Miladımız--》2015

Akşam menüm
Ciger sote
Yayla çorbası
Domatesli bulgur pilavı
Salata

Menum böyle ama miktarlarını bilmiyorum.:)) dikkat etmeye çalışırım
Ha bide iki gündür canımın cektigi günlerdir beni bekleyen magnumum var. Onu yiyecegim:)

Sabah
500 ml. Ilik su
Kahvalati
4-5 biber kozleme
3-4 dilim sucuk
3-4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim ekmek
Ara
3 top kadar dondurma
Ara
Sutlu kahve
Aksam
2 dilim kapali pizza
1 kucuk karniyarik
3-4 kasik yogurt
2 dilim ekmek
Cayin yanina
1 avuc leblebi
1 avuc kuru uzum

Günaydın hanımlar güzel, mutlu, enerjik bir pazar diliyorum hepimize :)

Oyle oldu canim hazir yatili gelmisken temizligi aradan cikaralim dedik

Bu arada orucluyken de asmamissin canim masallah sana magnumun kalorisi 250 civarindaydi canim oyle cok degil gonul rahatligiyla ye afiyet olsun

Teşekkür ederim canim..

Dün gece canim aniden pizza istedi. O saatte isteyemeyecegime göre kalkıp ekmek ustune malzemeleri yayip pizza gibi firinlayayim dedim. Sonra sabah elim yüzüm şişmiş şekilde uyanacagim geldi aklıma.
O zaman yarın uyaninca yatana kadar sevdigim herşeyden yiyeyim dedim. Aklima neler gemediki uzun zamandır yenedigim herşey kiymali börek, Havuçlu kek, incirli tatli, kahvaltida patates kızartması.. hepsini yapıp yiyeceğim dedim ve o ümitle kendimi ikna edip uyudum.
Sabah uyaninca ne doğru birsey yapmışım meger dedim. Çünkü bütün isteklerim kayboldu:))
Akıllı uslu nesfitli kahvaltımı yaptım kalktım aferin bana :)

Gunaydinlar iki gündür yazamadim cok yogundum anneler günü kutlamaları harika gecti siirimi okudum herkes gözyaşları icinde kalmış annem ve babam da ordaydi haberi yoktu annemin siir okuyacagimdan öyle güzel bir süpriz olduki günlerdir telefonum susmuyor herkes tebrik etti beni cok gurur verici bisey öyle mutluyumki tabi sizlerin duasi ve destegi ni asla es gecemem ..kutlamalarun ertesi günü ogretmenimize supriz yaptim bütün sinif hazirlik yaptik yemekhanede kutlama yaptik meger ogretmenimiz cakmis durumu o da sinifta bize hazirlik yapmis cok guzel bir iki gun gecirdim yediklerimi hic kacirmadim veeee en büyükkkkk suprizi vucudum yapti banaaa artik 71 KILOYUMMMMMMM ayyyyy öyle sevindimkiiiii hemen sizlerle paylasmak istedim insallah bir daha o 72 gormek istemiyorum ....cokkkkk mutluyummmmm hemde regl oldugum halde 71 inanamiyorumm yaaa cok ugrastim ama bir seneyi gecti yaaa kirdim inadini vucudumun artik durmak yokk dahada gidecek insallah sizlerinde destegi ilee hepinize kucak dolusu sevgiler

Sabah iyi baslayan günüm diyet açısından kötü gitti. Çünkü pikniğe gittik.
Oyle isteee
:)

Tebrikler canım 72 leri bir daha görmemen dileğiyle..

Günaydın,
Kahvaltım 1.5 dilim ekmek, labne, 4 zeytin, beyaz peynir, domates, salatalık çay.

Selam kızlar,kaç gündür girip çıkıp okuyorum.Yazamıyorum bir şey motivasyonum yerlerde.Bir türlü adapte olamıyorum kilo almamaya en azından.Vermektek geçtim artık.Dikkat etmeliyim biliyorum ama hep birşeyler dürtüyor içimden şunu da ye bunu da ye diye.Bu gidişle 9 ayın sonunda yine feci rakamlar göreceğim.Napıcam ben yaaa

Canim okuyup çıkma. Girip birşeyler yaz, Paylaş, yorum yap..
Başka türlü adapte olamazsin. Çok haklısın kilo vermeye degil almamaya dikkat etmen lazim
Fazlada yesen yaz buraya belki detat vermezsin çok ama cok yedim yaz. Tartida bu kadar fazlayim yaz.yüzle kendinle..
Bugun kendimi soyle soyle hissediyorum de. Duygularini yaz okurum ben yorumlariz birlikte.. bu bile iyi gelecektir. Hersey yolunda gidecek merak etme ve panik yapma kilo alacagim diye..

olumlama yapıyorum zamanında uyku için artık cidden 2-3 ü bulmuyor 12 dedin mi benim gözler kapanıyor
saah erken kalkıp işleri öğle yemeğini hallediyorum öğlen benimkiler gelip yiyor onları toparla kalan iş çamaşır vrsa halledip akşam yemeğini yapıyorum 3 gibi dışarı çıkıyorum arkadaşlarla 5 buçuk gibi eve gelip benimkilerle laflayıp akşam yemeği hazırlıyorum pilav salatayı o vakitte yapıyorum saat 9 gibi yürüyüşe gidiyorum gerçi 2 kere yarım yamalak yürüdüm kafede hatunlarla sohbet ettim eve gel duş al o arada çay yap derken benim uykum geliyor

neden küstün gülüm
geçen hafta gelemedim diye mi ablası kurban olsun yaradanına küsme bir tanem bir daha ok koştursam da gelmeye çalışıcam söz

Ne bir haber ne bir bilgi iiçten içe acaba bıraktımı bizi diye düşündüm
Kilo bildirimi yaptın bir daha begenmeler dışında göremedim seni..
Haliyle bilgi vermedin diye gucendim azıcık. Ama gecti demekki yogunmussun.

Ne güzel demek isteyipde yapamayacagimiz şey yok. Cok sevindim bu habere daha da zinde olursun artik.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…