Miladımız--》2015

Selam canlar
Sabah
Elma
1 bardak ilik su
Kahvalti
1 haslama yumurta
2-3 catal patates kizartma
1 kk kadar beyaz peynir
2 yesil zeytin
Salatalik
2 dilim ekmek
Oglen
8 mercimek kofte
1 tane sutlu tatli
Aksam
1 kase yogurt
Salata
1 kase corba
Birazdan yesil cay icecem insallah bide yuruyus yapmak istiyorum yapabilirsem yazarim

akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlar
bu gün tek öğün yedim
patates salatası 2 çeşit kısır yarım patatesli yarım peynirli börek
kısırlardan yarım servis kaşığı
un helvası adı neydi bilmiyorum sütlü kedi diliyle yapılmış yağsız tatlı ıslak kurabiye bunlardan sadece taddım
geri kalan hazırdı yemedim bu kadın toplanmaları hiç sade çay kahveyle olmuyor yaa külliyen zarar :)

o nasıl öğretmen ya çocuklara gelmeyin umurumda değil diyip değersiz hisettiriyor kuzumun kendine güvenini etkiler seneye aynı öğretmen mi okutacak seçeneğin varsa bence ona yollama

menun guzel canim. Kahretsin yine çok istikrarlısın:))

Ee ne demişler erkegi bitiren çek-senet; kadını bitiren kek-borek:))) yok canim olmuyor boğaz mesaisi bitmez bizde:)

o nasıl öğretmen ya çocuklara gelmeyin umurumda değil diyip değersiz hisettiriyor kuzumun kendine güvenini etkiler seneye aynı öğretmen mi okutacak seçeneğin varsa bence ona yollama

Hic sorma ablacim..okulun en basarili çocugu olan oglum yariyil tatilinden sonra atanan bu ogretmen bozuntusu sayesinde gastrit oldu. Yazili notları 35-70 arasinda dalgalaniyor. Kuzucugum gercekten basarisiz olduguna inanacak ondan korkuyorum
Mecburen devam ettik katlandık şimdiye kadar ama seneye okulu degistirecegiz. Müdür bile köyden gelen bir öğretmen idare edeceğiz artık diyor ogretmen hakkında. Boyle çözüm uretemeyen bir okulda okumasını istemiyorum çocuklarımın..

İyi geceleeeeerr çıtırlar:))
Bugünkü menümm

Kahvaltı 10:30
2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 kk peynir
8-9 zeytin

Ara 12:15
Biraz yogurtla kuru meyve

Ögle 14:45
1 kupa cabuk corba mantarlı
Biraz patlıcan közleme

Aksam 18:45
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon tavuk
2-3 kasık sehriye pilavı

Ara 20:30
10 kiraz

Menun guzel canım..

Gunaydinn kizlarr puslu vede galiba yagmurlu bir gun olacak bugun dun aksam üstü hastalandim bir titreme migde bulantisi dun saat 20:00 yattim sabah 07:00 uyandim ama cok halsizim komsumda ayni durumda kreste herkes ikimize aa cok kilo verdiniz ayy oleceksiniz yurumekten diyip durdular sonuc ikimizde hastalandik yemek yeme istegi kalmadi cok migde bulantisi yasiyoruz ikimizde sizce bize ne oldu nazarmi olduk ne insallah bugun daha iyi olurum

Geçmiş olsun canım. O kadar kosturdun bence sebep biraz da bu.. biraz dinlenip vücudunu dinleme vakti bulunca o da sana sinyal verdi beni de azıcık düşünnnn diye:))
Güzel uyumussun bu sana iyi gelmistir inşallah bugün daha iyi olursun..
Avatar resminde çok cici. Çok beğendim :)

Cok gecmis olsun

Galiba dogru soyluyorsun canim cok yoruldum ve artik gucum kalmadi galiba ...anatar resmimi begendigine cok sevindim

TE="Smiile, post: 41233903, member: 412804"]Cok gecmis olsun [/QUOTE]
Tesekkur ederim canim cok saol ....

Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir

Ara
Yeşil çay chai

Öğlen
Yağsız tost

Ara
5 adet kiraz

Akşam
2 yk kıymalı semizotu
1 kase etli nohut yemeği
3-5 kaşık çoban salata

Bikaç saat sonra 1 tavuk incik 1 küçük bardak ayran...

Çok şükür bu sabah da eksideyim

Bana kalsa bende 1 tabak dolusu yerim canım da kontrol ediyorum işte.Tam anlamıyla olmasa da kb yaptığım için az tuttum.1 kiraz 1 kb çünkü.Tadını alayım yeter bana.
Bu arada akşam yemeğinin hemen üzerine 1 tane de kayısı yemiştim şimdi hatırladım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…