• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

bak işte buna daha çok inanıyorum:))
O kadar ablanim dedin ki şimdi dilime pelesenk oldu:) izninle böyle hitap edicem artik..

Yok canım vücut efor sarfederken zaten oluşan vücut ısısını buharlastirmaktan başka işe yaramıyor.. yapış yapış olmasi da cabası. Bende cok sordum hatta varda ama hic tavsiye eden olmadığı için oylece dinleniyor dolabimda:KK66:

izin ne demek kuzummmmm ablası kurban olsun yaradanına canın nasıl isterse öyle diyebilirsin bu gün canın çeker abla dersin yarın yine ekim diğer gün abla hiç farketmez
önceden söylemişimdir 4 seneyi aşkın süredir online oyun oynuyorum resmi ittifak ablasıyım :))50 yaşını geçkin oyuncular bile abla der :)bazen bi buraya bi oraya laf yetiştiriyorum düşün hihihihi

az sirke bal kat sıcak suya içiver osmanlıda gül şerbeti veya bu karışım yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırsın diye içilirmiş

Bunu biliyorum ablacım ama o kadar yemisim ki simdi sirkeli suyu düşününce bile midem bulandı. O derece yedim düşün yani:(

şimdide elma sirkesi karbonatla zayıflama kürü çıkmış alt bilbord da yazıyor midesini delecek allah korusun birisi

Ben gibi caresi olmayan pisbogazlar dener bunu. Dur bi düşüniyim dermisim..

Bunu biliyorum ablacım ama o kadar yemisim ki simdi sirkeli suyu düşününce bile midem bulandı. O derece yedim düşün yani:KK43:

Ben gibi caresi olmayan pisbogazlar dener bunu. Dur bi düşüniyim dermisim..
hahahahaha sen çok yaşa emii kahkahayı bastırdın akşam akşam :-):-):-)

ben kaç kiloyum bunu sırf hareketsizlikten biriktirmedim elbette yediim de oldu ben bile mideme öyle herşeyi sokmam çok pis huylarım var beğenmediğim yada atıyorum hazır yaş pasta gibi krem şanti basılı şeyleri yemem ikram bile olsa açık açık derim benim midem hopluyor damak tadıma uygun değil diye evimize önümüze geleni alıyor muyuz ayakkabıyla içeri kimseyi sokuyormuyuz hayırrrr öyleyse mideme ne diye tuhaf şeyleri doldurayım demi canım :)

bak şimdi aklıma ne geldi geçen haftalarda kk den biri başlık açmış yeni üye hem de sigara külünü suya katıp içip zayıflamışmış güya yazık biz gibi hatunlar kızlarda cidden mi diye soruyor birisi bir tek yazmış dalga mı geçiyorsun ne dersek hemen yapacaklar mı diye sınıyorsun demiş büyük ihtimal kadın bile değildi o konuyu açan

Sabah
1 haslama yumurta
Azicik peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Oglen
2 dilim peynir
2 pogaca
1 kase salata
1 tane fincanda kek
Aksam
Yesil salata
Ara;
1 fincan form cayi

Sabah
1 haslama yumurta
Azicik peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Oglen
2 dilim peynir
2 pogaca
1 kase salata
1 tane fincanda kek
Aksam
Yesil salata
Ara;
1 fincan form cayi
hohohoho sen buna yakılacak gibi değil diyorsan ben akşam yediğimi hiç yazmıyayım :)):KK30::KK30::KK72::KK72:
akşam salatayla dengelemişsin neyine pişmansın onu anlamadım:KK39::KK39:

hohohoho sen buna yakılacak gibi değil diyorsan ben akşam yediğimi hiç yazmıyayım :)):KK30::KK30::KK72::KK72:
akşam salatayla dengelemişsin neyine pişmansın onu anlamadım:KK39::KK39:
Cunkuuu orda yazan 2 dilim peynir varya o penirli borek olcakti yanlis yazmisim bide 1 kase salata varya o da makarna salatasi onuda yanlis yazmisim o yuzden pismanlik cok madem borek yiyosun 1 tanede birak ustune 2 pogaca falan falan iste

Cunkuuu orda yazan 2 dilim peynir varya o penirli borek olcakti yanlis yazmisim bide 1 kase salata varya o da makarna salatasi onuda yanlis yazmisim o yuzden pismanlik cok madem borek yiyosun 1 tanede birak ustune 2 pogaca falan falan iste
ömürsün vallaha gözümden yaşlar geldi gülmekten yanlış yazmışım derken sesini duyar gibi oldum inan :)))
yaa kardeşim beynin ona inanmış böreği peynir saymış makarnayı sade salata saymış demek ki sen ne diye hala börek diye diretiyorsun :)))

spor yapmadan en hızlı enerji nasıl yakılır KAHKAHA ATARAK sayende ben yaktım rabbim seni de bir ömür boyu güldürsün inşallah

spor yapmadan en hızlı enerji nasıl yakılır KAHKAHA ATARAK sayende ben yaktım rabbim seni de bir ömür boyu güldürsün inşallah
Ayy valla sayende bende guldum canim senin dedigin gibi olur insallah beynim oyle algilamistir neysevyaaa takilmiyorum artik yedim gecti gitti
Onunuzdeki maclara bakicaz artikin sekerim :KK71:

uykun geldiğinde uykuyla uyanıklık arasında sürekli zayıflıyorum her nefesimde bedenim fazla yağları yakıyor uykuya dalana kadar tekerleme gibi söyle yarın sabaha artı görürsen gel yakama yapış :KK76::KK76::KK76:

Back