• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Menümü de yazayım kızlar
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık,
3 parça beyaz peynir, 1 zeytin, 2 bardak çay
ara öğün : 1 bardak süt, 2 tane hurma
öğle: 2 dilim kepek ekmeğiyle marullu, peynirli, domatesli sandviç
ara öğün : 3 tane hurma
akşam : 3 köfte, domates, salatalık, 1 bardak ayran

2.5 litre de su içtim

Meraba kizlar ben geldim ama nasil gelmek. Yorgunluktan ölüyorum. Eşimin kontrolü kisa sürdü de yol ve gezmek epey zaman aldi.. eşime 15 gün sonrasina yine ameliyat dendi. Yine stresli günler bekliyor bizi. Rabbim sifalar nasip etsin insallah.. Bütün sifa bekleyenlerle birlikte eşime de..

Meraba kizlar ben geldim ama nasil gelmek. Yorgunluktan ölüyorum. Eşimin kontrolü kisa sürdü de yol ve gezmek epey zaman aldi.. eşime 15 gün sonrasina yine ameliyat dendi. Yine stresli günler bekliyor bizi. Rabbim sifalar nasip etsin insallah.. Bütün sifa bekleyenlerle birlikte eşime de..

eşinin neyi var cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin .

iyiyim canım sen nasılsın evet tartıda eksi görmek beni baya mutlu etti :KK48:

Tebrikler canım böyle devam..

Üzülme bazen almak gerekiyo.. benimde öyle oldu küçük oğlum anne kapatırken takılan fermuar gibisin azıcık açıp tekrar kapatman gerekiyo diyo bana güldürdü beni sıpa...
Ama ramazan için kafam çokkarışık valla.. iftar sorun değil tutarım kendimi sahuru düşünüyorum dahaçok...

Maşallah oğlun iyi tespit yapmış :))

Gunaydin kizlar oncelikle yeni gelen arkadaslar hos gelmisler @wetu16 canim cok gecmis olsun babana benim babamda rahatsizlandi kalp hastasi anjuo oldu bu hafta cok sukur iyi beni sorarsaniz berbat bir hafta gecirdim cok hastalandim gunlerdir yatiyorum migde bulantisi kusma ishal halsizlik uyku hali titreme yani ne ararsaniz vardi migde bulantisu gecmedi malesef halen devam okul yogunlugu cok sukur bitti bende bittim galiba cuma gunu bir yattim bugun yeni yeni ayaktayim cok sukur daha iyiyim kiloya gelince artik 70 kiloyum vermisim bu hastalik doneminde ramazani karsiliyamadim 6li rakamlarla neyse bunada şükür kacirdigim biseyler varmi bilmiyorum gecmisi biraz okudum ama neyse hepinizi öpüyorum canlarim özlemişim yazmayi :KK66:

Babana da sanada cok gecmis olsun canim benim. Bazen herşey böyle üstüste geliyor. Kilo vermissin sevindim. Bundan sonra iyi günlerde verirsin insallah. Bende yazmanı özlemişim:)

Ben de ilk bildirimimi yapayım. 3 günde 1 kilo vermişim hiç fena değil daha tam diyet moduna giremedim bile.
Boy : 172
Kilo: 111.1

Bencede hic fena değil. Bravo canim..

Kızlaar gününüz nasıl geçiyor kaçamak yapan varmııııı??

Bennnn bugun esim tahlil yaptırır belki diye ac gitti o yemeyince bende yemedim yaninda cok aciktim yumuldum resmen yemege:))

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun
Allah şifa versin...

Herkese merhaba
Hastanede olmak zor iş. Allah ne yokluğunu versin ne de ihtiyaç etsin. Isısı de zor. Geçmiş olsun.
ben zayiflamaya cumartesi baslamistim ama cts tartildigimda 92 idim. Pazar sabah 90 oldum bu sabah 89.6 ama son 3 günde sadece 400 gram verdim moralim bozuldu . Haftaya salı ne olacak acaba.

Sabah 1 paket diet bisküvi ve 250 ml zero saat 11 de 10 badem 5 kuru elma öğlen semizotu yoğurt çorba 2 dilim ekmek saat 5 de 1 erik saat 9 da ızgara tavuk salata 3 dilim ekmek.

Bu ekmekler benim katilim olacak.

Iyi aksamlar kizlar ben geldim artik aktif olacam allahin izniyle sizden ayri kaldigim surede baya aştim kendimi
Ramazanda cok dikkatli olcam insallah...yarindan itibaren menu bildirimlerine ve spora basliyorum kizlar..
Yeni gelen arkadaslarim olmus onlarda hosgelmisler Hep beraber hedeflerimize ulasiriz insallahh

Ahh miladim gecmis olsun tekrar mi nuks etti hastaligi esinin. Allah sifa versin canim

Çok zorlanıyorum . Çok aşırı karnım acıktı . Çok zor dayanıyorum :KK43: Çok zorluyor diyet beni off moralim çok bozuk canım herşeyden çekiyor ..
Canim hic bisey yeme bence 1 bardak tarcinli ilik sut icebilirsin tada sutlu kahve saat baya gec oldu eger evde varsa sari leblebi cok guzel aclik bastiriyo canim bir cay bardagi kadar yesen tokluk veriyo simdilik aklima bunlar geldi
Neden moralini bozuyosun ki daha guzel acikacaksin ki kilo verebilesin dimi

Canim hic bisey yeme bence 1 bardak tarcinli ilik sut icebilirsin tada sutlu kahve saat baya gec oldu eger evde varsa sari leblebi cok guzel aclik bastiriyo canim bir cay bardagi kadar yesen tokluk veriyo simdilik aklima bunlar geldi
Neden moralini bozuyosun ki daha guzel acikacaksin ki kilo verebilesin dimi

Doğru söylüyorsun zaten henüz hala çok açım hiç bir şey ymedim . :( moralim bozuluyor canım sıkılyıor hava da çok sıcak evde bunaldım sanırım ondan da biraz :(

selam kızlar dün bir komşum daha taşındı tüm gün dışardaydım desem yeridir :(
bu gün de ramazana girmeden herkes 1 çeşit yapsın kameriye de oturup çay içelim demişler öğleye doğru haberim oldu daha hiç birşey yememiştim bari yemeyim de öğleden sonra yiyeyim dedim tek öğün yedim bu gün hepsinin yerine geçti tabii:))
2 poğaça
1 servis kaşığı dolusu patates salatası
1 servis kaşığı dolusu patatesli turşu kavurması ben yaptım bol soğanlı ve turşuların tuzunu alıp yaptım
1 küçük dilim kek
1 servis kaşığı dolusu tepelemeeee irmik helvası

Ben sabah bayağı erken kahvaltı yaptım :)
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
2 dilim ekmek
canım çok tatlı istemişti napayım :)

Öğlen de 1 dilim ekmekle 1 dilim peynir yedim

Akşam yemeğimi yedim daha demin
2 tane tavuk pirzola ızgarada
bol salata
1 kase yoğurt
yanına da 1 dilim ekmek
Keşke akşamki ekmeği yemeseydin ama menü çok güzel..

Back