• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Iyi aksamlar kızlar valla pestil olmus durumdayim cok yoruldum bilim senligimiz harika geçti ordan kosa kosa eve geldim küçüğü doyurdum kosarak krese gittim bir saat kadar anneler günü kutlamaları icin okuyacagim siirin provasini yaptim geri kos eve gel bulasikti evdi topladim saat dört te yürüyüşe ciktim bir saat den fazla yürüdüm tekrarr kos ufakligi al kresten eve geldim dus aldim yemek yaptim yemek yedik ayyy yazarken nefes nefese kaldim ayyyy yani cokkkk yoruldum bu kadar kosmaya tig gibi olmak lazim olacam ama bugunluk bu kadar ben dinlenmeye gidiyorum zira bayilacam simdi :KK66:
arkadasım senkac kilosun

="sonsuz_ol, post: 40936453, member: 613515"]arkadasım senkac kilosuna[/QUOTE]
Merhaba canim benim kilom en son 72 bir turlu kurtulamadigim 72 bir yildir kilom ayni gitmiyor bende inat ettim gidecek simdi yuruyus yapiyorum gunluk bir bucuk saat bazen iki saat butun kiyafetlerim bol geliyor bir pantolonum vardi kiyamadigim dedim daralttirayim esim pantolonu bir getirdi hihhhh demisim ayy cok dar olmus bu beline bak kucucuk dedim ve giydim pantolon cuk oturdu ben sokk:KK57::KK57::KK57: tabi hemen dedim belini olcelim bel olcusu 70 ben bir sok daha :KK57::KK57::KK57: beden kuculuyor tarti 72 iiiiiii diye bagiriyor galiba kas yapiyorum bu arada 36 yasindayim iki erkek cocuk annesiyim :KK52:

Gunaydinlar kadinlar kulübünün en guzel vede en fistik hanimlari gunesli vede bir o kadar guzel gunden merhabaa yarin anneler günü kutlamaları miz var ve ben siir okuyacagim icin cokkkk heyecanliyim yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum allahimmm olcem heyecandan yogunluk derseniz dolu dizgin gidiyorr canlarim ben nasil siir okuycam yaa okurken her seferinde son bölüme geliyorum basliyorum aglamaya hep aglamiycam diyorum ama yine agliyorum provalar goz yasi icinde geciyorr of of bir yarin aksam olsada bitseydi :KK17::KK17::KK17:

Gunaydinlar kadinlar kulübünün en guzel vede en fistik hanimlari gunesli vede bir o kadar guzel gunden merhabaa yarin anneler günü kutlamaları miz var ve ben siir okuyacagim icin cokkkk heyecanliyim yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum allahimmm olcem heyecandan yogunluk derseniz dolu dizgin gidiyorr canlarim ben nasil siir okuycam yaa okurken her seferinde son bölüme geliyorum basliyorum aglamaya hep aglamiycam diyorum ama yine agliyorum provalar goz yasi icinde geciyorr of of bir yarin aksam olsada bitseydi :KK17::KK17::KK17:
Gunaydin canimm programin surekli yogun allah guc kuvvet versin ...
Ayy kim olsa heyecanlanir tatlim yaa aglama konusuna takilma dogal olmaya calis aglamayim diye kendini zorlama akisina birak bence

canım kahveli tarcınlı sut nasıldır faydası nedir:KK56:

gunaydin canım bir fincan sutu 1 cubuk tarcinla kaynatıp bir gece bekletiyoruz ertesi gun tercihen ikindi ara ogununde tekrar ısıtılmış sute 1 t.k nescafee gold ekleyip iciyoruz yag yaktigi soyleniyor ama ben istah problemim icin iciyorum. Bazen zencefil de katiyorum ki oda yag yakiyormus. Ve aklima ne zaman eserse o zaman iciyorum:))

ya arkadasım gitme angelina arkadasın dediği gibi kefaretini veririsin
bende cok zor kilo veriyorum hemde coookkk beraber ufak ufak da olsa verecegiz ben burayı cok sıcak buldum gitme

Tesekkur ederim canim bende kefaretini arastiracagim. Galiba 3 gun oruc tutuluyor baska bir gerekliligi var mi bakacagim 1 haziran a kadar vaktim var nasilsa:)) gitmeyecegim insallah.

Oy oy atom karincam benim her yere nasil yetisiyorsun hayret ediyorum. MASALLAH sana. Şiire gelince tatlı heyecanlar bunlar tatlım ya. Videonu çektir muhakkak unutma. oğluna ne güzel bir anı olur bu;)

20150513_082619.jpg
Kahvaltim
2 tarcinli kurabiye
Tarcinli sütlü kahvem

Uyguladigim listede olan seyler bunlar. Haftada sadece bir gun yapabiliyorum ama:)
Dun akşam eltimin misafiri vardı. Ona yardim etmeye gittim ve kısır, kurabiye, Muska böreği, tepsi böreği yaptık. Buyuk eltimizde evinden ıslak kek yapip getirmişti. Aksam eltim bunlardan bizede getirdi ama ben hiçbirinden yemedim. Kekten payima kalani incecik bir dilim olarak kahvaltida yeme hakkımi kullanacaktim minik bocegim onu da sahiplenince banada kurabiyeler kaldi:))

kızlar hayırlı geceler internet paketim bitti dün cok yavasladı menümü yazamadım
bugunde misafirliğe gittim ufak kacaklar oldu
menü yazmayım diyorum:KK17:

Tamam canım
Ama elinden geldigince menunu paylasmak icin programla kendini. Ve ufaksa kaçamakların yinede Paylaş bizimle. Buda yüzleşmeni sağlayacaktır kendinle.. buyukse bende yazmıyorum cunku o zaman yol arkadaslarima zararim dokunur;)
Bu arada ben biliyorsun diye düşünmüştüm tartı Günlerimiz salı günü çoğu arkadaşımız aksilik yaşadı diye bugüne sarktı bu defa. 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü'ne yazıyoruz. bilgilendirmedim seni kusura bakma lütfen.

Aynen tatlim cok motiveyim ramazana kadar yiruyusu birakmama karari aldim...yuruyus yapinca yediklerime otamatik dikkate geciyorum okadar yordum kendimi yemeyim diyorum bende bu sekilde motive oluyorum iste....
Gunlugun birinde okumustum da Degisimi ;
4 hafta sonra sen fark edersin
8 hafta sonra cevrendekiler fark eder
12 hafta sonra herkes fark eder
Bende bundan birkaç yıl önce aynı motive mantığıyla 18 kilo vermiştim canım.Yürüyüş yapıyorum canım çıkıyor bacaklarım kopuyor bir de oturup yiyecek miyim emeklerim boşa mı çıksın diye diye motive oluyordum.Doğru yoldasın.Ramazana kadar devam ;)

Bende bundan birkaç yıl önce aynı motive mantığıyla 18 kilo vermiştim canım.Yürüyüş yapıyorum canım çıkıyor bacaklarım kopuyor bir de oturup yiyecek miyim emeklerim boşa mı çıksın diye diye motive oluyordum.Doğru yoldasın.Ramazana kadar devam :KK66:
Cok mutlu oldum ya dogru yolda oldugumu anladim :KK19:
18 kilo versem banada cok yakisir super olur ne kadar zamanda vermistin canim gunde kac dakika yuruyodun neler yiyodun

Cok mutlu oldum ya dogru yolda oldugumu anladim :KK19:
18 kilo versem banada cok yakisir super olur ne kadar zamanda vermistin canim gunde kac dakika yuruyodun neler yiyodun
Klasik bildiğin diyetti canım.Kaçamaksız hamur işi tatlı sıfır.Pilav makarna arada yiyordum.
7 aralıkta 103 le başladım 15 şubatta 85 tim.Yani 2,5 ay gibi bir süre
Günde 1 saat yürüdüm orta tempoda.

Klasik bildiğin diyetti canım.Kaçamaksız hamur işi tatlı sıfır.Pilav makarna arada yiyordum.
7 aralıkta 103 le başladım 15 şubatta 85 tim.Yani 2,5 ay gibi bir süre
Günde 1 saat yürüdüm orta tempoda.
Super valla acayip motive oldum cidden saol tomurcugum yaz sonuna kadar bu isi bitirmeliyim sen yaptiysan bende yapabilirim dimi canim :KK55::KK55:

Gunaydin canimm programin surekli yogun allah guc kuvvet versin ...
Ayy kim olsa heyecanlanir tatlim yaa aglama konusuna takilma dogal olmaya calis aglamayim diye kendini zorlama akisina birak bence
Tesekkur ederim canim aslinda once sadece sinifa okuyacaktim program degisti salon tutuldu yuz kisi dediler daha sonra salon degisti daha buyuk bir yer ve cok kalabalik olcakmis buda beni cok heyecanlandiriyor ;)

gunaydin canım bir fincan sutu 1 cubuk tarcinla kaynatıp bir gece bekletiyoruz ertesi gun tercihen ikindi ara ogununde tekrar ısıtılmış sute 1 t.k nescafee gold ekleyip iciyoruz yag yaktigi soyleniyor ama ben istah problemim icin iciyorum. Bazen zencefil de katiyorum ki oda yag yakiyormus. Ve aklima ne zaman eserse o zaman iciyorum:))

Tesekkur ederim canim bende kefaretini arastiracagim. Galiba 3 gun oruc tutuluyor baska bir gerekliligi var mi bakacagim 1 haziran a kadar vaktim var nasilsa:)) gitmeyecegim insallah.

Oy oy atom karincam benim her yere nasil yetisiyorsun hayret ediyorum. MASALLAH sana. Şiire gelince tatlı heyecanlar bunlar tatlım ya. Videonu çektir muhakkak unutma. oğluna ne güzel bir anı olur bu:KK66:
Atomum ben dimi he he he video cekimini kameraman yapicak ben yinede bizimkilere soyledim o bolumu cekin diye bakalim neler olcak ;)

20150513_105634.jpg 20150513_115550.jpg Ara ogun
1 kase yogurt
Tarcin, 2 ceviz, 6 siyah çekirdekli üzüm

Öğle Yemeği
6 kaşık patlicanli sebze yemeği
Yaninda bir dilim ekmek yada 1 patates yeme hakkim vardi ben buyuk bir patatesin yarısı ile salata yaptım yağsız yedim.

Back