• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

günaydın canım,
burada da kıştan kalma bir gün var... ama dediğin gibi yine de günaydın...
tartıda eksileri gördüm çok şükür... günüm daha bir iyi aydınlandı...
çok güzell salı gününü iple çekiyorum ne kadar eksi çıkıcan acaba o zamana kadar her gün eksileri gör mutlu ol inşallahh :)

Kızlar kilo çizelgesini nasıl ekliyoruz imzaya?
Canım maalesef bende güncellemeye çalışıyorum ama imza bölümünü kaldırmışlar profilden.90,7 kilo kaldım çizelgede ama 83 kiloya düştüm.90lı bir rakam görmek istemiyorum açıkçası.Çok araştırdım siteye mesaj attım ama sonuç yok.Sen öğrenirsen bir şey benimle de paylaşırsan sevinirim tatlım...

Kizlar cok sukur kilo verme moduna girdim.insallah bu sali ben de guzel bir rakam gormek istiyorum ve gorecem insallah.

İyi aksamlar kızlaar:) Bugunku menum

Kahvaltı 10:30
2 dilim cavdar ekmegi
1 dilim beyaz peynir
1 yarım yaglı üçgen peynir
1,5 salatalık
1 dilim havuc
Biraz salca
1 kücük parca sosis
8 zeytin

Ögle 13:30
Kuru meyve, k-flakes ve Kayısılı yoğurt (harika ve inanilmaz doyurucu bir karısım:)

Ara 16:00
5-6 fıstık

Aksam 18:00
1 kase sehriye corbası
2-3 kasık pirinc pilavı
1 porsiyon tavuklu patlıcan yemeği
Yogurt

Ara 20:30
Soda

Ara 22:00
(arkadaşlarımla dısarı cıktık normalde bu saatte bir sey yiyip icmem ama çıkınca en hafif şekilde atlatmaya calıstım)
Limonata

Su: 2lt

O kavala kurabiyesinde nasil 1 tane de kaldin benim 1 kutuyu bitirmisligim varda.kurabiye pek sevmem ama o baska
orjinal kavala kurabiyesi olsa zaten 1 taneyle duramaz insan aslı yunanlıların orjinalini de yedim harikaydı galiba yunanlılar kurabiyenin ununu önceden biraz kavurup içine badem unu ve tabi bademin kendisini de koyuyorlarmış ondan çok lezzetli ve uzun süre saklanabilen bir kurabiye oluyor şeker oranı normal kurabiyeden daha az senin bitirdiğin bir kutu büyük ihtimal orjinal tarifle yapılanıdır:)

Dün akşam yemeğim
1 kase bulgur pilavı
Fırın poşetinde tavuk (kelebek,kanat,baget,göğüs karışık...doyana kadar yedim)
3-5 kaşık çoban salata

Eşim snickers yiyordu bir ısırık ondan aldım

GUNAYDIN HANIMLAR !!!
yagmurlu soguk bir ankara var yine
Sizler nasilsiniz ne durumdasiniz

Bu sabah kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 küçük salatalık
5 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
2,5 adet etimek

Ben daha kahvaltı yapmadim. Esimin uyanmasini bekliyorum. Gariptir ki peh acikmadim da.
vee dun aksam
pul biber
Zencefil
zerdecal
limon
yogurt karisimi yaptim azaz hepsinden
bakalim ramazana kadar kullanacam. Hedefim ramazan da 82 nin altina inmek

Bizim buralar parcali bulutlu canim.
ve kendimi cook iyi hissediyorum.ne zamandir yorgun ve uykusuzdum
Bende var o uykusuzluk..cocuklar buyuseydi hayirlisiyla...
Ay kavala kurabiyesi dediniz canim cekti yarin oglumun okulunda eglence var oraya yapip gotureyim bari.. netten baktim ama tarif varsa alabilirim kizlar

Back