• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

kendine haksızlık etme 40kg veren başkası sanki sen çok iyi gidiyorsun bence bir de bana bak ama olsun diyorum geçen ramazan tam 110kg dum şimdi en kötü 100kg olurum 10kg bile kar :KK49::KK49:
Evet canım,düşündüm de bi an için haksızlık ediyorum gerçekten kendime.Bende geçen sene bu zamanlar 107 kilo civarıydım sanırım.
Ve bu ara çok yıprandım malum durumlardan dolayı,ondan sanırım bu sinir stres
Desteğin için sağol tatlım :KK19:

slm kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inş...
ben geçen haftadan beri pek diyet yapamadım ama sanırım almadımda bu günde oruçluyum geçe kalkamadım dün akşam yemeğiyle tutuyorum biraz enerjim düştü ama evim serin olduğu için şimdilik çok sıkıntı yok yarın sabah bakalım kaç çıkıcam eksi olucağını pek sanmıyorum ama inş artıda olmaz diye düşünüyorum..çarşamba misafirim var cumarteside günüm var haftaya ankaradan kayınvalidemler gelicek kilo almadan atlatmam lazım bu süreci :110::KK17:

benimkiler keşke pişirdiğimi öğle de akşam da yese ama yokk illa ayrı yemek istiyorlar bana vakit kalmıyor bende mecburen şimdiden pişiriyorum ki dışarı çıkabileyim az da kendime vakit olsun demi:)
senin ki ayrı enerji güç istiyor gülüm tek kendi evin değil kayınvalidene de gelene gidene koşturuyorsun

Evet malesef oyle..
Benimkiler de öyle bir yemeği iki kez yemiyorlar. küçük beyler bugün öğle yemeğindende memnun kalmadilar zaten büyük oglum yemedi.
Ama ne yapayım ya ev işlerinin şu kısır döngüsü sıkıyor bazen beni.. Herşey de mükemmel olmayıversin..

Hep aynı hatayı yapmaktan bıktım ama ben.Bütün hafta didin kilo vermek için,pazar günü frenleyeme kendini ve haftada sarfettğin tüm çaba boşuna.
Allah'tan çok artıda değilim ama diyet psikolojim laçka oldu

Hiç sorma canım. Ayni yıpranmış psikoloji bende de var..azimle umitle devam ediyorum veriyorum sonra fazlasıyla alıyorum.. ama Nilfercigiminde söylediği gibi bende arkaya bakiyorum aşağı yukarı 1.5 sene oncesiyle kiyaslayamam kendimi arada 15 kg var.. verdigim kilolari almasaydim 19 kilo vermiştim..
Ha tabi şöyle bir açıdan bakmak gerekirse 1.5 senede hedef kiloma varmış şu an koruma dönemini yaşıyorda olabilirdim bu da aci tarafı.. doğum günüme az bir süre kaldı inşallah 30 yaşına hedef kilomda girerim.. :)

slm kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inş...
ben geçen haftadan beri pek diyet yapamadım ama sanırım almadımda bu günde oruçluyum geçe kalkamadım dün akşam yemeğiyle tutuyorum biraz enerjim düştü ama evim serin olduğu için şimdilik çok sıkıntı yok yarın sabah bakalım kaç çıkıcam eksi olucağını pek sanmıyorum ama inş artıda olmaz diye düşünüyorum..çarşamba misafirim var cumarteside günüm var haftaya ankaradan kayınvalidemler gelicek kilo almadan atlatmam lazım bu süreci :110::KK17:

Senin adina bende korktum. Diyet benim için de inzivaya çekilme dönemi gibi olmazsa çok zor geçiyor.. ama asil basari her ortamda zoru başarmak degilmi be güzelim asmamiz lazim bu psikolojiyi;)

İyi geceler kızlaar:)

Kahvaltı 11:00
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Biraz zeytin ezmesi
2 salatalık
2 yumurta ve biraz peynirden omlet
1 cay bardagı erik suyu

Ara 16:00
Aclık süresini uzun tutmak gibi bi hata yaptım, bu pahalıya patladı.
1 muz
3-4 kurabiye :( :(

Aksam 18:45
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
1 porsiyon barbunya pilaki
Salata

Bugunku kacamagımın sebebi kendimi uzun süre aç bırakmak oldu, tutamadım resmen kendimi. Bu gerçekten büyül yanlış kızlar 2-3 saatte bişiler yemeliyiz mutlaka.
Bildirim günümüz geldii bakalım neler çıkıcak tartıda :))

Gunaydin kizlar kimsecikler gelmemiss bende dun cozuttum sabah kahvaltiya gittim arkadasa tabi masa donatilmisti borekler kizartmalar az az yedim ama ben okadar cok karbonhidrat almadigim icin biraz agir geldi oradan geziye gittik ogretmenlerle bir bowling oynadik acayip eglendim cok guzeldi yoruldugumun farkina bile varmamisim eve geldik patlican yemegi vardi ondan yedim bir tabak cok guzel olmus esim yapmisti küçük tabi gezinin heyecaninda hadi park dite aglayinca gittik parka dedim oglum bisikleti e bin bizde seni ucuralim bisiklet le ayy nasil sevindi babasi itekledi arkadan iki bucuk km yürüdük biraz parkdaki aletlerle spor yaptim sonucmu yorgun bacaklar kirilmis bir bisiklet he he he ama yinede cok eglenceli bir gun oldu bence herseye deger ;)

Günaydın fıstıklar,
Dünkü menümü paylaşayım sonra bildirime geçeceğim...

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir

Ara
1 kayısı
3 kiraz

Öğlen
Yağsız tost

Ara
2 dilim kaşar

Akşam
4 yk fırında patlıcan oturtma
4 yk kıymalı semizotu
2 lokma kepekli ekmek
1 kase cacık

Gunaydin kizlar kimsecikler gelmemiss bende dun cozuttum sabah kahvaltiya gittim arkadasa tabi masa donatilmisti borekler kizartmalar az az yedim ama ben okadar cok karbonhidrat almadigim icin biraz agir geldi oradan geziye gittik ogretmenlerle bir bowling oynadik acayip eglendim cok guzeldi yoruldugumun farkina bile varmamisim eve geldik patlican yemegi vardi ondan yedim bir tabak cok guzel olmus esim yapmisti küçük tabi gezinin heyecaninda hadi park dite aglayinca gittik parka dedim oglum bisikleti e bin bizde seni ucuralim bisiklet le ayy nasil sevindi babasi itekledi arkadan iki bucuk km yürüdük biraz parkdaki aletlerle spor yaptim sonucmu yorgun bacaklar kirilmis bir bisiklet he he he ama yinede cok eglenceli bir gun oldu bence herseye deger :KK66:
dün ne yediysen enerji vermiş hiç sana kalmamış canım hepsini harcamışsın :))
ben çok tembelim yaaa böyle koştursam akşamına yığılır kalırım ertesi günü kalkamam herhalde:)

bizimde bu gün tayin giden arkadaşlara veda çayımız var herkes bir çeşit yapıp sitenin kafetaryasına gidicez baya da kalabalığılız haber verilen herkes katılırsa 30 kişiden fazla oluruz bende kısır yapıcam çok seviyorlar kısırımı onu istediler:)
öğleden sonra yine yokum yanii

[QUOTE="ekim2009, post: 41219246, member: zimde bu gün tayin giden arkadaşlara veda çayımız var herkes bir çeşit yapıp sitenin kafetaryasına gidicez baya da kalabalığılız haber verilen herkes katılırsa 30 kişiden fazla oluruz bende kısır yapıcam çok seviyorlar kısırımı onu istediler:)
öğleden sonra yine yokum yanii[/QUOTE]
Cok dikkatli ye canim boyle toplantilar cok tehlikeli yaa ben cok korkuyorum bu tarz toplantilardan dusunsene 30 cesit yiyecek allahimm sana geliyorumm allah yardimcin olsun canim enerjiye gelince kilo verdikten sinra olustu bu enerji yuruslerlede artti yani spor hersey canim insallah sende duzenli yuruyuslere baslarsin iki ay sonra farki goruyorsun yani 70 kiloyken 60 kilo saniyorlar seni he he he cok eglenceli buda ;)

Günaydınn kızlaaar :)
Neden kimse bildirim yapmadı?

Gecen hafta: 64,2
Bu hafta: 63,7
Giden: 500 gr

Ne kadar yediklerime dikkat etsem de, sadece 500 gr gitmiş, yani sporla desteklemryince sonuç bu kızlar. Yarından itibaren düzenli yürüyüş ve egzersixlere baslıyorum.

Günaydınn kızlaaar :)
Neden kimse bildirim yapmadı?

Gecen hafta: 64,2
Bu hafta: 63,7
Giden: 500 gr

Ne kadar yediklerime dikkat etsem de, sadece 500 gr gitmiş, yani sporla desteklemryince sonuç bu kızlar. Yarından itibaren düzenli yürüyüş ve egzersixlere baslıyorum.
Canım sahi ya sana söylemeyi unuttuk.Bildirim sayfamız 2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü :)) Listeyi de orda yayınlıyorum.
Bu arada yaş ve boyunu tekrar yazabilir misin tatlım

[QUOTE="ekim2009, post: 41219246, member: zimde bu gün tayin giden arkadaşlara veda çayımız var herkes bir çeşit yapıp sitenin kafetaryasına gidicez baya da kalabalığılız haber verilen herkes katılırsa 30 kişiden fazla oluruz bende kısır yapıcam çok seviyorlar kısırımı onu istediler:)
öğleden sonra yine yokum yanii
Cok dikkatli ye canim boyle toplantilar cok tehlikeli yaa ben cok korkuyorum bu tarz toplantilardan dusunsene 30 cesit yiyecek allahimm sana geliyorumm allah yardimcin olsun canim enerjiye gelince kilo verdikten sinra olustu bu enerji yuruslerlede artti yani spor hersey canim insallah sende duzenli yuruyuslere baslarsin iki ay sonra farki goruyorsun yani 70 kiloyken 60 kilo saniyorlar seni he he he cok eglenceli buda :KK66:[/QUOTE]
20 çeşit olsa kesin yarısı zaten yenmez hazır şeyleri yemem ki gerisinede istesen de tadına bakamıyorsun ben baştan karar veriyorum bu gibi durumlarda neyin tadına bakacağıma gerisine elimi sürmüyorum :))
inşallah şu hava bi ısınsa da düzenli yürüyüşleri yapabilsem

Gunaydin kizlar
Dun gece sohbete gittik sonrada eltimle birlikte sabahladik. Güzel bir geceydi Rabbim böyle guzel gun ve gecelerde feyz almayi hep nasip etsin..
Haliyle sabah da uyanamadim. Gözümü açtığımda saat 10 a geliyordu:)
Cocuklarda uyanamamis alarmi da duymamisim cocuklara da zoraki tatil oldu..
Dunku menumun miktarını tam olarak hatırlamıyorum desem:)) yogun bir gun ve geceydi ama olculu olmaya çalıştım diyet açısından degil uyku basmasın diye :))
Bugunde orucluyum gecen hafta uzerimde kalan kilolar var hala ustumde. Bu hafta normale donebilirim inşallah..

Gunaydin kizlar
Dun gece sohbete gittik sonrada eltimle birlikte sabahladik. Güzel bir geceydi Rabbim böyle guzel gun ve gecelerde feyz almayi hep nasip etsin..
Haliyle sabah da uyanamadim. Gözümü açtığımda saat 10 a geliyordu:)
Cocuklarda uyanamamis alarmi da duymamisim cocuklara da zoraki tatil oldu..
Dunku menumun miktarını tam olarak hatırlamıyorum desem:)) yogun bir gun ve geceydi ama olculu olmaya çalıştım diyet açısından degil uyku basmasın diye :))
Bugunde orucluyum gecen hafta uzerimde kalan kilolar var hala ustumde. Bu hafta normale donebilirim inşallah..
allah kabül etsin gülüm
zaten ders yok sınıfların yarısı boş hafta içi tatili olmuş seninkilere:))

allah kabül etsin gülüm
zaten ders yok sınıfların yarısı boş hafta içi tatili olmuş seninkilere:))

Sagol ablacim.. büyük oglum icin sevindim bile ogretmenin hergun bir sorununu duymaktan bana gına geliyor bana çünkü.. ogrencilere gelmezseniz gelmeyin umrumda degil diyor..ama küçük oğlumunda ogretmeni gitmediği zaman bozuluyor.. arada kaldik biraz ama oldu artik napalım..

Back