gülüm ya inşallah gerek kalmaz allah yardımcın olsun sen bu ara çok stres yaşadınKızlar bu arada sabah kan verdim bhcg kontrolü için.Baktım sistemden şimdi 13 küsür çıkmış.Tam temizlenmemiş mi oluyor şimdi bu neden sıfırlamadı.İçerde parça kaldıysa kürtaja girmek zorunda kalıcam yaa offfff öğleden sonra durumum belli olacak
Hiç sorma canım ya gerim gerim gerildim.gülüm ya inşallah gerek kalmaz allah yardımcın olsun sen bu ara çok stres yaşadın
Aynen benim bazı mesajlarımı da beğenip beğenip kaçıyorsun
Kızlar bu arada sabah kan verdim bhcg kontrolü için.Baktım sistemden şimdi 13 küsür çıkmış.Tam temizlenmemiş mi oluyor şimdi bu neden sıfırlamadı.İçerde parça kaldıysa kürtaja girmek zorunda kalıcam yaa offfff öğleden sonra durumum belli olacak
canım hadi bunla geçmiş olsun... sevindim valla...Ohh şükür kızlar gerek kalmadı.Kanda hemen sıfırlanmıyormuş hormon.İyi bile düşmüş senin değer dedi doktor.Sorun yok yani geldim işimde gücümdeyim...
canım haberim yoktu hayırlısı olsun Allah diğer evladına uzun ömür versinEvet canım,bebeğimiz düştü maalesef.Kese gelişmedi kalp atışı alamadık.Tam kürtaja girecektim ki bi sancı girdi ve kendiliğinden düştü.Şimdi toparlandım ve diyete adapte olmaya çalışıyorum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,oğluşuma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
şükür ya gerek kalmamış operasyona çok sevindimOhh şükür kızlar gerek kalmadı.Kanda hemen sıfırlanmıyormuş hormon.İyi bile düşmüş senin değer dedi doktor.Sorun yok yani geldim işimde gücümdeyim...
Ohh şükür kızlar gerek kalmadı.Kanda hemen sıfırlanmıyormuş hormon.İyi bile düşmüş senin değer dedi doktor.Sorun yok yani geldim işimde gücümdeyim...
günaydın canım,günaydın diycem hava kapkara kapalı yağmur yağıyorrrrr:))
yine de GÜNAYDIIINNNNNNN KIZLAARRRRR
canım hadi bunla geçmiş olsun... sevindim valla...
canım haberim yoktu hayırlısı olsun Allah diğer evladına uzun ömür versin
şükür ya gerek kalmamış operasyona çok sevindim
dikkat et gülüm kendine bu ara hem bedenen hem ruhen yoruldun vücudunun dengesi şaştı hormonların değişti diyet şu bu diye zorlama sakın kendini kan yapıcı şeyler yemeye dikkat et
Teşekkür ederim kızlar,desteğiniz için de ayrıca sağoluncanım çok sevindim, hadi geçmiş olsun
Yeni okudum canim cok sukur iyisin artik yavas yavas toparlanirsin cabucak iyilesirsin insallahOhh şükür kızlar gerek kalmadı.Kanda hemen sıfırlanmıyormuş hormon.İyi bile düşmüş senin değer dedi doktor.Sorun yok yani geldim işimde gücümdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?