• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Günaydın kizlar
Söyle bir hesaplama yapinca hedefime ulaşmanin gayet zorlaştıgini anlamak zor degil elbette. . Mayıs'ın 12 si olduğuna gore onumde 18 yada 19 gun var. Hedefim 85 ti guncel kilom ustun ve basarili performansım sayesinde 92.2.
Yani 1 haziran a kadar aranizdayim kızlar. Şimdi pes mi edicem tabiki Hayır.
Öyle yada böyle yoluma devam edeceğim.. bakalim zaman bana ne gösterecek.
Aslinda zor da degil bence simdi bir haziranda 85 olmazsan birakicakmisin burayi ne icin yemin ettigin icinmi yokkk olmaz yemininin kefaretini verirsin uc gun oruc tutarsin olmazmi birakma burayi canim birde böyle yeminler etme cunku vucut bu bazen kilo verir bazen vermez ..bence kendini cok kasiyorsun o nedenle kilo veremiyorsun senin vucudun kitlik moduna giriyor canim tabi birakmak istersen senbilirsin ama sunu iyi bil birakirsan cok uzulecegim :(

Aslinda zor da degil bence simdi bir haziranda 85 olmazsan birakicakmisin burayi ne icin yemin ettigin icinmi yokkk olmaz yemininin kefaretini verirsin uc gun oruc tutarsin olmazmi birakma burayi canim birde böyle yeminler etme cunku vucut bu bazen kilo verir bazen vermez ..bence kendini cok kasiyorsun o nedenle kilo veremiyorsun senin vucudun kitlik moduna giriyor canim tabi birakmak istersen senbilirsin ama sunu iyi bil birakirsan cok uzulecegim :KK43:

Canımm cok iyisin sagol. Benim vücudum kıtlık moduna girmiyor canım tosun gibi yiyorum nasıl girsin :))
Kefaretini vermek benim de aklıma geldi. Bakalım olmazsa öyle yaparım. Ben yine pes etmeyip kaldigim yerden devam edeyim bakalım rüzgar ne tarafa esiyor göreceğiz.
Mevsimlerden roma yi okumaya başladım. 2010 da okumustum ama sadece motivasyon için.. Simdi diyetlerini uygulayacagim. Blogu derinlemesine okuyunca daha iyi anlarim ve hayatıma uygularim inşallah..

Saglik olsun. Vardir bir hayır yarin daha da eksi olursun umarim:)
Ya zaten cocuk odasinda idi. Ben de 1 hafta hic tartilmayacagim deyip kaldirmistim. Ama gece
Kizimin odasina birakmayi unuttum.
Odaya da giremem çünkü uyanir hemen.....

canım meraba gecmişi okurken gördüm ikinci bebişin hayırlı olsun cok guzel bir mucize kiloları birgun verirsin ama bebiş kolay kolay olmayabiliyo
Teşekkür ederim canım,evet haklısın başlarda şoka girdim ama şimdi çok iyiyim şükür.
Sende hoş geldin bu arada aramıza :KK19:

nilüfer canımcım acaba sen kas mı yapıyorsun o kadar spor yemene dikkat ediyorsun ama ya aynı ya fazla çıktım diyorsun
keşke fırsatın olsa da şu yağ kas ölçümü yapan aletleri olan bir yerde baksan oranlara
ayy bilmiyorum canım yaaa neyse protein ağırlıklı beslenmeyi bıraktım kilo vermeye başladım cidden

Cok gecmis olsun canim bazen cocuklar bulasici hastaliklara karsi dayanikli oluyor vede hasta olmuyor buda yapilan asilarin faydasi oglumun iki arkadasi su cicegi oldu ama baska kimse cikarmadi kreste.. asilar cok koruyucu artik bulastiysada korkma cabuk atlatir asil esin icin zor buyukken gecirilen hastaliklar zor atlatiliyor tekrar cok gecmis olsun ...
sağolun kızlar inş geçicek eşim bedenen iyi ama ben bu gün doktora gidelim dedim kan idrar ve boğazdan kültür tahlili yapıldı sonuç kesin değil ama kızıl ihtimaline karşı antibiyotik verdi doktor kızamık yada kızamıkçıkta tedavi gerekmiyor ama kızılda antibiyotik tedevasi gerekiyor ben nettede baktım tedavi edilmesse eklem romatizması yada böbrek rahatsızlığı oluşabilirmiş seneler önce ablamda olmuştu kızıl olmuştu ve sonradan anlaşıldı bir süre sonra eklem romatizmasına yakalandı zor bir tedaviden sonra geçti bu gün hastane hastane dolaştık enfeksiyon uzmanı bulmak için bende hala diyet moduna giremedim eşim bu hafta evde raporlu tekrar nasıl toparlıcam bilmiyorum beni yarın izinli yazın tartılmadım ama artıdayım bide bu akşam regl oldum şişim yani ...[/QUOTE]
geçmiş olsun canım umarım sorunsuz atlatır eşin

Merhaba kizlar ben artik bildirim yapmicam gecen hafta demistim yapamazsam birakicam diye ve yine uc gundur hic iyi degilim artik bi zaman kafami dinleyip diyet psikolojisinden uzak durmak istiyorum belki ramazandan sonra baslarim yine beni listeden silebilirsiniz bakalim yine donersem size yazarim ama bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakin insalllah herkes istedigi kiloya iner Allaha emanet olun

Merhaba kizlar ben artik bildirim yapmicam gecen hafta demistim yapamazsam birakicam diye ve yine uc gundur hic iyi degilim artik bi zaman kafami dinleyip diyet psikolojisinden uzak durmak istiyorum belki ramazandan sonra baslarim yine beni listeden silebilirsiniz bakalim yine donersem size yazarim ama bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakin insalllah herkes istedigi kiloya iner Allaha emanet olun
Canım sen bilirsin tabi de pes etme bence bu süreç içerisinde.Diyet psikolojisinden uzak kalmak istemen çok doğal.çünkü sürekli bunu düşünmek sıkıyor insanı.
Tekrar aramıza döneceğini biliyorum,bu süreci kilo almadan atlatırsan çok iyi olur ;)

20150512_120200.jpg
Ara öğün
Yarim bardak kahveli tarcinli zencefilli süt
3 form bisküvi

Öğle
Haşlanmış tavuk, haşlanmış biber
Yagsiz marul salatasi, 1.5 kepce yoğurt çorbası

Canim biraz kafani, kalbini,kendini dinle oyle dön aramıza. Diyet düşünmemek belkide seni rahatlatacak yemek de dusunmeyeceksin. Umarım isler böyle gider ve eksilerle tekrar aramiza geri donersin..

aysuncum pes etme diyeti boşver sağlıklı beslenmeye gayret et spor yapmaya çalış ama bizdende uzak kalma bak bende çok fazla yazmıyorum menü paylaşmıyorum çünkü yediklerim diyetlik değil ama bu dönem böyle olması gerekiyor belkide çok kiloda almıyorum vermiyorum sende dinlen kafanı topla ama bizi habersiz bırakma

Back