Miladımız--》2015

gülüm ya inşallah gerek kalmaz allah yardımcın olsun sen bu ara çok stres yaşadın

Aynen benim bazı mesajlarımı da beğenip beğenip kaçıyorsun

eh menülerini beğenince hemen tıklıom

ayyy canım inşallah kendi kendine temizlenir yaaaa

selam kızlar internet sorunu yuzunden sıze yazamadım yine ya
telefonda klavye kitlendi bilgisayardan sayfalar görunmedi
kac gundur deniyorum olmadı cok sukur esim simdi halletti umarım yıne bozulmaz kızlar ya

canım haberim yoktu hayırlısı olsun Allah diğer evladına uzun ömür versin

Ohh şükür kızlar gerek kalmadı.Kanda hemen sıfırlanmıyormuş hormon.İyi bile düşmüş senin değer dedi doktor.Sorun yok yani geldim işimde gücümdeyim...
şükür ya gerek kalmamış operasyona çok sevindim
dikkat et gülüm kendine bu ara hem bedenen hem ruhen yoruldun vücudunun dengesi şaştı hormonların değişti diyet şu bu diye zorlama sakın kendini kan yapıcı şeyler yemeye dikkat et

Bugun gec uyandıgım icin karıştı menüler

Kahvaltı ve öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet yarım yağlı üçgen peynir
Cok az salca

Ara
8-9 fıstık

Aksam 17:30
1 kase domates corbası
1 dalyan köfte
Yarım porsiyon kuskus
Cok az patates püresi
1 dilim karpuz

Gec kalkınca her sey mahvoluyo o yuzden su an ac hissediyorum ama yemicem hicbir sey kafaya koydum bu kez olcak.

günaydın diycem hava kapkara kapalı yağmur yağıyorrrrr:))
yine de GÜNAYDIIINNNNNNN KIZLAARRRRR

canım hadi bunla geçmiş olsun... sevindim valla...

canım haberim yoktu hayırlısı olsun Allah diğer evladına uzun ömür versin

canım çok sevindim, hadi geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlar,desteğiniz için de ayrıca sağolun

Dün akşam yemeğim
1 kase kıymalı yeşil mercimek çorbası
1 tabak etli patates yemeği (patatesi az eti çok )
1 büyük kase yoğurt
5-6 adet küçük dilimlenmiş kavun

Gunaydin kizlarr burdada hava cok kötü soguk yagmurlu vede kasvetli offf yürüyüş de kalacak bugun yaa bari cok cok yagsada ogleden sonra acsa hava aslinda boyle havada daha iyi yurunuyor acaba semsiye aliptami yurusem biraz kolum agriycak ama neyse bizim gezi bugundu ama iptsl edildi pazartesi gidecez artik iyide oldu yagmurda zor olurdu cocuklara malum 3-5 yas bunlar okullarin kapanmasina da az kaldi bizide buyuk oglumun teog sonuclarinin heyecani sardi bakalim 8 haziranda aciklanacak hayirlisi olsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…