- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
canım sen izmirde okuyordun değil mi?Günaydınn çıtırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen izmirde okuyordun değil mi?Günaydınn çıtırlar
Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galibaDünkü menü
Sabah
Beyaz peynirli maydanozlu omlet(1 yumurta ile)
1 küçcozemedimsk dilim kepekli ekmek
Ara
türk kahvesi
öğlen
yağsız tost
akşam
1 küçük pişi (kv yapmış pişiyi nohut yemeği de vardı ama üç gün üst üste yemek istemedim)
az domates peynir
5 zeytin
2 bardak ayran
1 avuç kabuklu fıstık
1 kayısı
Sabah yine eksideydim şükür...
herkese günaydıııınnnn
antepteki kardeşim geldi dün akşam çooookkk mutluyum istanbul ve bartındakilerle sık sık görüşüyoruz ama antepteki kardeşimle şubattan beri görüşememiştim.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdarlı tost
ara türk kahvesi
öğle
yarım lavaş içine 4-5 dilim kızarmış patates domates ve marulla dürüm yaptım onu yedim
ara
2 kuru patlıcan
2 kuru biber dolması
ama çok miniklerdi
1k kase yoğurt
bundan sonra 2 saat temizlik yaptım
pilates ve yürüyüş yapamadım
akşam misafirim var diye akşam yemeği yemedim ikramlıklardan yedim
1 dilim peynirli börek
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye çay
ara
1 dilim karpuz
1 erik
1 kayısı
günü fazla hasar almadan atlattım şükür
Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galiba
Gözün aydın güzelim.Bol bol hasret giderinherkese günaydıııınnnn
antepteki kardeşim geldi dün akşam çooookkk mutluyum istanbul ve bartındakilerle sık sık görüşüyoruz ama antepteki kardeşimle şubattan beri görüşememiştim.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdarlı tost
ara türk kahvesi
öğle
yarım lavaş içine 4-5 dilim kızarmış patates domates ve marulla dürüm yaptım onu yedim
ara
2 kuru patlıcan
2 kuru biber dolması
ama çok miniklerdi
1k kase yoğurt
bundan sonra 2 saat temizlik yaptım
pilates ve yürüyüş yapamadım
akşam misafirim var diye akşam yemeği yemedim ikramlıklardan yedim
1 dilim peynirli börek
1 kase patates salatası
1 minik kurabiye çay
ara
1 dilim karpuz
1 erik
1 kayısı
günü fazla hasar almadan atlattım şükür
Çok yoğun günler geçirdin son zamanlarda.Ondan olabilir diye düşünüyorum ama miladın da dediği gibi doktora gitmende fayda var.Canim ya senin menulerin beni acayip kamciliyo iki gundur diyet falan kalmadi yiyirum cunku migdemi neyin bulandirdigini cozemedim basimda donuyor iyi degilim yani bulantim gecsin diye surekli biseyler yiyorum tam geciyor tekrar basliyo diyettende uzak kalmak istemiyorum ama ne oluyor vucuduma cozemedim ozellikle karbonhidrati fazla alirsam fir fir donuyo basim bana dr yolu gozukuyor galiba
İkinci sayfalara düşmüşüz kızlar nerelerdesiniz???
Iyi geceler kizlar
Bugunum cok kotu gecti bi turlu mesaj yazamadim size.. bebegim hastalandi cok kotu oksuruyo doktor baya ilerlemis dedi..oglen bide kv geldi aksamda esimle beraber babasi geldiler onlara yemek hazirla cay kahve derken ooof gelin olmak ne zor kizlar yaa yediklerime gelince
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz
Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam