• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ne bir haber ne bir bilgi iiçten içe acaba bıraktımı bizi diye düşündüm:110:
Kilo bildirimi yaptın bir daha begenmeler dışında göremedim seni..
Haliyle bilgi vermedin diye gucendim azıcık. Ama gecti demekki yogunmussun.:KK36:
pc yi açamıyorum bile öğleden sonra ben akşam yemeğini yaparken arkadaşlar geliyor kahve içiyoruz yemek pişince dışarı çıkıyoruz hiç fırsat olmuyordu birde kahvaltıya gidip gelmeler başladı :(

Canim okuyup çıkma. Girip birşeyler yaz, Paylaş, yorum yap..
Başka türlü adapte olamazsin. Çok haklısın kilo vermeye degil almamaya dikkat etmen lazim
Fazlada yesen yaz buraya belki detat vermezsin çok ama cok yedim yaz. Tartida bu kadar fazlayim yaz.yüzle kendinle..
Bugun kendimi soyle soyle hissediyorum de. Duygularini yaz okurum ben yorumlariz birlikte.. bu bile iyi gelecektir. Hersey yolunda gidecek merak etme ve panik yapma kilo alacagim diye..
Teşekkürler canım haklısın uzak kaldıkça motivasyon yerlerde oluyor ,menü paylaşmakla başlayayım o zaman,

Sabah
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 adet siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

uyku işini yavaştan çözüyorum sıra kilo vermeye geldi:))
kilo işi de hallolunca bu defa sigara bırakmak için deniycem

Sırayla hepsi hallolur inşallah..

Teşekkürler canım haklısın uzak kaldıkça motivasyon yerlerde oluyor ,menü paylaşmakla başlayayım o zaman,

Sabah
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 adet siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Gayet güzel bir kahvalti yarasin bebisimize. .

herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallah bol eksili
tüm geçmişi okudum kızlar
bu aralar çok yoğunum okul çok yoğun şu saate kadar anca pcye bakabildim.
hafta sonu kardeşlerim vardı piknik doğum günü derken tartı + gösterdi tabii bir de adetime 2-3 gün var offf offff:KK43::KK43:
haftaya da günüm var o yüzden bu hafta içi dikkat etmeliyim baya yoksa in 99 çık 100 devam edecek
yaklaşık 3 aydır böyle neyse allahtan havalar ısındı da iştahım da azalma var:kk77::kk77:
hepinizi çok öpüyorum kızlar her zaman aklımdasınız
@milad2015 mesajını okudum tatlım ama inan zaman yetmiyor bana
tomurcukkk tomurcukkk hakkında hayırlısı olsun canım
angelina35 angelina35 çok sevindim canım yüzünün akıyla çıkmışsın 71e ayrı bir sevindim senin kilonda ben olsam hiç şikayet etmem oynarım hatta :)

herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallah bol eksili
tüm geçmişi okudum kızlar
bu aralar çok yoğunum okul çok yoğun şu saate kadar anca pcye bakabildim.
hafta sonu kardeşlerim vardı piknik doğum günü derken tartı + gösterdi tabii bir de adetime 2-3 gün var offf offff:KK43::KK43:
haftaya da günüm var o yüzden bu hafta içi dikkat etmeliyim baya yoksa in 99 çık 100 devam edecek
yaklaşık 3 aydır böyle neyse allahtan havalar ısındı da iştahım da azalma var:kk77::kk77:
hepinizi çok öpüyorum kızlar her zaman aklımdasınız
@milad2015 mesajını okudum tatlım ama inan zaman yetmiyor bana
tomurcukkk tomurcukkk hakkında hayırlısı olsun canım
angelina35 angelina35 çok sevindim canım yüzünün akıyla çıkmışsın 71e ayrı bir sevindim senin kilonda ben olsam hiç şikayet etmem oynarım hatta :)

Tamam canım yogunlugunu atlatta gel bekliyorum.. in çık hali bana bir yerden tanıdık geliyor sanki:))
Bir yerden başlayıp vermek lazim ama degil mi. Hic birsey için değil kendimiz için..

Ara
1 kiymali börek

Öğle
4 etli kurutulmuş sebze dolmasi
1 parça az sulu pişmiş köy tavuğu
Yoğurt

Birkaç lokma kıymalı börek atıştırdım...İlerleyen saatlerde sanırım 1 tane tost yiyeceğim
Akşama da taze fasulye varmış,pilav makarna varsa yemeyeceğim söz

menümü de paylaşayım
sabah: 1 simit
1kk peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
ara yok
öğle
1/8 bazlama
1 tabak kuru börülce salatası
2 kandil simiti
bundan sonrası plan değişiklik olursa yazarım
ara
yeşilçay chai yada beyaz çay
2-3 ceviz 1 avuç fındık yada yerfıstığı
ara
tarçınlı süt meyve
akşam
3-4 kuru patlıcan dolması
ayarn-yoğurt-cacık bakalım duruma göre
yarın 19 mayıs olduğu için bildirim yapamayabilirim çarşamba yaparım olur mu kızlar?
şimdidenEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK24::KK24::KK24::KK24:

ben geldimmmm
35 dk önce eve girdim yemek yedim hemen yazıyorum size
miladım bak sözümü tutuyorum :))
öğle
yarım beyaz peynirli tost
akşam
1 tabak yeşil fasülye
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
2 tane lokma tatlısı
öğleden sonra yemeği yaptım banyoları yıkadım duş aldım 3 gibi dışarı çıktık arkadaşla kardeşimin düğünü için kıyafet aldım ee kınası ayrı düğüne ayrı birde hazır bulmuşken kot üstüne tunik onların terzi işi derken çok yoruldum ama içime sindi aldıklarım şükür:))

Iyi aksamlar kizlar bende haftasonu temizlikten firsat bulup yuruyus yapamamistim bugun 1,5 saat hizli tempoda yurudum..acik havada yurumenin keyfide bambaska

Gelelim menulere
Sabah
1 haslama yumurta
2 kk kadar koy peyniri
3-4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim ekmek
Ara
1 dilim ev yapimi kuru meyveli kek
Yesil cay
Aksam
4-5 kasik karnabahar yemegi
2 kucuk biber dolmasi
Salata
Aksam
1 avuc leblebi ve
siyah cekirdekli kuru uzum
Kayisili cay

Günaydın
Dün akşam giremedim oğluşum çok mızmızdı uyuyana kadar hep dibimdeydi,
Akşam yemeğim
5 yk taze fasulye
Çoban salata
2 dilim beyaz ekmek
1 kase sütlaç

Bu sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
7 adet siyah zeytin
2 adet etimek
1 kk beyaz peynir
1 kase sütlaç

Günaydın
Dun ve bugün cok yedim kızlar. Tarti kötü sonuc gösterdi haliyle ama yinede paylaşacağım. Yapacak birsey yok:(

geldim kızlar
sabah erkenden benimkiler kahvaltı dedi kalktım
1 haşlama yumurta
yarım pide ekmeği üstüne ezine peyniri koyup mikrodalgada erittirdim az kekik pul biberle
domates salatalık
2 biber kızartması
2 çatal patates kızarması
bir kaç dal reyhan

Back