arkadasım senkac kilosunIyi aksamlar kızlar valla pestil olmus durumdayim cok yoruldum bilim senligimiz harika geçti ordan kosa kosa eve geldim küçüğü doyurdum kosarak krese gittim bir saat kadar anneler günü kutlamaları icin okuyacagim siirin provasini yaptim geri kos eve gel bulasikti evdi topladim saat dört te yürüyüşe ciktim bir saat den fazla yürüdüm tekrarr kos ufakligi al kresten eve geldim dus aldim yemek yaptim yemek yedik ayyy yazarken nefes nefese kaldim ayyyy yani cokkkk yoruldum bu kadar kosmaya tig gibi olmak lazim olacam ama bugunluk bu kadar ben dinlenmeye gidiyorum zira bayilacam simdi
Gunaydin canimm programin surekli yogun allah guc kuvvet versin ...Gunaydinlar kadinlar kulübünün en guzel vede en fistik hanimlari gunesli vede bir o kadar guzel gunden merhabaa yarin anneler günü kutlamaları miz var ve ben siir okuyacagim icin cokkkk heyecanliyim yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum allahimmm olcem heyecandan yogunluk derseniz dolu dizgin gidiyorr canlarim ben nasil siir okuycam yaa okurken her seferinde son bölüme geliyorum basliyorum aglamaya hep aglamiycam diyorum ama yine agliyorum provalar goz yasi icinde geciyorr of of bir yarin aksam olsada bitseydi
canım kahveli tarcınlı sut nasıldır faydası nedir
ya arkadasım gitme angelina arkadasın dediği gibi kefaretini veririsin
bende cok zor kilo veriyorum hemde coookkk beraber ufak ufak da olsa verecegiz ben burayı cok sıcak buldum gitme
Gunaydinlar kadinlar kulübünün en guzel vede en fistik hanimlari gunesli vede bir o kadar guzel gunden merhabaa yarin anneler günü kutlamaları miz var ve ben siir okuyacagim icin cokkkk heyecanliyim yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum allahimmm olcem heyecandan yogunluk derseniz dolu dizgin gidiyorr canlarim ben nasil siir okuycam yaa okurken her seferinde son bölüme geliyorum basliyorum aglamaya hep aglamiycam diyorum ama yine agliyorum provalar goz yasi icinde geciyorr of of bir yarin aksam olsada bitseydi
kızlar hayırlı geceler internet paketim bitti dün cok yavasladı menümü yazamadım
bugunde misafirliğe gittim ufak kacaklar oldu
menü yazmayım diyorum
Bende bundan birkaç yıl önce aynı motive mantığıyla 18 kilo vermiştim canım.Yürüyüş yapıyorum canım çıkıyor bacaklarım kopuyor bir de oturup yiyecek miyim emeklerim boşa mı çıksın diye diye motive oluyordum.Doğru yoldasın.Ramazana kadar devamAynen tatlim cok motiveyim ramazana kadar yiruyusu birakmama karari aldim...yuruyus yapinca yediklerime otamatik dikkate geciyorum okadar yordum kendimi yemeyim diyorum bende bu sekilde motive oluyorum iste....
Gunlugun birinde okumustum da Degisimi ;
4 hafta sonra sen fark edersin
8 hafta sonra cevrendekiler fark eder
12 hafta sonra herkes fark eder
Daha eksi olurmuyum bilmiyorum xunki dun kizimin dogum gunu idi kacamak da oldu haliyle. Bugun de tek ogun beslendim sayilir.
iyi bakalim aldimsa da tarti gosterecek zaten
Cok mutlu oldum ya dogru yolda oldugumu anladimBende bundan birkaç yıl önce aynı motive mantığıyla 18 kilo vermiştim canım.Yürüyüş yapıyorum canım çıkıyor bacaklarım kopuyor bir de oturup yiyecek miyim emeklerim boşa mı çıksın diye diye motive oluyordum.Doğru yoldasın.Ramazana kadar devam
Klasik bildiğin diyetti canım.Kaçamaksız hamur işi tatlı sıfır.Pilav makarna arada yiyordum.Cok mutlu oldum ya dogru yolda oldugumu anladim
18 kilo versem banada cok yakisir super olur ne kadar zamanda vermistin canim gunde kac dakika yuruyodun neler yiyodun
Super valla acayip motive oldum cidden saol tomurcugum yaz sonuna kadar bu isi bitirmeliyim sen yaptiysan bende yapabilirim dimi canimKlasik bildiğin diyetti canım.Kaçamaksız hamur işi tatlı sıfır.Pilav makarna arada yiyordum.
7 aralıkta 103 le başladım 15 şubatta 85 tim.Yani 2,5 ay gibi bir süre
Günde 1 saat yürüdüm orta tempoda.
Tesekkur ederim canim aslinda once sadece sinifa okuyacaktim program degisti salon tutuldu yuz kisi dediler daha sonra salon degisti daha buyuk bir yer ve cok kalabalik olcakmis buda beni cok heyecanlandiriyorGunaydin canimm programin surekli yogun allah guc kuvvet versin ...
Ayy kim olsa heyecanlanir tatlim yaa aglama konusuna takilma dogal olmaya calis aglamayim diye kendini zorlama akisina birak bence
Atomum ben dimi he he he video cekimini kameraman yapicak ben yinede bizimkilere soyledim o bolumu cekin diye bakalim neler olcakgunaydin canım bir fincan sutu 1 cubuk tarcinla kaynatıp bir gece bekletiyoruz ertesi gun tercihen ikindi ara ogununde tekrar ısıtılmış sute 1 t.k nescafee gold ekleyip iciyoruz yag yaktigi soyleniyor ama ben istah problemim icin iciyorum. Bazen zencefil de katiyorum ki oda yag yakiyormus. Ve aklima ne zaman eserse o zaman iciyorum:))
Tesekkur ederim canim bende kefaretini arastiracagim. Galiba 3 gun oruc tutuluyor baska bir gerekliligi var mi bakacagim 1 haziran a kadar vaktim var nasilsa:)) gitmeyecegim insallah.
Oy oy atom karincam benim her yere nasil yetisiyorsun hayret ediyorum. MASALLAH sana. Şiire gelince tatlı heyecanlar bunlar tatlım ya. Videonu çektir muhakkak unutma. oğluna ne güzel bir anı olur bu
Şu hayatta istedikten sonra başarılamayacak ne var kiSuper valla acayip motive oldum cidden saol tomurcugum yaz sonuna kadar bu isi bitirmeliyim sen yaptiysan bende yapabilirim dimi canim
Bu şekilde görsel menü paylaşman çok hoş canım.Motivasyon bakımından da yüksek tutar seni hepEki Görüntüle 1526104 Eki Görüntüle 1526112 Ara ogun
1 kase yogurt
Tarcin, 2 ceviz, 6 siyah çekirdekli üzüm
Öğle Yemeği
6 kaşık patlicanli sebze yemeği
Yaninda bir dilim ekmek yada 1 patates yeme hakkim vardi ben buyuk bir patatesin yarısı ile salata yaptım yağsız yedim.
Ckızlar hayırlı geceler internet paketim bitti dün cok yavasladı menümü yazamadım
bugunde misafirliğe gittim ufak kacaklar oldu
menü yazmayım diyorum
kızının doğum günü kutlu olsun tatlıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?