• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Dünkü menü
Sabah
Beyaz peynirli maydanozlu omlet(1 yumurta ile)
1 küçcozemedimsk dilim kepekli ekmek

Ara
türk kahvesi

öğlen
yağsız tost

akşam
1 küçük pişi :KK43: (kv yapmış pişiyi nohut yemeği de vardı ama üç gün üst üste yemek istemedim)
az domates peynir
5 zeytin
2 bardak ayran

1 avuç kabuklu fıstık
1 kayısı

Sabah yine eksideydim şükür...
Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galiba :(

herkese günaydıııınnnn
antepteki kardeşim geldi dün akşam:KK73::KK73: çooookkk mutluyum :KK68::KK68::KK68:istanbul ve bartındakilerle sık sık görüşüyoruz ama antepteki kardeşimle şubattan beri görüşememiştim.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdarlı tost
ara türk kahvesi
öğle
yarım lavaş içine 4-5 dilim kızarmış patates domates ve marulla dürüm yaptım onu yedim
ara
2 kuru patlıcan
2 kuru biber dolması
ama çok miniklerdi
1k kase yoğurt
bundan sonra 2 saat temizlik yaptım
pilates ve yürüyüş yapamadım
akşam misafirim var diye akşam yemeği yemedim ikramlıklardan yedim
1 dilim peynirli börek
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye çay
ara
1 dilim karpuz
1 erik
1 kayısı
günü fazla hasar almadan atlattım şükür:KK54:

Gözün aydın canim. Kardeş candır :))

Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galiba :KK43:

Bencede daha fazla yemekle çözmeye çalışma bu işi. Dr git biran once canim. Ben fazla yorgunluktan olduğunu düşünüyorum.. ama yinede ihmal etme.

herkese günaydıııınnnn
antepteki kardeşim geldi dün akşam:KK73::KK73: çooookkk mutluyum :KK68::KK68::KK68:istanbul ve bartındakilerle sık sık görüşüyoruz ama antepteki kardeşimle şubattan beri görüşememiştim.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdarlı tost
ara türk kahvesi
öğle
yarım lavaş içine 4-5 dilim kızarmış patates domates ve marulla dürüm yaptım onu yedim
ara
2 kuru patlıcan
2 kuru biber dolması
ama çok miniklerdi
1k kase yoğurt
bundan sonra 2 saat temizlik yaptım
pilates ve yürüyüş yapamadım
akşam misafirim var diye akşam yemeği yemedim ikramlıklardan yedim
1 dilim peynirli börek
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye çay
ara
1 dilim karpuz
1 erik
1 kayısı
günü fazla hasar almadan atlattım şükür:KK54:
Gözün aydın güzelim.Bol bol hasret giderin

Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galiba :KK43:
Çok yoğun günler geçirdin son zamanlarda.Ondan olabilir diye düşünüyorum ama miladın da dediği gibi doktora gitmende fayda var.
Toparla kendini iyileş diyete devam et hadi bak ben 70 lere geliyorum sen 60 lara in ki ben de kovalayayım seni peşinden :)

diet-zayıflama-karikatr-15.jpg

Evlerimize böyle dolaplar lazım artık kızlar :KK53:

Kafa gitmiş bende öğleyi yazmayı unutmuşum.

Öğle 1.5 kase yogurtlu yeşil mercimekli erişteli çorba

Aksami da yazmayi unutacaktim :))
1 kase oglenki corbadan
1 kase cacık
1 dilim beyaz ekmek

Yogurt+yogurt Saçma sapan bi menü oldu. Etli sebze yemeği vardi ama canım istemeyince böyle yedim..

Iyi geceler kizlar
Bugunum cok kotu gecti bi turlu mesaj yazamadim size.. bebegim hastalandi cok kotu oksuruyo doktor baya ilerlemis dedi..oglen bide kv geldi aksamda esimle beraber babasi geldiler onlara yemek hazirla cay kahve derken ooof gelin olmak ne zor kizlar yaa yediklerime gelince
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz

Iyi geceler kizlar
Bugunum cok kotu gecti bi turlu mesaj yazamadim size.. bebegim hastalandi cok kotu oksuruyo doktor baya ilerlemis dedi..oglen bide kv geldi aksamda esimle beraber babasi geldiler onlara yemek hazirla cay kahve derken ooof gelin olmak ne zor kizlar yaa yediklerime gelince
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz

Ayyy :( çok geçmiş olsunn umarım hemencecik iyileşir bebişin :(

Kızlar bugunluk beni affedin, menü bildiremiyorum çünkü Kahvaltı dışında hiçbir şey yemedim kötü bi gündü sonunda hallettik her şeyi ama genel olarak canım hiçbir şey şey istemedi :/

Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam :(

Back