- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
O zaman gerçekten ağır yürüyorsun ama bu yürüdükce hizlanacaktir.. ben ilk başladığımda saatte 3 km hizla 15 dk kanter icinde kalirdim. Sonralari saatte 5 km hizla 50 dkya kadar rahat yurumeye başladım.. tabi devam etsem iyiydi de:)
Ölçüm yaptım 1 dakkada 116 adım ile 125 arası atıyorum . Daha nasıl yuriycem ki . Internette baktım 110 ile 130 gayet ideal bi tempolu yuruyustur yazıyor ki gerckten çok hızlı yuruyunce bacak arkası ve topuklar acir ya aynı öyle yürüyorum bugün 4250 km yi 40 dakkada yurudum
Tamam canım o zaman sorun yok ki. 10 dk daha yuruseymissin 5 km olacakmis ayni hesaba geliyor. Sen 1 saatte 4 km yürüyorum dediğin için az dedim ben.:))
Tamam canım o zaman sorun yok ki. 10 dk daha yuruseymissin 5 km olacakmis ayni hesaba geliyor. Sen 1 saatte 4 km yürüyorum dediğin için az dedim ben.:))
O zmn ben yanlış ifade ettim :) ben de diyorum alla alla neden az ki acaba nasıl yuriycem daha hızlı diyorum kendi kendime :)
1 saat yurusen 6 km olacakmış.. hatta sen bugun bayaa asmissin kendini tatlim
Tebrikler:))
Hava baya sıcakti 33 derecenin altinda suratim pisti bugün zaten :)
Nerde oturuyorsun canim?? Dışarda yürüyüş yapmak katlanilmaz bir duruma geldi malesef. Ben bu kiloda hele fenalık geçiririm:)) evde egzersiz yapma Şansın yok mu? Leslie yada zumba falan yapabilirsin
Sanada günaydın canım nasılsın? Gerçi gördüm çok mutlusun...Günaydın
iyiyim canım sen nasılsın evet tartıda eksi görmek beni baya mutlu ettiSanada günaydın canım nasılsın? Gerçi gördüm çok mutlusun...
Bende çok iyiyim oduygu muhteşem dimi hergün görelim o eksileri tartıda inş. Ama ramazan düşündürüyo beni valla yerimde saymaktan yada almaktan çok korkuyorum..iyiyim canım sen nasılsın evet tartıda eksi görmek beni baya mutlu etti
Güünaaaydııııııııın...selamlar, günaydınlar herkese
iyiyim canım sen nasılsın evet tartıda eksi görmek beni baya mutlu etti
Bende çok iyiyim oduygu muhteşem dimi hergün görelim o eksileri tartıda inş. Ama ramazan düşündürüyo beni valla yerimde saymaktan yada almaktan çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?