- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sensiz de olmuyor ki miladım şu paketin hiiiç bitmese keşkeBu arada söylemiştim paketim cok az kaldı. Her an bitebilir ve malesef c.tesi günü yenileniyor.
Oncelikle tesekkurler canim şimdi iyi ablam cok sukur ama bebisle ilgili seyler soylediler kafamiz biraz karisik tabi ki hayirlisi
söylediklerin ve samimiyetin beni cok mutlu etti vee kendime yeni bi hedef belirledim
evet citir teyzos olcam insaallah melegim ekimde dogacak o zamana gusel bi kiloya gelebilirim insaallah canım
inşallah sağlıklı bir bebiş olur şöyle uyandığında gülümseyen ağlamayan akıllı uslu teyzesi gibi tatlı tambak bişey :))))Allah sagsalim bebeğinizi kucaginiza alamayi nasip etsin.
ben de eylulde teyze olacam. Insallah.
inşallah sağlıklı bir bebiş olur şöyle uyandığında gülümseyen ağlamayan akıllı uslu teyzesi gibi tatlı tambak bişey :))))
allah yardımcısı olsun dikkat edecek kendine rabbim de nasip etmişse hayırlısıyla alır kucağınaAyy inşâallah canimmm.
Cok sıkıntılı bir gebelik geciriyor. Zaten tup bebekti
Mutlu yillar dilerim prensese dogum gunu kutlu olsunMutlu pazarlar kizlaaar
Özet geceyim hemen
Diyet fena değildi ama kaçamaklar oldu tabi cuma kiZimin doğumgünü idi cumartesi günüm vardı ama şükür eksideyim haftaiçi okul yoğun cuma pdama bile glremeden gün bitti 9.sınıfların tercihlerini sisteme giriyoruz eve gelince teli eline alamıyorum oglan hayatta aldırmıyor artık ben de haberler böyle
tomurcuk canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebiş nasip etsin inş..Selam kızlar,hafta sonu diyeti boşlamanın ve pazartesi yeniden başlayacak olmanın verdiği rahatlıkla canım ne istiyorsa yedim cumartesi pazar.
Cumartesi tavuk döner canım istedi yedim.Akşam kabuklu fıstık,browni abur cubur vs.
Pazar günü kıymalı su böreği yaptım,kahvaltıda ve öğlende ondan yedim.Akşama da nohut ve pirinç pilavı.Sonra da dondurma...Bunların hiçbirini kb diyetinde fazla tüketemeyeceğim.Canımın istediklerinden hevesimi aldım ve bu sabah itibariyle eski kb düzenime dönüyorum.Tartıda artıdayım tabi ki bakalım yarın bildirime kaç kilo ile gireceğim...
Ohhhh sefsn olsun arinmis gibi olmussundur cok iyi yapmissin canim artik bomba gibi olma zamani hadi seni bekliuorum kb diyeti icin bu arada gozunden kacmadi wetu16 begenip kacmissin hadi canim senin menulerde harikaydi ben sizden motive oluyorum artik yazmaya basla tekrar canim benim... tomurcugum menulerini bekliyorum hadi ramazana kadar biraz daha versek kar dimi guzelimSelam kızlar,hafta sonu diyeti boşlamanın ve pazartesi yeniden başlayacak olmanın verdiği rahatlıkla cane istiyorsa yedim cumartesi pazar.
Cumartesi tavuk döner canım istedi yedim.Akşam kabuklu fıstık,browni abur cubur vs.
Pazar günü kıymalı su böreği yaptım,kahvaltıda ve öğlende ondan yedim.Akşama da nohut ve pirinç pilavı.Sonra da dondurma...Bunların hiçbirini kb diyetinde fazla tüketemeyeceğim.Canımın istediklerinden hevesimi aldım ve bu sabah itibariyle eski kb düzenime dönüyorum.Tartıda artıdayım tabi ki bakalım yarın bildirime kaç kilo ile gireceğim...
Gecmis olsun ikisinede canim bende senden bahsettim sen yazmissin bile ee benim oglan rahat birakmiyoki ikidebi kolumu cekistiriyor he he he hosgeldin canim sefalar getirdin ohhh canlilik geldi yine gunluge :)slm kızlar bende döndüm nihayet tabi artı kilolarla eşimden sonra geçen hafta kızımada hastalık bulaştı iki gündür toparladı çok şükür tabi bende düzensiz beslendim ne bulduysam yedim bu gün itibariyle bende diyete geri döndüm yarın artıda çıksam bildirim yapıcam..
tomurcuk canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebiş nasip etsin inş..
bende kb diyeti yapmaya çalışıcam hafta sonu pazartesi başlıcam diye pastalar poğaçalar mantılar havada uçuştuiki haftadır diyet yapmadığım için bu gün biraz zor geçer ama bir kaç güne toparlarım inş..
menüm kahvaltıda
biraz kaşar ve beyaz peynir
iki haşlama yumurta yedim
üç çay kaşığı kadarda portakal reçeli
öğle tavuk ızgara düşünüyorum
canım seni okuyunca şu an çok fena gaza geldim buraya yazmayınca kendimi saldım iyice inş ramazana kadar vericez biraz ama ben önce şu artılarımdan kurtulmam lazım bir kaç gündür tartılmadım ama en son bildirimim üzrine 2 kilodan fazla artı geldi sanırımOhhhh sefsn olsun arinmis gibi olmussundur cok iyi yapmissin canim artik bomba gibi olma zamani hadi seni bekliuorum kb diyeti icin bu arada gozunden kacmadi wetu16 begenip kacmissin hadi canim senin menulerde harikaydi ben sizden motive oluyorum artik yazmaya basla tekrar canim benim... tomurcugum menulerini bekliyorum hadi ramazana kadar biraz daha versek kar dimi guzelim
çok şükür geçti canım kızım daha sıkıntılı atlattı geçen hafta doktor doktor dolaştık doktorlar anlamadılar biri dedi diş diğeri dedi boğaz enfeksiyonu özel bir hastanenin aciline gittik paranla rezil olmak buna denir ilgisiz alakasız insanlar para ödemeden çocuk doktoru muayene bile etmedi acildekiler sedyede oturmuş keyif yapıyorlar doktora diorum eşim iki hafta önce kızıl geçirdi kızımın yüzündede hafif döküntüler var boğaz enfeksiyonu dedi yolladı baya sıkıntılı bir haftadan sonra çok şükür artık ailece normale döndük...Gecmis olsun ikisinede canim bende senden bahsettim sen yazmissin bile ee benim oglan rahat birakmiyoki ikidebi kolumu cekistiriyor he he he hosgeldin canim sefalar getirdin ohhh canlilik geldi yine gunluge :)
slm kızlar bende döndüm nihayet tabi artı kilolarla eşimden sonra geçen hafta kızımada hastalık bulaştı iki gündür toparladı çok şükür tabi bende düzensiz beslendim ne bulduysam yedim bu gün itibariyle bende diyete geri döndüm yarın artıda çıksam bildirim yapıcam..
tomurcuk canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebiş nasip etsin inş..
bende kb diyeti yapmaya çalışıcam hafta sonu pazartesi başlıcam diye pastalar poğaçalar mantılar havada uçuştuiki haftadır diyet yapmadığım için bu gün biraz zor geçer ama bir kaç güne toparlarım inş..
menüm kahvaltıda
biraz kaşar ve beyaz peynir
iki haşlama yumurta yedim
üç çay kaşığı kadarda portakal reçeli
öğle tavuk ızgara düşünüyorum
Menüler düzenli gelecek inşallah artık canım.Bol bol da yazmaya gayret edeceğim motivasyon için.Yeni hedefim ramazana 79 kilo ile girmek.Ramazanda da planım kb.Sahurda haşlanmış yumurta peynir tavuk vs.Yani sahuru sıfır tutup bütün puanımı iftarda kullanmayı düşünüyorum.Hep ramazanlarda kilo alırdım.bakalım bu sene ne olacak.bende heyecanla bekliyorumOhhhh sefsn olsun arinmis gibi olmussundur cok iyi yapmissin canim artik bomba gibi olma zamani hadi seni bekliuorum kb diyeti icin bu arada gozunden kacmadi wetu16 begenip kacmissin hadi canim senin menulerde harikaydi ben sizden motive oluyorum artik yazmaya basla tekrar canim benim... tomurcugum menulerini bekliyorum hadi ramazana kadar biraz daha versek kar dimi guzelim