• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

geldim kızlar
sabah erkenden benimkiler kahvaltı dedi kalktım
1 haşlama yumurta
yarım pide ekmeği üstüne ezine peyniri koyup mikrodalgada erittirdim az kekik pul biberle
domates salatalık
2 biber kızartması
2 çatal patates kızarması
bir kaç dal reyhan

Sabah ben de patetes kızartması yedim ama öyle 2 çatal falan degil:(

tüm gençler bayram kutlamasın dasınız değil mi burası ondan sakin :))
geçlikk bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

sabah yemişsin canın istemiş yemişsin ne var ne takılıyorsun gülüm:KK62::KK62: akşam yesen hata derdik yakacak çok vaktin var nasıl olsa:KK8::KK8::KK8:

Dimi dimi:)) fazla Kızartma yapan biri degilim. Bugunlerde canımın istediği şeyleri yapiyorum sırayla. Biraz denk düşüyor biraz da denk düşürüyorum:) atamadim ustumden su tatil havasını. Gevsedim ben yine baya..

Dimi dimi:)) fazla Kızartma yapan biri degilim. Bugunlerde canımın istediği şeyleri yapiyorum sırayla. Biraz denk düşüyor biraz da denk düşürüyorum:) atamadim ustumden su tatil havasını. Gevsedim ben yine baya..
bizde de kızartma çok nadir olur sabahın 8 inde baba oğul tepemde patates biber kızart biz gidip sıcak ekmek alıcaz gelene kadar kahvaltı hazır olsun dediler canları çekmiş yaptım bende :)))
kızartma sık ve çok yediğinde yağıda daha önce bir kaç kez kullanılmış yağ ise cidden zararlı ama bir kaç ayda bir canın çekti diye dozunda yersen sadece mutlu olursun bu kadar :))

yediğin her şey enerjiye dönüşür o enerjiyi biriktirmeyip kullandığın sürece vücudunun tanıdığı maddelerse sorun yok diyet şudur budur fasa fiso sadece aklımızı kiloya takılı bırakıp şişmemize yarıyor ben çok denedim aynen bu şekilde oluyor
hayatımda bir daha asla diyet yapmam hatta o kelimeyi bile kullanmamaya çalışıyorum sadece acıkınca yiyorum yediklerimin sağlıklı olmasına dikkat ediyorum 2 hafta önce size söylemedim ama 105.7 yi gördüm tekrar acıkınca stediğini ye usülüne döndüm de allaha şükür 103.9 a indim şimdi her gün ama her gün zayıflıyorum olumlama da yapıyorum ohhh mis gibi kafamı şunu mu yesem bunu mu yemeseme takmadan hafifliyorum işin ilginci zorla 2 bardak suyla günü kaparken şimdi susuyorum su içiyorum yaaa::)))):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yediğin her şey enerjiye dönüşür o enerjiyi biriktirmeyip kullandığın sürece vücudunun tanıdığı maddelerse sorun yok diyet şudur budur fasa fiso sadece aklımızı kiloya takılı bırakıp şişmemize yarıyor ben çok denedim aynen bu şekilde oluyor
hayatımda bir daha asla diyet yapmam hatta o kelimeyi bile kullanmamaya çalışıyorum sadece acıkınca yiyorum yediklerimin sağlıklı olmasına dikkat ediyorum 2 hafta önce size söylemedim ama 105.7 yi gördüm tekrar acıkınca stediğini ye usülüne döndüm de allaha şükür 103.9 a indim şimdi her gün ama her gün zayıflıyorum olumlama da yapıyorum ohhh mis gibi kafamı şunu mu yesem bunu mu yemeseme takmadan hafifliyorum işin ilginci zorla 2 bardak suyla günü kaparken şimdi susuyorum su içiyorum yaaa::)))):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gerçekten güzel kilo vermissin. Sen bu işi basaracaksin ve bizde beyin gücüyle zayiflayan bu hatunu alkislayacagiz. Yürekten inanıyorum buna..

Kizlar bugun tarti bilidirimi yapacaktik unuttuk mu acaba??? Sonuc kotu olsada yazalım lütfen.

Gerçekten güzel kilo vermissin. Sen bu işi basaracaksin ve bizde beyin gücüyle zayiflayan bu hatunu alkislayacagiz. Yürekten inanıyorum buna..
ben zayıflaycamda sizi bırakacak mıyım kaçışınız yok ben bi düşeyim 80lilere bak nasıl başınızın etini yiyip size de uygulatıyorum :))

Yuruyus zamaniiiii parka yuruyuse gidiyorum kizlar gelen var mi??
ben akşam gidiyorum eskişehiri bilirmisiniz nette yazınca da çıkar kentpark tam dibim de olmadı sitenin etrafında 1 tur yaklaşık 1kilometre burda dolanıyorum :))

ben akşam gidiyorum eskişehiri bilirmisiniz nette yazınca da çıkar kentpark tam dibim de olmadı sitenin etrafında 1 tur yaklaşık 1kilometre burda dolanıyorum :))
Toplamda kac km.yuruyosun canm bide sauna esofman giyiyomusun faydasi varmi cok terletiyo ama kalori bakiminda daha cok yakmaya yardimcimi acep ne cok sordum yaa:KK53:

metra çok iyi vermişsin maşallah haftaya da inşallah en az 900 gr gider tebrikler gülümm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Insallah tatlim hep beraber
kurtulalim su kilolardan :KK43:
spor da hizlandiriyo kilo vermeyi bakalim iste bir ay birakmadan yurumek istiyorum ne kadar gidecek bakcaz gorcez

ben zayıflaycamda sizi bırakacak mıyım kaçışınız yok ben bi düşeyim 80lilere bak nasıl başınızın etini yiyip size de uygulatıyorum :))

bak işte buna daha çok inanıyorum:))
O kadar ablanim dedin ki şimdi dilime pelesenk oldu:) izninle böyle hitap edicem artik..

Toplamda kac km.yuruyosun canm bide sauna esofman giyiyomusun faydasi varmi cok terletiyo ama kalori bakiminda daha cok yakmaya yardimcimi acep ne cok sordum yaa:KK53:

Yok canım vücut efor sarfederken zaten oluşan vücut ısısını buharlastirmaktan başka işe yaramıyor.. yapış yapış olmasi da cabası. Bende cok sordum hatta varda ama hic tavsiye eden olmadığı için oylece dinleniyor dolabimda;)

Insallah tatlim hep beraber
kurtulalim su kilolardan :KK43:
spor da hizlandiriyo kilo vermeyi bakalim iste bir ay birakmadan yurumek istiyorum ne kadar gidecek bakcaz gorcez

Tebrikler canim. Haftada 900 gr super gerçekten;)

Yaaaa ben bugun çok abarttim yeme işini kizlar. Zirve yaptim yani:(
Cok rahatsız oldum çook. Resmen eziyet ediyorum kendime..

sauna eşofmanım var ama kullanmıyorum :))
ben enerjim yükselsin tembellikten kurtulayım diye yürüyorum bazen 2 tur bazen 4 tur atıyorum yani 2 ile 4 km arası değişiyor o gün ki ruh halime bağlı şimdide ılık ılık esiyor hava çıksam 11 e kadar gelmem gezme hızıyla dolanırım :)))

Back