Birkac gundur eriniyorum icmeye yada unutuyorum. Istah kesmeye ve odem atmaya birebir canım. 2 mate 2 yesil cay içebilirsin canim zarari yok. Yada ikisini karistirip da içebilirsin o zamanda en fazla 2 fincan. Ben aktardan alıyorum canim. Acik sekilde aldim bu defa ama Bir keresinde poset cayini almıştım o daha faydaliydi her sabah illaki eksiyle uyaniyordum tavsiye ederim. Fiyat olarak 20 adet bulunan poşet cayi 10 lira dan az bi fiyata almıştım ama net hatırlamıyorum. Acik olanı da ben en fazla 5-10 liralık alıyorum bana aylarca gidiyor. Düzenli icersen en az 2 ay gider yani..
Poset cay aliyim yani? Markette direkt mate çayı diye misatılıyor yoksa herhangi bi markanın var mı?
Bide benim değişmeyen bi yöntemim var.(yanlış anlama sadece fikrin olsun diye yazıyorum) Diyet yapmaya karar verince bir defter edini ne yediysem yazmaya başladım. Hani hep diyoruz ya "az yiyorum yinede kilo alıyorum" diye bende onlardandım ilk gün yazdığım 26 şubattı ve tam 114,8 kiloydum. anaaaam destan gibi yaz yaz bitmedi. kendimden utandım iyiki yemiyomuşum ha! azalta azalta gittim ve halaa yazıyorum. her günün başına o günkü aç karnına kilomu yazıyorum eksi ise motive oluyorum, aynı ise gaza geliyorum, artı ise kendime ceza veriyorum ayyy ne çok yazdım..Onu anladım ama öyle dedim ben bir kere madem öyle tabakta verelim böyle pilavlı falan diyorlar. Bir cinsler buradakiler nereden daha çok satış yaparız ya da kar ederiz tarzında düşünceleri var. Ben de böyle bir çözüm buldum. Yediğim yeri de değiştirmek istemiyorum temiz zira.
Bide benim değişmeyen bi yöntemim var.(yanlış anlama sadece fikrin olsun diye yazıyorum) Diyet yapmaya karar verince bir defter edini ne yediysem yazmaya başladım. Hani hep diyoruz ya "az yiyorum yinede kilo alıyorum" diye bende onlardandım ilk gün yazdığım 26 şubattı ve tam 114,8 kiloydum. anaaaam destan gibi yaz yaz bitmedi. kendimden utandım iyiki yemiyomuşum ha! azalta azalta gittim ve halaa yazıyorum. her günün başına o günkü aç karnına kilomu yazıyorum eksi ise motive oluyorum, aynı ise gaza geliyorum, artı ise kendime ceza veriyorum ayyy ne çok yazdım..
Dimi?? İşe yarıyor orası kesin sizler neler yapıyorsunuz diyet olarak??Super yontem:)
Bide benim değişmeyen bi yöntemim var.(yanlış anlama sadece fikrin olsun diye yazıyorum) Diyet yapmaya karar verince bir defter edini ne yediysem yazmaya başladım. Hani hep diyoruz ya "az yiyorum yinede kilo alıyorum" diye bende onlardandım ilk gün yazdığım 26 şubattı ve tam 114,8 kiloydum. anaaaam destan gibi yaz yaz bitmedi. kendimden utandım iyiki yemiyomuşum ha! azalta azalta gittim ve halaa yazıyorum. her günün başına o günkü aç karnına kilomu yazıyorum eksi ise motive oluyorum, aynı ise gaza geliyorum, artı ise kendime ceza veriyorum ayyy ne çok yazdım..
Bende arada dogadan markali 9lu cay iciyorum ama pek ise yaradığını soyleyemem tatlimMate biraz acımtırak oluyor sanki. Ben 5 li çaylardan içiyordum bir dönem. Şu an 9 lu çaylardan içiyorum. İçinde biberiye, mate yaprağı, barut ağacı kabuğu , funda yaprağı, yeşil çay, dut yaprağı, kiraç sapı, tarçın , kekik var. Marka söyleyebiliyormuyuz bilmiyorum ama merak eden olursa ulaşsın bana söyleyeyim hemen. Her markette satılıyor. İçindeki tarçından falan dolayı tatlı isteğini de bastırıyor. Ben severek içiyorum
Dimi?? İşe yarıyor orası kesin sizler neler yapıyorsunuz diyet olarak??
Yeşilçayı sıcak soğuk farketmez mutlaka limonlu içiyorum. ve birde doğadan 5ibiryerde mutlaka günde en az 1 taneBende arada dogadan markali 9lu cay iciyorum ama pek ise yaradığını soyleyemem tatlim
Yeşilçayı sıcak soğuk farketmez mutlaka limonlu içiyorum. ve birde doğadan 5ibiryerde mutlaka günde en az 1 tane
Bende arada dogadan markali 9lu cay iciyorum ama pek ise yaradığını soyleyemem tatlim
Yeşilçayı sıcak soğuk farketmez mutlaka limonlu içiyorum. ve birde doğadan 5ibiryerde mutlaka günde en az 1 tane
Niye arkamdan bakasın senin küçük bi yanlışını farkettim ama kızıp darılırsın diye tırsıyorumKilomuz ayni canim.ama sen Cok hizli kilo veriyorsun. Arkandan bakicam galiba sana:))
Niye arkamdan bakasın senin küçük bi yanlışını farkettim ama kızıp darılırsın diye tırsıyorum
Niye arkamdan bakasın senin küçük bi yanlışını farkettim ama kızıp darılırsın diye tırsıyorum
Tatlım genelde kahvaltıda var. sütlü kahveyle geçiştirme yumurtanla ekmeğinle peynirin le yap kahvaltını ama diğer öğünlerde ekmek hiç yeme. Nacizane fikrim bu yanlış anlama nolur..Tirsma canim anlat bakayim hele merak ettim. :))
Bende yokmu yanlış sanki.. Evde baskül vardı (hemde 2 tane) o olmasa ayna vardı ne körmüşümde 114lere dayamışım merdiveni.. Şimdide uğraşıp duruyorum işteBu arada benim buyuk yanlışlarım var küçük değil yoksa hala bu kiloda olmazdim cancağızım
Tatlım genelde kahvaltıda var. sütlü kahveyle geçiştirme yumurtanla ekmeğinle peynirin le yap kahvaltını ama diğer öğünlerde ekmek hiç yeme. Nacizane fikrim bu yanlış anlama nolur..
Haklısın canım ama aranıza yeni geldim ukala gibi görünmek istemedim. Bide herkes senin gibi değilki.....Benim kahvaltısız günüm olmazdi aslinda ama biraz mide bulantisi birazda yaz sicaginin etkisi biraz da ramazana alisma dusuncesi ile kahvaltiyi gec yapayim dedim. Sonra piknige gidecektik hazirlik yapma telasina girdim aniden plan değişti dugune gittim derken böyle oldu. Birkac gun boyle olabilir ama ramazandan sonra duzelecek inşallah..
Bu arada yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri cekinmeden Paylaş lütfen.. cok sevinirim bu yuzden buradayiz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?