• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

İyi geceleeeeerr kızlar:))

Kahvaltı 11:00
2 dilim peynirli börek (ekmek yerine börek yemek istedim bugun)
1 kk peynir
5 zeytin
Biraz menemen
1 fincan cay

Ara 13:00
Cilekli frozen

Ara 15:00
Soda

Aksam 18:30
Yarım tavuk döner
Ayran
1 kase sade dondurma

Bugun aksamki menum fazla oldu ama yine de pişman değilim, yarın dengelerim. Tüm gün dısarıdaydım, su da fazla icemedim anca 1 lt falan olmuştur.

Spor: 75 squat

@milad2015 hosbulduuum, sen yokken geldim dahil oldum topiğine:D birlikte ulasalım hedrflerimizeee:)

:KK68::KK68::KK68:herkese musmutlu bol eksili haftalar:KK68::KK68::KK68:
beraat kandiliniz mübarek olsun
dün baya kötüydü kızlar
sabah açık büfe kahvaltı
öğle ara yok
akşam
iskender
1 bardak şalgam
bana bu sabah +1kg:mad: ile geri döndü bakalım yarına kadar ne kadar toparlayabilirsem:KK17::KK17::KK17:
Dün akşam bende İskender yedim canım.Kahvaltım da bir o kadar kalorili geçmiştir.Sucuklu yumurta sosis papates kızartmasıı offf offf :KK17::KK51:

yedik geçti ne yapalım önümüze bakacağız artık:KK47::KK47:
Hep aynı hatayı yapmaktan bıktım ama ben.Bütün hafta didin kilo vermek için,pazar günü frenleyeme kendini ve haftada sarfettğin tüm çaba boşuna.
Allah'tan çok artıda değilim ama diyet psikolojim laçka oldu

ilk öğün
domates salatalık yeşil soğanı iri iri doğradım az tuz az zeytin yağı üstüne kaşar dilimi
patatesli yumurtadan 1 dilim
7-8 zeytin
2 dilim belki de 3 dilim :) ekmek
1 tane de saray helvası denilen çekme helvadan yedim
sabah beri acımdan öldüm benimkilerle öğle yiyim dedim iyi halt ettim :KK53::KK53::KK53:
akşamın yemeğini de yaptım benimkilere patlıcandan karnıyarık kendime bir tane kabaktan karnıyarık kalan işleri toparlayıp dışarı çıkıcam akşama görüşürüz kızlar

ilk öğün
domates salatalık yeşil soğanı iri iri doğradım az tuz az zeytin yağı üstüne kaşar dilimi
patatesli yumurtadan 1 dilim
7-8 zeytin
2 dilim belki de 3 dilim :) ekmek
1 tane de saray helvası denilen çekme helvadan yedim
sabah beri acımdan öldüm benimkilerle öğle yiyim dedim iyi halt ettim :KK53::KK53::KK53:
akşamın yemeğini de yaptım benimkilere patlıcandan karnıyarık kendime bir tane kabaktan karnıyarık kalan işleri toparlayıp dışarı çıkıcam akşama görüşürüz kızlar

Ohh miss akşam yemeğini de yapmışsın. Ben cocuklara patates hasladim pure Yaptım Ogle ayri akşam ayrı yapmak istemedim. Kayinvalidem e misafir gelmişti ona yardım ettim. Akşamada enerjim kalmadı şimdi. Biraz dinleneyim de kalkip yapacagim mecbur..

Ohh miss akşam yemeğini de yapmışsın. Ben cocuklara patates hasladim pure Yaptım Ogle ayri akşam ayrı yapmak istemedim. Kayinvalidem e misafir gelmişti ona yardım ettim. Akşamada enerjim kalmadı şimdi. Biraz dinleneyim de kalkip yapacagim mecbur..
benimkiler keşke pişirdiğimi öğle de akşam da yese ama yokk illa ayrı yemek istiyorlar bana vakit kalmıyor bende mecburen şimdiden pişiriyorum ki dışarı çıkabileyim az da kendime vakit olsun demi:)
senin ki ayrı enerji güç istiyor gülüm tek kendi evin değil kayınvalidene de gelene gidene koşturuyorsun

Hep aynı hatayı yapmaktan bıktım ama ben.Bütün hafta didin kilo vermek için,pazar günü frenleyeme kendini ve haftada sarfettğin tüm çaba boşuna.
Allah'tan çok artıda değilim ama diyet psikolojim laçka oldu
kendine haksızlık etme 40kg veren başkası sanki sen çok iyi gidiyorsun bence bir de bana bak ama olsun diyorum geçen ramazan tam 110kg dum şimdi en kötü 100kg olurum 10kg bile kar :KK49::KK49:

Back