geldim kızlar
sabah erkenden benimkiler kahvaltı dedi kalktım
1 haşlama yumurta
yarım pide ekmeği üstüne ezine peyniri koyup mikrodalgada erittirdim az kekik pul biberle
domates salatalık
2 biber kızartması
2 çatal patates kızarması
bir kaç dal reyhan
sabah yemişsin canın istemiş yemişsin ne var ne takılıyorsun gülümSabah ben de patetes kızartması yedim ama öyle 2 çatal falan degil
sabah yemişsin canın istemiş yemişsin ne var ne takılıyorsun gülümakşam yesen hata derdik yakacak çok vaktin var nasıl olsa
bizde de kızartma çok nadir olur sabahın 8 inde baba oğul tepemde patates biber kızart biz gidip sıcak ekmek alıcaz gelene kadar kahvaltı hazır olsun dediler canları çekmiş yaptım bende :)))Dimi dimi:)) fazla Kızartma yapan biri degilim. Bugunlerde canımın istediği şeyleri yapiyorum sırayla. Biraz denk düşüyor biraz da denk düşürüyorum:) atamadim ustumden su tatil havasını. Gevsedim ben yine baya..
yediğin her şey enerjiye dönüşür o enerjiyi biriktirmeyip kullandığın sürece vücudunun tanıdığı maddelerse sorun yok diyet şudur budur fasa fiso sadece aklımızı kiloya takılı bırakıp şişmemize yarıyor ben çok denedim aynen bu şekilde oluyor
hayatımda bir daha asla diyet yapmam hatta o kelimeyi bile kullanmamaya çalışıyorum sadece acıkınca yiyorum yediklerimin sağlıklı olmasına dikkat ediyorum 2 hafta önce size söylemedim ama 105.7 yi gördüm tekrar acıkınca stediğini ye usülüne döndüm de allaha şükür 103.9 a indim şimdi her gün ama her gün zayıflıyorum olumlama da yapıyorum ohhh mis gibi kafamı şunu mu yesem bunu mu yemeseme takmadan hafifliyorum işin ilginci zorla 2 bardak suyla günü kaparken şimdi susuyorum su içiyorum yaaa::))))
Yuruyus zamaniiiii parka yuruyuse gidiyorum kizlar gelen var mi??
ben zayıflaycamda sizi bırakacak mıyım kaçışınız yok ben bi düşeyim 80lilere bak nasıl başınızın etini yiyip size de uygulatıyorum :))Gerçekten güzel kilo vermissin. Sen bu işi basaracaksin ve bizde beyin gücüyle zayiflayan bu hatunu alkislayacagiz. Yürekten inanıyorum buna..
Anlastik canim super olur birbirimizi heveslendiririz hemYarindan sonra soz haftanın 3 günü eslik edicem sana. Ama bugun cokk tembelim:)
ben akşam gidiyorum eskişehiri bilirmisiniz nette yazınca da çıkar kentpark tam dibim de olmadı sitenin etrafında 1 tur yaklaşık 1kilometre burda dolanıyorum :))Yuruyus zamaniiiii parka yuruyuse gidiyorum kizlar gelen var mi??
Toplamda kac km.yuruyosun canm bide sauna esofman giyiyomusun faydasi varmi cok terletiyo ama kalori bakiminda daha cok yakmaya yardimcimi acep ne cok sordum yaaben akşam gidiyorum eskişehiri bilirmisiniz nette yazınca da çıkar kentpark tam dibim de olmadı sitenin etrafında 1 tur yaklaşık 1kilometre burda dolanıyorum :))
Insallah tatlim hep berabermetra çok iyi vermişsin maşallah haftaya da inşallah en az 900 gr gider tebrikler gülümm
ben zayıflaycamda sizi bırakacak mıyım kaçışınız yok ben bi düşeyim 80lilere bak nasıl başınızın etini yiyip size de uygulatıyorum :))
Toplamda kac km.yuruyosun canm bide sauna esofman giyiyomusun faydasi varmi cok terletiyo ama kalori bakiminda daha cok yakmaya yardimcimi acep ne cok sordum yaa
Insallah tatlim hep beraber
kurtulalim su kilolardan
spor da hizlandiriyo kilo vermeyi bakalim iste bir ay birakmadan yurumek istiyorum ne kadar gidecek bakcaz gorcez
sauna eşofmanım var ama kullanmıyorum :))Toplamda kac km.yuruyosun canm bide sauna esofman giyiyomusun faydasi varmi cok terletiyo ama kalori bakiminda daha cok yakmaya yardimcimi acep ne cok sordum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?