Miladımız--》2015

Merhaba,
menüleri okudukça Karnım açıktı 40 kilo vereceğim nasıl olacak bilmiyorum tokken yaparım ederim diyorum ama acikinca sevmediğim şeyler bilen cazip geliyor suan gibi. Ben cumartesi başladım diyetime yolum çooook uzun umarım ramazanda sizlerle yazışmak açligimi kontrol için yardımcı olur.

Bugün yediklerim ve spor :)
sabah kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği 2 adet minik domates 3 tane yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta ve su
ara : iki adet yulafli bisküvi ve sütlü kahve
Aksam : 1 yemek kaşığı mantar sote 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye 3 yemek kaşığı cacık bir bardak ayran .

Sporlar :

1 saat tempolu yürüyüş . 10 dakka normalden ağır ve tempolu aerobik . Sayılıyor sa da 1.5 saat temizlik yaptım bi on kova ile yıkanan Boydan boya balkonum var onu yikadim 7 8 kova şu taşıyarak . Sonra süpürge vileda yaptım toz aldım banyoyu yikadim yemek yaptım :) zaten yuruyusede bunlardan snra hiç dinlenmeden ciktim .

Sabah geç kalktım 12 2 lavas ekmeği domates salatalık 60 gram peynir 4 adet kodlanmış biber 2 zeytin maydanoz 2 saat sonra 10 adet çiğ badem 1 dilim ananas 2 saat sonra 3 galeta 1 bardak ayran ve dört gözle saatin 8 olmasını bekliyorum torbaya tavuk ve salata yiycem

Ayran midemi mahvetti size de oluyor mu acaip bulanıyor suan

babana cok gecmis olsun canim. Dun aklimdan gectin acaba neden yazmıyor Biraktimi diyeti diye.. tamam canim duzene girdiğinde bekliyoruz biz hep burdayiz:))

Sanırım pazar gezmelerine gidilmiş... Topik bomboşşş

Evet ben gezmelerdeydim bütün gün piknikteydik. Ve ben malesef tutamadim kendimi cokkk yedim

Yazdığın kadarıyla menun çokgüzel canim..

Hosgeldin aramiza canım :)

Menun cok güzel canim. Spor olarak da bu kadar ev işi yeter bence:))

Ayranin içine ben pul biber atıyorum canım acken icersem bendede öyle oluyor bazen..

Merhabalar kızlaar, menü bildirimi yapma vakti.
Sabah: 2dl.kızarmış çavdar ekmeği+1yumurtadan omlet+1k k peynir+1çay kaşığı reçel
Ara:2 salatalık
Akşam: 1 kase yağsız mercimek çorbası+salata

Merhabalar kızlaar, menü bildirimi yapma vakti.
Sabah: 2dl.kızarmış çavdar ekmeği+1yumurtadan omlet+1k k peynir+1çay kaşığı reçel
Ara:2 salatalık
Akşam: 1 kase yağsız mercimek çorbası+salata

Cok iradeli bi hatunsun vesselam. Tebrikler

bugünkü menümü yazayım dün de yazamadım onu da birazdan yazarım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates ve salatalık,
beyaz peynir, 1 yumurta, 2 bardak çay
ara öğün : 1 fincan neskafe
öğle: 3-4 kaşık kısır, bol salata, 1 bardak çay
ara öğün :1 kase kiraz
akşam : 1 kase etli pilav
ara öğün: 1 kase kiraz

su :2 litre

bu da dünkü menüm
sabah :1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık,
3 parça beyaz peynir, 3-4 zeytin, 1 bardak çay
ara: 1 kase kiraz
öğle: 3 tane köfte, 3-4 kaşık sebze yemeği, salata
ara öğün : 1 fincan kahve
akşam: ızgara domates, biber, 1 tavuk pirzola

su : 2 -2.5 litre

bi önceki menunuzde akşam etli pilav öğlen menüsü olsaydı daha iyi olurdu bugünkü menunuzdede öğlen doğru ama akşam tavuk yanlış olmuş bnce iki ogundede et olmamalı akşam daha hafif olmalı diye biliyorum :) istediginiz kiloya ulasmaniz dilegimle iyi gecelerr

Bunlara ek akşam da yemek yapma modunda değildim açıkçası o bakımdan 1 haşlanmış yumurta 1 dilim salam 1 dilim ekmek 2 kupa çay içtim.
Bir de dışarı çıkıp 30 dakika kadar yürüdüm bugünü de böyle kapattım.

anladım teşekkür ederim :) inşallah hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşırız

Biber fikri için teşekürler daha iyi hissettim torbadatavuk da iyi oluyormuş sürekli yağsız ızgara hiç keyifli değildi bunu sevdim

rica ederim. Tavugu torbada pişirmek banada daha hoş geliyor. Torbada yaparken derisini iyice yikiyorum ben kurumasın diye kaldirmadan pişiriyorum. Sonra yerken çıkarıyorum o yuzden bu pişirme sekli düşündürüyor beni sorun olurmu ki acaba

merhaba iyi pazarlar biraz geç kaldım ama :) dünden beri internetimde problem vardı giriş yapamadım malesef

Bende gec kaldığım için sana ve herkese mutlu haftalar diliyorum..

canim kiraz cok sekerli oldugu icin her ara öğünde tercih etmesen mi acaba?

Gününüz aydınlık ve neşe dolu olsun kızlaaar. Umarım herkesler eksi ile uyanıp harika bir gün geçirir..

Günaydın canim. Aminnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…