pc yi açamıyorum bile öğleden sonra ben akşam yemeğini yaparken arkadaşlar geliyor kahve içiyoruz yemek pişince dışarı çıkıyoruz hiç fırsat olmuyordu birde kahvaltıya gidip gelmeler başladıNe bir haber ne bir bilgi iiçten içe acaba bıraktımı bizi diye düşündüm
Kilo bildirimi yaptın bir daha begenmeler dışında göremedim seni..
Haliyle bilgi vermedin diye gucendim azıcık. Ama gecti demekki yogunmussun.
uyku işini yavaştan çözüyorum sıra kilo vermeye geldi:))Ne güzel demek isteyipde yapamayacagimiz şey yok. Cok sevindim bu habere daha da zinde olursun artik.:)
Teşekkürler canım haklısın uzak kaldıkça motivasyon yerlerde oluyor ,menü paylaşmakla başlayayım o zaman,Canim okuyup çıkma. Girip birşeyler yaz, Paylaş, yorum yap..
Başka türlü adapte olamazsin. Çok haklısın kilo vermeye degil almamaya dikkat etmen lazim
Fazlada yesen yaz buraya belki detat vermezsin çok ama cok yedim yaz. Tartida bu kadar fazlayim yaz.yüzle kendinle..
Bugun kendimi soyle soyle hissediyorum de. Duygularini yaz okurum ben yorumlariz birlikte.. bu bile iyi gelecektir. Hersey yolunda gidecek merak etme ve panik yapma kilo alacagim diye..
uyku işini yavaştan çözüyorum sıra kilo vermeye geldi:))
kilo işi de hallolunca bu defa sigara bırakmak için deniycem
Teşekkürler canım haklısın uzak kaldıkça motivasyon yerlerde oluyor ,menü paylaşmakla başlayayım o zaman,
Sabah
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 adet siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallah bol eksili
tüm geçmişi okudum kızlar
bu aralar çok yoğunum okul çok yoğun şu saate kadar anca pcye bakabildim.
hafta sonu kardeşlerim vardı piknik doğum günü derken tartı + gösterdi tabii bir de adetime 2-3 gün var offf offff
haftaya da günüm var o yüzden bu hafta içi dikkat etmeliyim baya yoksa in 99 çık 100 devam edecek
yaklaşık 3 aydır böyle neyse allahtan havalar ısındı da iştahım da azalma var
hepinizi çok öpüyorum kızlar her zaman aklımdasınız
@milad2015 mesajını okudum tatlım ama inan zaman yetmiyor bana
tomurcukkk hakkında hayırlısı olsun canım
angelina35 çok sevindim canım yüzünün akıyla çıkmışsın 71e ayrı bir sevindim senin kilonda ben olsam hiç şikayet etmem oynarım hatta :)
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın 10kg fazla var sene sonunda gitmesini istiyorum insallah
Günaydın
Dun ve bugün cok yedim kızlar. Tarti kötü sonuc gösterdi haliyle ama yinede paylaşacağım. Yapacak birsey yok
Sagol canim seninde :)Gunaydinlarrrrrr hepimizin genclik ve spor bayrami kutlu olsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?