepek ekmeği 2 adet ızgara köfte
akşam aramdada kayısı yemeyi düşünüyorum 2 adet .
2.5 litre su da içtim .

Sporlar :

Sabah 10 dakka ağır ve tempolu aerobik
akşam yemeğinden yarım saat önce 45 dakka tempolu yürüyüş
birazdan da tekrar 10 15 dakka egzersiz yapacagim

Yazmıştım ama kayısı yerine bi sıcak çikolata ve 2 adet bisküvi daha yedim . kayısı yemedim . tek değişikliğim bu

Herkese merhaba

Bugün başım korkunç ağrıyor sanırım susuz kaldı vücudum
sabah yarım paket diet bisküvi
saat 10 da 10 tane badem 5 tane kuru elma (kuru elmayı tavsiye ederim)
13.00 1 kase cacık 1 tabak salata 1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek
saat 16 da Türk Kahvesi offf kokusu hala burnunda mis gibi
saat 20.30 da 2 yumurta 1 soğan 1 biberli omlet 2 dilim ekmek çeyrek simit 1 kutu kola

Suan baş ağrısından şu sisesine sarıldı resmen ve halsiz hissettim kendimi neyi eksik yaptım anlamadım ama çok yorgun hissediyorum.

Yarın ki tartı gününü merakla bekliyorum

iyiyim canım sen nasılsın evet tartıda eksi görmek beni baya mutlu etti

Bende çok iyiyim oduygu muhteşem dimi hergün görelim o eksileri tartıda inş. Ama ramazan düşündürüyo beni valla yerimde saymaktan yada almaktan çok korkuyorum..

tebrikler kızlar, ben de o duyguları tekrar yaşarım umarım...
şu an son bir hafta içinde almış olduğum kiloların üzüntüsü içindeyim de...

ramazanda vermeliyiz kızlar, destek olacaz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…