- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Sanırım pazar gezmelerine gidilmiş... Topik bomboşşş
Yok canim bizim ki gezmek degil de temizlikkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir iki haftadır yazamadım geçmişede bakamadım birazdan okucam inş.. ben biraz yoğundum babam iki haftadır hastanede beyin damarlarında tıkanma var yarın nasipse taburcu olucak bu arada kayınvalidemler bendeydi az önce gittiler tabi bu süreçte ne diyet yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim kilo durumumuda bilmiyorum kilo aldım ama ne kadar aldim onuda bilmiyorum bu haftada beni izinli yazın babam hayırlısıyla evine çıksın bende düzene girerim zaten ramazanda geldi ben ramazanda kilo veriyorum perşembeden sonra daha düzenli olurum ....
Selam :) Ben her gün bildirim yapabilir miyim bilmiyorum ama hazır kk yı açmışken bildirimde bulunup gideyim hemen.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
4 tane ziyah zeytin
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 dilim ekmek
1 dilim haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 kase salata
Merhaba,
menüleri okudukça Karnım açıktı 40 kilo vereceğim nasıl olacak bilmiyorum tokken yaparım ederim diyorum ama acikinca sevmediğim şeyler bilen cazip geliyor suan gibi. Ben cumartesi başladım diyetime yolum çooook uzun umarım ramazanda sizlerle yazışmak açligimi kontrol için yardımcı olur.
Bugün yediklerim ve spor :)
sabah kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği 2 adet minik domates 3 tane yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta ve su
ara : iki adet yulafli bisküvi ve sütlü kahve
Aksam : 1 yemek kaşığı mantar sote 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye 3 yemek kaşığı cacık bir bardak ayran .
Sporlar :
1 saat tempolu yürüyüş . 10 dakka normalden ağır ve tempolu aerobik . Sayılıyor sa da 1.5 saat temizlik yaptım bi on kova ile yıkanan Boydan boya balkonum var onu yikadim 7 8 kova şu taşıyarak . Sonra süpürge vileda yaptım toz aldım banyoyu yikadim yemek yaptım :) zaten yuruyusede bunlardan snra hiç dinlenmeden ciktim .
Sabah geç kalktım 12 2 lavas ekmeği domates salatalık 60 gram peynir 4 adet kodlanmış biber 2 zeytin maydanoz 2 saat sonra 10 adet çiğ badem 1 dilim ananas 2 saat sonra 3 galeta 1 bardak ayran ve dört gözle saatin 8 olmasını bekliyorum torbaya tavuk ve salata yiycem
Ayran midemi mahvetti size de oluyor mu acaip bulanıyor suan
Merhabalar kızlaar, menü bildirimi yapma vakti.
Sabah: 2dl.kızarmış çavdar ekmeği+1yumurtadan omlet+1k k peynir+1çay kaşığı reçel
Ara:2 salatalık
Akşam: 1 kase yağsız mercimek çorbası+salata
Sağol canım öyleyimgaliba çünkü bu akşam yemeğe musakka yaptım (ki bayılııırıııım) ve tadına bile bakmadım. Kendimle gurur duyuyorum...Cok iradeli bi hatunsun vesselam. Tebrikler
bu da dünkü menüm
sabah :1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık,
3 parça beyaz peynir, 3-4 zeytin, 1 bardak çay
ara: 1 kase kiraz
öğle: 3 tane köfte, 3-4 kaşık sebze yemeği, salata
ara öğün : 1 fincan kahve
akşam: ızgara domates, biber, 1 tavuk pirzola
su : 2 -2.5 litre
Selam :) Ben her gün bildirim yapabilir miyim bilmiyorum ama hazır kk yı açmışken bildirimde bulunup gideyim hemen.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
4 tane ziyah zeytin
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 dilim ekmek
1 dilim haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 kase salata
anladım teşekkür ederim :) inşallah hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşırızbi önceki menunuzde akşam etli pilav öğlen menüsü olsaydı daha iyi olurdu bugünkü menunuzdede öğlen doğru ama akşam tavuk yanlış olmuş bnce iki ogundede et olmamalı akşam daha hafif olmalı diye biliyorum :) istediginiz kiloya ulasmaniz dilegimle iyi gecelerr
Biber fikri için teşekürler daha iyi hissettim torbadatavuk da iyi oluyormuş sürekli yağsız ızgara hiç keyifli değildi bunu sevdim
merhaba iyi pazarlar biraz geç kaldım ama :) dünden beri internetimde problem vardı giriş yapamadım malesef
bugünkü menümü yazayım dün de yazamadım onu da birazdan yazarım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates ve salatalık,
beyaz peynir, 1 yumurta, 2 bardak çay
ara öğün : 1 fincan neskafe
öğle: 3-4 kaşık kısır, bol salata, 1 bardak çay
ara öğün :1 kase kiraz
akşam : 1 kase etli pilav
ara öğün: 1 kase kiraz
su :2 litre
Gününüz aydınlık ve neşe dolu olsun kızlaaar. Umarım herkesler eksi ile uyanıp harika bir gün geçirir..