• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

rica ederim. Tavugu torbada pişirmek banada daha hoş geliyor. Torbada yaparken derisini iyice yikiyorum ben kurumasın diye kaldirmadan pişiriyorum. Sonra yerken çıkarıyorum o yuzden bu pişirme sekli düşündürüyor beni sorun olurmu ki acaba

Bende gec kaldığım için sana ve herkese mutlu haftalar diliyorum..

canim kiraz cok sekerli oldugu icin her ara öğünde tercih etmesen mi acaba?

Günaydın canim. Aminnnn:))

teşekkür ederim :) bilmiyorum ki çok mu şekerli
çok şekerli meyveler muz, incir falan değil miydi

Eveet gelelim fasülyenin faydalarına yarın sabahmı kio bildirimi var. Birde ben geçen salı günki kilomu biiyorum onudamı yazayım? Soru bankası gibi olduk:KK45:

teşekkür ederim :) bilmiyorum ki çok mu şekerli
çok şekerli meyveler muz, incir falan değil miydi

Her ara öğünde farklı seyler yemen metabolizmani da canlandırır.
Muz ve incir pek tercih edilmemesi gereken meyveler diyette karpuz kavun ve kiraz gibi meyveler de sinirli olmakta fayda var.
Bir ara öğünde de sut ürünleri yada kuruyemis tercih edebilirsin..

Eveet gelelim fasülyenin faydalarına yarın sabahmı kio bildirimi var. Birde ben geçen salı günki kilomu biiyorum onudamı yazayım? Soru bankası gibi olduk:KK45:

Yarin sabah "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne kilo bildirimi yapıyoruz yarin verdiğiniz kilolar başlangıç kilonuz olacak kizlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar herkese...

oooo... maşallah, grubumuz kalabalıklaşmış...
hoşgeldiniz arkadaşlar...

benim hafta sonum çok kötü geçti diyet açısından, bir sürü cıs şeyler yedim bi de regli kapıda olunca...
sonuç da hüsran oldu, bol artılı olarak döndü bana...

bugün bol bol su, ayran falan biraz atabilirim yarına inşallah...

ramazanda spor yapmam lazım sanırım, zaten istediğimden daha fazla kiloda başlıyorum, çok kötü oldu bu...

selamlar herkese...

oooo... maşallah, grubumuz kalabalıklaşmış...
hoşgeldiniz arkadaşlar...

benim hafta sonum çok kötü geçti diyet açısından, bir sürü cıs şeyler yedim bi de regli kapıda olunca...
sonuç da hüsran oldu, bol artılı olarak döndü bana...

bugün bol bol su, ayran falan biraz atabilirim yarına inşallah...

ramazanda spor yapmam lazım sanırım, zaten istediğimden daha fazla kiloda başlıyorum, çok kötü oldu bu...

a slm canım.. sen geldin dahada canlanır artik topigimiz;) bugun dikkat edersen büyük bir bölümü gider.. sorma bende çok yedim dün ama toparlayacagim kalmayacak onlar üstümde :)

slm kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir iki haftadır yazamadım geçmişede bakamadım birazdan okucam inş.. ben biraz yoğundum babam iki haftadır hastanede beyin damarlarında tıkanma var yarın nasipse taburcu olucak bu arada kayınvalidemler bendeydi az önce gittiler tabi bu süreçte ne diyet yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim kilo durumumuda bilmiyorum kilo aldım ama ne kadar aldim onuda bilmiyorum bu haftada beni izinli yazın babam hayırlısıyla evine çıksın bende düzene girerim zaten ramazanda geldi ben ramazanda kilo veriyorum perşembeden sonra daha düzenli olurum ....
Wetu'cum babana geçmiş olsun,iyi olmasına sevindim...

a slm canım.. sen geldin dahada canlanır artik topigimiz:KK66: bugun dikkat edersen büyük bir bölümü gider.. sorma bende çok yedim dün ama toparlayacagim kalmayacak onlar üstümde :)

saol tatlım, inşallah ya... hafta sonu daha fazla dikkat etmem gerekirdi ama...:KK61::KK61::KK61:

miladcım toparla beni :KK43:

saol tatlım, inşallah ya... hafta sonu daha fazla dikkat etmem gerekirdi ama...:KK61::KK61::KK61:

miladcım toparla beni :KK43:

Bugun yeşil cayi 3 fincan icebilirsin. Suyuda 3 litreye cikarir akşam da hafif yersen yarina tarti yüzünü guldurecek canim ya sikma canını bugun hic sagliksi yemeyeceksin ama söz mü? ?

Bugun yeşil cayi 3 fincan icebilirsin. Suyuda 3 litreye cikarir akşam da hafif yersen yarina tarti yüzünü guldurecek canim ya sikma canını bugun hic sagliksi yemeyeceksin ama söz mü? ?

kahvaltıda yediğim böreği:KK22: saymazsak söz canım:KK52:

dediklerine de harfiyen uyacağım:KK52:

kahvaltıda yediğim böreği:KK22: saymazsak söz canım:KK52:

dediklerine de harfiyen uyacağım:KK52:

Him gec kaldim desene :)) bugün ara ogunlerde sut urunleri tuketmende fayda var Gül'cüm daha tok hissedeceksin. Sütlü kahvenin üstüne yok bu konuda ama sana hangisi kolay gelecekse oda olabilirr..

Him gec kaldim desene :)) bugün ara ogunlerde sut urunleri tuketmende fayda var Gül'cüm daha tok hissedeceksin. Sütlü kahvenin üstüne yok bu konuda ama sana hangisi kolay gelecekse oda olabilirr..

şimdi ara öğün yapmadım canım,
birazdan öğle yemeğimi yerim, menüde ne var bilmiyorum ama hafif tutcam söz..
ikindi de ayran ya da sütlü kahve olabilir...
akşama da (18:00) patlıcan-kabak közleme, ayran, salata, 1 dilim tb ekmeği nasıl???

şimdi ara öğün yapmadım canım,
birazdan öğle yemeğimi yerim, menüde ne var bilmiyorum ama hafif tutcam söz..
ikindi de ayran ya da sütlü kahve olabilir...
akşama da (18:00) patlıcan-kabak közleme, ayran, salata, 1 dilim tb ekmeği nasıl???

Süper bence canim.. kurtarirsin bugünü;)

Tünaydın :) Ben şey soracaktım salı günü ilk kilo bildirimimi yapacağım ama hangi tartımı kilo konuzunda baz almamlıyım bilmiyorum. 2 tane tartımız var iki tartı arasında da 2 kilo fark var. Buraya hangisini söylemeliyim ?? Ben tartılınca her ikisinde de tartılıyorum.

Tünaydın :) Ben şey soracaktım salı günü ilk kilo bildirimimi yapacağım ama hangi tartımı kilo konuzunda baz almamlıyım bilmiyorum. 2 tane tartımız var iki tartı arasında da 2 kilo fark var. Buraya hangisini söylemeliyim ?? Ben tartılınca her ikisinde de tartılıyorum.

Ona sen karar ver canim ama hep aynı tartiya cik kilo bildirimi icin.. bence ikisine de çıkma bu senin de aklını karıştırır. Bide hep ayni yerde dursun tarti. Aynı kiyafetlerle ve ac karnına tartil.. biliyorsundur ama hatirlatmak istedim..

Back