günaydınlar...
dün kaçamak yaptım (makarna, tatlı, poğaça falan)
87,100 olan dünki kilom 87,700 oldu. bende moraller sıfır...
CANIM SEN BENİ HER YERDE TAKİP ET...canım moralini hiç bozma, bugün dikkat edersen yerleşmeden gider onlarkarbonhidrat su tutuyo vücutta.
gördüğün gibi burayı da takip ediyorum :)
CANIM SEN BENİ HER YERDE TAKİP ET...
BENİ SEN ZAYIFLATACAN İNŞALLAH...
canım yıldönümünüz hayırlı olsun rabbim sağlıklı mutlu hayırlı ömürler nasip etsin hepinize inş...Günaydın kızlar,Kocaeli'de de hava kapalı ve kasvetli.Ama benim enerjim yerinde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz
7. yılımıza girdik çok şükür,tanışmayla beraber 12 yıldır birlikteyiz eşimle.Allah daim etsin,bize ve herkese mutluluklar versin inşallah...
canım bende kb diyetine adapte olamadım o yüzden kalorilerine dikkat ederek herşeyden yemeye çalışıyorum ..Dünkü menümü yazayım,süper gitti dün kendime söz verdiğim gibi ve sabah 83,7 gördüm.1 günde 85 de 83,7 nasıl oldu anlam da veremedim açıkçası...
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
Öğlen
Yağsız tost
Ara
10 adet kiraz
Akşam
5 yk taze fasulye
2 yk çoban salata
1 kase yoğurt
Artık karbonhidrat puanlaması yapmadan devam ediyorum.Puan hesaplamak takıntı haline geliyor ve sinir basıyor.Sonrasında da kaçamak patlamaları yaşanıyor.
Kb ile uyumlu protein ağırlıklı minimum karbonhidratlı besleneceğim.Kb ile kendimi kasıp yaz meyvelerinden yada arada dondurma yemekten mahrum olmak istemiyorum... Öyle işte kızlar
estağfirullah canım, gayet memnunum bencanım ben miladın bi önceki günlüğünden beri burdaki kızları takip ediyorum, arada cup diye atlıyorum aralarına kızmıyolar banatabi takip ederim ama bana kızarsan söyle alınmam kesinlikle, kızdığın şeye dikkat ederim
Aynen benim bazı mesajlarımı da beğenip beğenip kaçıyorsuncanım ben miladın bi önceki günlüğünden beri burdaki kızları takip ediyorum, arada cup diye atlıyorum aralarına kızmıyolar banatabi takip ederim ama bana kızarsan söyle alınmam kesinlikle, kızdığın şeye dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?