• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

ayrıca çok leziz görünüyor, simsims bi süreliğine gitti seninkilere bakar bakar doyarım artık:confused:

cok şekersin:) ben başlarda simsims'i çok takip ettim sonra sayfalar birikince gözüm yemedi okumayi:)) nereye gitti??

cok şekersin:) ben başlarda simsims'i çok takip ettim sonra sayfalar birikince gözüm yemedi okumayi:)) nereye gitti??

bi süre ara verdi sanırım :) ben takip ediyordum, kendine yemeklerine özen göstermesi hoşuma gidiyordu:KK68: şahsen ben biran önce yiyim de toplayım diye bakarım yemek olayına, hiç özenmem. senin gibi, simsims gibi özenen insanlar hoşuma gidiyor. şöyle örnekleyim ara öğündeki yogurdun var ya: ben yemiş olsam yoğurdu kaşıklamış elimde ceviz ve üzümle evde dolanıo olurdum:KK70:

bi süre ara verdi sanırım :) ben takip ediyordum, kendine yemeklerine özen göstermesi hoşuma gidiyordu:KK68: şahsen ben biran önce yiyim de toplayım diye bakarım yemek olayına, hiç özenmem. senin gibi, simsims gibi özenen insanlar hoşuma gidiyor. şöyle örnekleyim ara öğündeki yogurdun var ya: ben yemiş olsam yoğurdu kaşıklamış elimde ceviz ve üzümle evde dolanıo olurdum:KK70:

Ayyy ayni ben de senin gibiyim yaaa:KK45:

KIZLAR HERKESE MERABALAR...
ARANIZA KATILMAK İSTERİM, VAR MI YERİNİZ???
milad2015 'CIM SON SAYFALARA GÖZ ATTIM DA, ÇOK SICAK GELDİ GÜNLÜĞÜNÜZ...
Hoş geldin aramıza,tabi ki yer var neden olmasın;)
Sıcak bir dostluk ve arkadaşlık çerçevesinde naçizane kilo vermeye çalışıyoruz.
Ben listeleri hazırlıyorum her salı yada çarşamba...
Bu topiğe giriş kilom 95,5
79 kiloya kadar düşmüştüm ki hamile olduğumu öğrendim.2. bebeğimi bekliyorum hayırlıysa
Şimdi kilo veremesemde dikkat etmem gerekiyor.İlk hamilelikte 30 kilo almıştım.117 ye kadar ulaşmayı başardım ama 79 a inmeyi de başardım sonuçta ;)

Tekrar hoş geldin...Sende bahseder misin kendinden biraz,diyet geçmişin var mı mesela kaç kilosun şuan?

Hoş geldin aramıza,tabi ki yer var neden olmasın:KK66:
Sıcak bir dostluk ve arkadaşlık çerçevesinde naçizane kilo vermeye çalışıyoruz.
Ben listeleri hazırlıyorum her salı yada çarşamba...
Bu topiğe giriş kilom 95,5
79 kiloya kadar düşmüştüm ki hamile olduğumu öğrendim.2. bebeğimi bekliyorum hayırlıysa
Şimdi kilo veremesemde dikkat etmem gerekiyor.İlk hamilelikte 30 kilo almıştım.117 ye kadar ulaşmayı başardım ama 79 a inmeyi de başardım sonuçta :KK66:

Tekrar hoş geldin...Sende bahseder misin kendinden biraz,diyet geçmişin var mı mesela kaç kilosun şuan?
HAYATIM BOYU HEP KİLOLU OLAN BEN DE 107 İLE DOĞUMA GİTTİM 2012 KASIM'DA...
GÜN İTİBARIYLE KİLOM 87,400, BOYUM 1,64...
BEN DE İKİNCİ BEBİŞİ DÜŞÜNÜYORUM VE ÖNCESİNDE 60'LARA İNMEK İSTİYORUM... (O KADAR BEKLEYEBİLİR MİYİM BİLMİYORUM TABİ:KK64:)

HAYIRLI OLSUN HAMİLELİĞİN, ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
KAÇ HAFTALIKSIN ŞU AN? KİLO ALDIN MI?
BEN ÖNCEKİ HAMİLELİĞİMDE 17 KİLO ALMIŞTIM...
AMA EĞER HAMİLE KALIRSAM BEN DE ÇOK DİKKAT ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH...

HAYATIM BOYU HEP KİLOLU OLAN BEN DE 107 İLE DOĞUMA GİTTİM 2012 KASIM'DA...
GÜN İTİBARIYLE KİLOM 87,400, BOYUM 1,64...
BEN DE İKİNCİ BEBİŞİ DÜŞÜNÜYORUM VE ÖNCESİNDE 60'LARA İNMEK İSTİYORUM... (O KADAR BEKLEYEBİLİR MİYİM BİLMİYORUM TABİ:KK64:)

HAYIRLI OLSUN HAMİLELİĞİN, ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
KAÇ HAFTALIKSIN ŞU AN? KİLO ALDIN MI?
BEN ÖNCEKİ HAMİLELİĞİMDE 17 KİLO ALMIŞTIM...
AMA EĞER HAMİLE KALIRSAM BEN DE ÇOK DİKKAT ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH...
Daha çok yeni canım.Sürpriz oldu bize de beklemiyorduk,düşünmüyorduk.Yarın kalp atışı bakılacak.7 haftalık gibi bişey sanırım...
Kilo aldım mı aldım tabii :KK22: Uzun süredir diyet psikolojisi ve son haftalarda yaptığım karbonhidrat diyetini birden bırakışım bana +2 olarak döndü.:KK72:
nasipse 90 lı bir kiloya varmadan doğum yapmak isterim :anneadayı:

Hamilelik kilosundan degil emzirme doneminde aldiguniz kilodan korkun derim ben kizlar
Çok haklısın canım.Ben 110 la doğuma gitmiştim ve doğum sonrası 104-105 gibi birşeydi tam hatırlamıyorum ama emzirme dönemindeki bilinçsiz beslenişim beni 117 ye çıkardı...

Daha çok yeni canım.Sürpriz oldu bize de beklemiyorduk,düşünmüyorduk.Yarın kalp atışı bakılacak.7 haftalık gibi bişey sanırım...
Kilo aldım mı aldım tabii :KK22: Uzun süredir diyet psikolojisi ve son haftalarda yaptığım karbonhidrat diyetini birden bırakışım bana +2 olarak döndü.:KK72:
İNŞALLAH CANIM BENİM GİBİ OBEZLERE HAMİLELİKTE 7 İLA 9 KİLO DİYORLAR...

Güldürdün beni cok yaşa sen emi. Bende acele yiyorum canim. Hatta şöyle soyleyeyim misafirler toplu halde çağrılır genelde kayinvalidemde toplanır herkes.. ben yemege oturur birkac dakika içinde kalkarim mutfagi toplamaya başlarım benim büyük eltim aheste aheste yer yemeğini. O kalkana kadar pek bir iş kalmazdı. Ama şimdilerde düzeldi biraz şükür :)) hayranım o yönüne gec yer temiz yer evet o da kilolu ama ben o şekilde yeseydim çabuk tatmin olur böyle kilo almazdim heralde..

KIZLAR HERKESE MERABALAR...
ARANIZA KATILMAK İSTERİM, VAR MI YERİNİZ???
milad2015 'CIM SON SAYFALARA GÖZ ATTIM DA, ÇOK SICAK GELDİ GÜNLÜĞÜNÜZ...

Gel canim hosgeldin. Tabiki yer var aramızda. Yol arkadaşlarımın hepsi cok sıcak insanlardir. Seveceksin topigimizi;)

Hamilelik kilosundan degil emzirme doneminde aldiguniz kilodan korkun derim ben kizlar

Canim ben ikinci bebegimde hamileyken 100 kusur olmama ragmen emzirme doneminde nasil olduğunu anlamadan çok hizli kilo vermiştim 75 lere kadar indim emzirme hem avantaj hem dezavantaj olabiliyor.

Güldürdün beni cok yaşa sen emi. Bende acele yiyorum canim. Hatta şöyle soyleyeyim misafirler toplu halde çağrılır genelde kayinvalidemde toplanır herkes.. ben yemege oturur birkac dakika içinde kalkarim mutfagi toplamaya başlarım benim büyük eltim aheste aheste yer yemeğini. O kalkana kadar pek bir iş kalmazdı. Ama şimdilerde düzeldi biraz şükür :)) hayranım o yönüne gec yer temiz yer evet o da kilolu ama ben o şekilde yeseydim çabuk tatmin olur böyle kilo almazdim heralde..

yemek yemem 5 dakka sürüyo, bende frenleyebilsem keşke. resmen ruhum sıkılıo yerken(tabi bu dediğim normal yemek), bi de tatlı yerken gör çatalı-kaşığı yalaya yalaya yarım saatte yiyorum:rolleyes: bitmesin istiyorum:confused::-)

Bencede ilk aylarda almazsan devaminda almazsin canım benim ablam da kiloluydu hamileliği boyunca 3 kilo verdi
Eltim toplasan 5-6 kilo almıştır. Bende oyle bir durum olmaz heralde cunku balon gibi sisiyorum cok odem oluyor. Zaten dogumdan birkaç gün sonra 15 kilosu oylece gitmis oluyor.

Back