• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

katılmak isterdim ama kan pıhtılaşma hastalığım var ilaç kullandığım için yeşil çay falan yasak daha da kanı sulandırdığı için tehlikeliymiş bir de diyete cuma başladığım için cumaları tartılacağım ama topic hayrlı olsun :)

katılmak isterdim ama kan pıhtılaşma hastalığım var ilaç kullandığım için yeşil çay falan yasak daha da kanı sulandırdığı için tehlikeliymiş bir de diyete cuma başladığım için cumaları tartılacağım ama topic hayrlı olsun :)

Sağol canım ama yeşil cay icmek saglik sorunu olusturuyorsa icmeyebilirsin. Cuma günü tartidaki sonucu sali günü bize iletebilirsin :)) bizde çareler tukenmez yani ama sen bilirsin yinede tabi..

@milad2015 MyFitnessPal'u ben de indirdim canım gerçekten çok güzel oraya yazıcam yediğim an, sonra buraya bildirmek de kolay olur:) kullanıcı adın ne ekleyebilirim seni:)

Esim ordaki durumumu özel duruma getirmemi özellikle istedi canim iki tane arkadaşımı takip etmek için açık bırakmıştım ama kabul etmedi. Bende açmiyorum artik malesef. Nedense böyle şeylere karşı.. kk yi bile abarttigimda cani sıkılıyor:))

Günaydın kizlarr
Kahvaltim
2 dilim kepekli ekmek
1 kucuk domates
1kk light peynir
4 zeytin
Yeşil çay
günaydın miladımm
günaydın kızlarrr:))
dün akşam
1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna

sabah
1 tereyağında yumurta
maydanoz domates salatalık
yarım k.k. kadar peynir
2 dilim ekmek
yarım dilim kadar tadımlık haşhaşlı çörek

slm kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir iki haftadır yazamadım geçmişede bakamadım birazdan okucam inş.. ben biraz yoğundum babam iki haftadır hastanede beyin damarlarında tıkanma var yarın nasipse taburcu olucak bu arada kayınvalidemler bendeydi az önce gittiler tabi bu süreçte ne diyet yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim kilo durumumuda bilmiyorum kilo aldım ama ne kadar aldim onuda bilmiyorum bu haftada beni izinli yazın babam hayırlısıyla evine çıksın bende düzene girerim zaten ramazanda geldi ben ramazanda kilo veriyorum perşembeden sonra daha düzenli olurum ....

slm kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir iki haftadır yazamadım geçmişede bakamadım birazdan okucam inş.. ben biraz yoğundum babam iki haftadır hastanede beyin damarlarında tıkanma var yarın nasipse taburcu olucak bu arada kayınvalidemler bendeydi az önce gittiler tabi bu süreçte ne diyet yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim kilo durumumuda bilmiyorum kilo aldım ama ne kadar aldim onuda bilmiyorum bu haftada beni izinli yazın babam hayırlısıyla evine çıksın bende düzene girerim zaten ramazanda geldi ben ramazanda kilo veriyorum perşembeden sonra daha düzenli olurum ....
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin babana
gülüm misafir babanın durumu derken sen zaten yeterince streslenmişsindir takma kafana kiloyu azcık gelse bile çabucak geri gider

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin babana
gülüm misafir babanın durumu derken sen zaten yeterince streslenmişsindir takma kafana kiloyu azcık gelse bile çabucak geri gider
sağol canım babam daha iyi çok şükür .. kiloyu çok kafama takmıyorum ama almasaydım iyi olurdu neyse ramazanda gider aldıklarım inş..
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..

Gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun...

Selam :) Ben her gün bildirim yapabilir miyim bilmiyorum ama hazır kk yı açmışken bildirimde bulunup gideyim hemen.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
4 tane ziyah zeytin
2 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 dilim ekmek
1 dilim haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 kase salata

Back