• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

O ilac raporları benim işim :)) kayinvalide ile Kayınpederin ilaclariyla ben ilgileniyorum. O yuzden aile hekimleriyle hallediyorum genelde ilac yazma islerini. Acildeki dr lar gercekten gergin oluyor. Haklılar da bazen. Kadin doğumdaki doktorlar daha da gergin aman aman:) ben onlarla isim oldugunda kendimi zor tutuyorum. Neyseki genelde kendim icin gitmiyorum:))

6"]BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM ACABA?
ŞİMDİ SEN SÖYLEYİNCE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM...[/QUOTE]

Dogru söylüyorsun canim cuma gunu tek tutulmuyor. Ben de o yuzden persembeden turtum

20150514_120312.jpg 20150514_160706.jpg 20150514_173952.jpg

Sabah ve sabah ara öğününü eklemistim

oglen yemegim
Dunden kalan patlicanli yemek 6 kasik
1 kucuk kase mercimek çorbası
1 kase yogurt

Ara öğün
tarcinli sütlü kahve
1 paket form cubuk kraker(cok oldu ama neyse:)

Aksam
Zeytinyağlı kabak 6-7 kaşık
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek (yemegin yarisinda aklima geldi:))

Etsiz Sebze yemegi yemem gerektiği icin kendime ayri yapıyorum. Cocuklar yüzüne bile bakmıyor o yuzden bitene kadar yiyorum:))
Ne kadar az yapmaya calissamda 2-3 kerelik çıkıyor..

Hanımlar Nasılsıniz gun nasil geçiyor?
Buyuk oğlum oruçlu dayanamadigi icin izin alıp gelmiş. Onunla oturuyoruz. Bende annemi ablamlari gorumceleri aradim malum kandil kutlamalari.. siz ne alemdesiniz ben menu paylasamiyorum ama tutmamis arkadaslar paylasabilir:KK66: uzulmeyin canimiz cekmez :))

Hanımlar Nasılsıniz gun nasil geçiyor?
Buyuk oğlum oruçlu dayanamadigi icin izin alıp gelmiş. Onunla oturuyoruz. Bende annemi ablamlari gorumceleri aradim malum kandil kutlamalari.. siz ne alemdesiniz ben menu paylasamiyorum ama tutmamis arkadaslar paylasabilir:KK66: uzulmeyin canimiz cekmez :))
valla aklıma gelmedi değil...
öğleden sonra çok bozdum ben dondurma, tatlı yedim:mad:

canlar ben 4 gün yokum... köye gitcez inşallah...
bu akşam da internetim olmayabilir...
çarşambaya döncem inşallah..
öpüyorum görüşürüz...
tekrar hayırlı kandiller...

valla aklıma gelmedi değil...
öğleden sonra çok bozdum ben dondurma, tatlı yedim:mad:

canlar ben 4 gün yokum... köye gitcez inşallah...
bu akşam da internetim olmayabilir...
çarşambaya döncem inşallah..
öpüyorum görüşürüz...
tekrar hayırlı kandiller...

Oo çarşambaya kadar uzunmuş:)) güzel güzel gez eğlen inşallah. görüşürüz ..

Günaydın hanımlar..
Dün iftarda 1 hurma
etli taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 kase kadar pilav
Ve salata yedim

Sonra sohbete gittik orda ikram edilen meyveden 1 çilek 1 dilim portakal yedim.

Sahur olarak 1 servis kaşığı kadar pilav
4-5 kaşık kadar taze fasulye 2-3 petibor bisküviyi cikolata sürüp yedim ve
2 tane hurma yedim

Suyu yetersiz içtiğim için vücudum sinyal veriyor:)

Selam kizlar yazamadim esim yine sehirdisina gitti bizde annemlere gectik dun hazirlik yaptim utu camasirlar canta hazirlamakla gecti gunum simdide annemin evi temizliyoruz bahar temizligine kalktik... aksam menu bildiririm hoscakalin

Selam kizlar yazamadim esim yine sehirdisina gitti bizde annemlere gectik dun hazirlik yaptim utu camasirlar canta hazirlamakla gecti gunum simdide annemin evi temizliyoruz bahar temizligine kalktik... aksam menu bildiririm hoscakalin

Isten çıkıp işe girmişsin:) kolay gelsin canım..

Back